Jump to content
Posted
Tip fakültesinde ilk kez kadavra basina toplanan ögrenciler, büyük bir merak ve ilgiyle kadavrayi incelemektedirler. Profesör dersine baslar;
"Tipta iki sey doktorlar için çok önemlidir, ilki insan vücudu ile ilgili hiçbir sey sizin için igrenç olmamalidir.
Örnegin" der ve parmagini cesedin k..na sokar,çıkartip agzina götürür.
"Hadi bakalim simdi sizlerde aynı seyi yapiniz !
" Ögrenciler sok içinde hepsi duraksarlar ama bakarlar ki profesör çok ciddi, istemeye istemeye hepsi sirayla kadavranin k...nı parmaklayip sonra da parmaklarini emerler.
Ögrencilerin hepsi bu isin tadina bakip berbat bir hale gelmisken,
profesör konusmasini sürdürür;
- "Bir tip doktoru için ikinci en önemli nokta gözlemdir" der ve devam eder;
- "Ben kadavranin k...na orta parmagimi soktum ama kendi agzima isaret parmagimi götürdüm.
Simdi bir doktor için, dikkat etmenin ne kadar önemli oldugunu da ögrenmis bulunuyorsunuz

:)

Featured Replies

eheh hatırladım bunu ben şimdi :) güzel bi örnek,güzel bi ders ;)
korku bazinda düşünürsek evet :) başka bir mana yok zaten. hazir atmosferde uygun kadavra ortami :) hocanin bedeni neden bu güzide ortama bagişlanmasin ki? :)
  • Author
Mantıklı da hocanın kadavrası ile dersini anlatacak diğer hoca o derse girer mi?

Edited by Loafer

millet sanat için soyunuyosa, profesör eğitim için ..... :)
  • Author
Sakıncasının olmadıgını bilsem sanat için soyunan bir orkestra resimleri var ...
Eger bir moderatör arkadas uygun görürse yayınlarım :)
  • 7 months later...
Bu topiği forumu kurcalarken buldum arkadaşlar(ne yapalım can sıkıntısı :rolleyes: ) ve yarıldım resmen :ep:
Sizinde yarılmanız dileğiyle :ag:
[quote name='Shadowfury' post='75678' date='Nov 14 2006, 22:34 PM']bu bölümden sonrası +18 galiba blood :D[/quote]

hehe