Posted September 23, 200816 yr WT Event Team siz playerlarımızın WT'de daha iyi vakit gecirmeniz için çeşitli aktiviteler düzenleyecek yeni bir oluşumdur. Düzenleyecegimiz eğlence,yarışma gibi çeşitli aktiviteleri WoW Events bölümü altından sizlere duyuracağız. Ayrıca sayfanın sağ üst köşesinde bulunan "Events" ten aktivite takvimine ulaşabilirsiniz. Sizler için çok eğlenceli eventler hazırlıyoruz.İlerleyen günlerde sizlere büyük sürprizlerimiz olacak. İyi oyunlar. [b]WT Event Team [/b] Edited September 23, 200816 yr by Alcatraz
September 23, 200816 yr Güzel bir oluşum.Wt event team member larına başarılar dilerim. Edited September 23, 200816 yr by SaShA
September 23, 200816 yr güzel bir calısma ama sadece pvp event yapmayın degişik seyler olsun bence cunku benim en fazla vurdugum damage 800 900 pvp yerine gizli bir şeyi bulma,yarıs gibi degisik eventler bekliyorum wt event teamden basarılar sımdıden
September 23, 200816 yr Herkese teşekkürler; Tüm WT ailesinin katılımıyla çok daha keyifli bir oyun ortamı olacağından emin olmanızı isteriz. Tabiki sadece pvp eventler değil aynı zamanda fun eventlerimizde olacak. Benim tüm üyelerimizden tek isteğim forumu takip edin, yeni süprizlerle karşınıza çıkacağız Saygılar Edited September 24, 200816 yr by alpzu
September 23, 200816 yr başarılar hepinize ( sonunda wt de farklı bişeler görebileceğiz ) bu arada oyunu ihmal etme serkan abi gir oyuna dung yapıcaz prilerin kralı yok
September 23, 200816 yr Başarılar Event Team [quote name='6sanit6arium6' post='217375' date='Sep 23 2008, 18:13 PM']Ailecek beğenerek izliyoruz (tam destek hep destek)[/quote] bak ne güzel söylemiş
September 23, 200816 yr Tekrar aramıza hoşgeldiniz der, başarılar dilerim. Kolay gelsin. Ne kadar resmi oldu de mi Heyecanla yeni event fikirlerinizi bekliyoruz [quote]Ailecek beğenerek izliyoruz (tam destek hep destek)[/quote]
September 23, 200816 yr İyi çalışmalar dilerim... şimdi bize beklemek mi kaldı az ipucu verseniz nolcak ne bitcek merakta kaldım
Düzenleyecegimiz eğlence,yarışma gibi çeşitli aktiviteleri WoW Events bölümü altından sizlere duyuracağız.
Ayrıca sayfanın sağ üst köşesinde bulunan "Events" ten aktivite takvimine ulaşabilirsiniz.
Sizler için çok eğlenceli eventler hazırlıyoruz.İlerleyen günlerde sizlere büyük sürprizlerimiz olacak.
İyi oyunlar.
[b]WT Event Team [/b]
Edited by Alcatraz