Test yaparken öncelik olarak threat ve yediği damage beni daha çok ilgilendiriyordu. Bazı özellikleri hızlı bir şekilde üstünden geçtim bu yüzden. şuan için söyliyebilceğim Paladin tank olarak Prot ağacı yeterince iyi gözüküyor. Çalışıyor dediğim özellikler % kısımları çoğu orjinal kimiside yakın örneğin %5 olan bir değer %4.5 gibi bir değer çıkarttı; benden kaynaklı hatada olabilir. Bu şekilde bile gayet iyi gözüktü . Holy ağacı zaten bilindik üzere gayet iyi sadece dikkatimi çeken tek şey Flash Light ve Holy Light arasında kritik dengesizliği Holy Flasha göre çok kritikliyor sanırım Light's Grace den kaynaklı bir sorun.
Test içi fazla üstünde durmadım başka bir zaman tüm talent ağaçları için test yapma fırsatım olunca kapsamlı bir rapor sunarım size
Improved Devotion Aura [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Redoubt [color="#006400"]Çalışıyor.[/color] (%şansı oluğundan açarken %10 mu net fikrim yok)
Precision [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Guardian's Favor [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Toughness [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Blessing of Kings [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Improved Righteous Fury [color="#006400"]Çalışıyor.[/color] (Özellikle Threat artışı iyi ama tamamen spell dmg oranı v.s. gibi bir ölçümde bulunmadım Righteous Fury kapalı iken oluşturduğu threat 2 katı civarlarına çıkıyor.)
Shield Specialization [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Anticipation [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Stoicism % olduğundan test etmedim.
Improved Hammer of Justice [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Improved Concentration Aura Bakmadım ama holyken verdiğimde çalışıyordu
Spell Warding [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Blessing of Sanctuary [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Reckoning En son test ettim çalışmadı. Çalışıp çalışmadığından tamamen emin değilim fazla üstünde durmadım
Sacred Duty [color="#006400"]Çalışıyor.[/color] (Divine Shield açıp hız bakımından test etmedim)
One-Handed Weapon Specialization [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Holy Shield [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Improved Holy Shield [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Ardent Defender [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Combat Expertise [color="#006400"]Çalışıyor.[/color] Expertise kısmı konusunda net bir şey diyemem fark var ama %5 mi bilmiyorum.
Avenger's Shield [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Test içi fazla üstünde durmadım başka bir zaman tüm talent ağaçları için test yapma fırsatım olunca kapsamlı bir rapor sunarım size
Improved Devotion Aura [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Redoubt [color="#006400"]Çalışıyor.[/color] (%şansı oluğundan açarken %10 mu net fikrim yok)
Precision [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Guardian's Favor [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Toughness [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Blessing of Kings [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Improved Righteous Fury [color="#006400"]Çalışıyor.[/color] (Özellikle Threat artışı iyi ama tamamen spell dmg oranı v.s. gibi bir ölçümde bulunmadım Righteous Fury kapalı iken oluşturduğu threat 2 katı civarlarına çıkıyor.)
Shield Specialization [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Anticipation [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Stoicism % olduğundan test etmedim.
Improved Hammer of Justice [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Improved Concentration Aura Bakmadım ama holyken verdiğimde çalışıyordu
Spell Warding [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Blessing of Sanctuary [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Reckoning En son test ettim çalışmadı. Çalışıp çalışmadığından tamamen emin değilim fazla üstünde durmadım
Sacred Duty [color="#006400"]Çalışıyor.[/color] (Divine Shield açıp hız bakımından test etmedim)
One-Handed Weapon Specialization [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Holy Shield [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Improved Holy Shield [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Ardent Defender [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Combat Expertise [color="#006400"]Çalışıyor.[/color] Expertise kısmı konusunda net bir şey diyemem fark var ama %5 mi bilmiyorum.
Avenger's Shield [color="#006400"]Çalışıyor.[/color]
Edited by Loafer