Posted November 12, 200618 yr [size=3][font="Book Antiqua"][b]en içten dileklerime doğum günümü kutlar... hayatımda başarılar dilerim... nice mutlu yıllara... sevdiklerimle ve wt ailesiyle.[/b][/font][/size]
November 12, 200618 yr Bugün doğanlar kısmında göremedim, başkasının tc kimlik no mu acaba İyiki doğdun...
November 12, 200618 yr Doğum günün kutlu olsun oğuz... Bu arada attığın msj tam cevap verirken acil bi iş cıktı mesajı kaydettim sonra devam ederim diye ama unuttum aklıma geldiğinde kontörüm bitmişti :S Sana doğum günü hediyesi olarak orjinal wqw da bir arkadaş veriyorum (yani ben )
November 12, 200618 yr Ya ne yüzsüz adamsın be!!! Geçtiğimiz pazar da benim doğumgünümdü insan bi topic açar benim adıma kendini düşünceğine!!! Geliyom Ankara'ya bekle sen beni bekle... şaka bi yana doom günün kutlu olsun nice mutlu doğumlara
November 12, 200618 yr Author [quote]şaka bi yana doom günün kutlu olsun nice mutlu doğumlara [/quote] ince espri... sevdim bunu
November 12, 200618 yr ana lan bizim camış bugün mü doğmuş doğuym günün kutlu olsun nice camışça yıllara