Jump to content
Posted
Evet yakında bir İstanbul buluşması yapalım diyorum. Sunucuda İstanbul'da olan baya bi kişi var. Yer tarih falan filan ortak bişiler buluruz artık. Gelebilcekler bu başlık altından haber versinler. Sadece D2 değil Wturk'ten herkes gelebilir. Bu arada Amon Amarth konserine gelenlerde parmak kaldırsın. ^_^

Featured Replies

Ramazan ayı içerisinde 3 admin bir buluşma yapmıştık.(Lejyoner ve Stormrider).Aslında fotoğraf ekleyecektim siteye fakat izin çıkmadı :P
İnşallah zaman müsait olursam bu buluşmaya bende katılmak isterim.

Edited by SaShA

bensiz buluşmamı olur la
konserde bende warım bu arada :)
ama pazartesi-salı-çarşamba olursa gelemem hafta sonu olsun :)

Edited by Exorcism

Haftasonuna bişiler ayarlanabilir aslında :) iyi olur arkadaslıkların pekişmesi açısından çaglarcım zaten gorusemedik bidaha senle bi ara tekrar goruselim :) tosun 2 :D

Edited by SaShA

[quote name='FasT' post='219930' date='Oct 17 2008, 14:39 PM']Haftasonuna bişiler ayarlanabilir aslında :) iyi olur arkadaslıkların pekişmesi açısından çaglarcım zaten gorusemedik bidaha senle bi ara tekrar goruselim :) tosun 2 :D[/quote]
:P
Sizi tanimayi bende cok isterdim ama bu sefere kısmet degilmiş... Herkese selamlar...
  • 2 weeks later...
[quote name='DeViLMaYCrY' post='220514' date='Oct 23 2008, 19:58 PM']hafta ici olursa ve lejyoner geLmesse gelirim :P[/quote]

Pühe :D Havada Yusuf Yusuf Kokusu var :P
[quote name='FasT' post='221211' date='Nov 1 2008, 14:21 PM']Pühe :D Havada Yusuf Yusuf Kokusu var :P[/quote]

senden korkan 0 olsun :)
kardeşim benim sen yeterki gel istanbulun havasını bile değiştiririz :D