Jump to content
Posted
WT Event Team olarak sizler için her hafta Cuma aksamları saat 21:00 gibi PvP turnuvaları düzenleyeceğiz.

Sırasıyla 5v5,4v4,3v3 ve 2v2 turnuvaları yapılacaktır.

Takımını kuran party baskanı bu baslık altından tarih ile birlikte takımını bize bildirecek olup bir turnuvaya katılan takım üyesi o gündeki baska bir turnuvaya katılamayacaktır. Ayrıca başlık altında yazılan takım üyelerinde kesinlikle değisiklik yapılmayacaktır.

3 mac üzerinden 2 macı alan takım galip olacaktır.

Ödül olarak kazanan takımın üyelerine 1k honor verilecektir.

Bu haftaki turnuvaya katılmak istiyorsanız turnuva tarihine bakarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

İlerki günlerde çok büyük sürprizlerle karşınızda olacağız.
WT Event Team

Featured Replies

• 4 weeks later...
Bence de 1k honor için başvuru olmaz 20 hafta pvp turnuvası kazanıp bi item alınabilir. Sadece yarışmak için katılır katılan 5k honor veya 100-200 arena puanı daha iyi olur.
zaten 2.turnuvada ödüller değişmişti, 100 arena puanı ve 2 badge fakat katılım olmadıgı için gerçekleşmemişti :)
  • 7 months later...
bu eventler fil vaktinden kalma galiba keşke yeniden başlasa. ödülünde değilim, arenalar bayıyo böle turnuvlara daha zevkli
  • 1 month later...
Belki yakında başlar ...
eet yaa 1k honor 1 wsg de cıkıyo asagı yukarıı baska biseyler lasım katılım icin
Arkadaşlar tatilden gelir gelmez merak etmeyin bir organizasyon düşünüyorum ...

En başta da TWİNK düşşünüyorum ama ...

Ona göre herkes lvl 10 + 19 charlarını hazırlasın derim...
[quote name='Loafer' date='27 July 2009 - 11:21 AM' timestamp='1248682891' post='253222']

[/quote]

En içten dileklerimle İyi tatiller derim :)
[quote name='Alemci' date='27 July 2009 - 03:09 PM' timestamp='1248696568' post='253224']
En içten dileklerimle İyi tatiller derim :)
[/quote]
Sen msnde arada çevap yaz en içten dileklerimle en sonunda bişeler yazacam sana :)
[quote name='Loafer' date='27 July 2009 - 11:21 AM' timestamp='1248682891' post='253222']

[/quote]

Twink ilanını çok önceden yapmıştınız ama yoğunluğunuzdan dolayı gerçeklememişti, umarım bu sefer gerçekleşebilir. Eskiden olduğu gibi eventler yapılabilse serverda, sanırım servera eski günlerde olduğu gibi canlılık gelir.