Jump to content
Posted
arkaşlar bütün totem q larını yaptım bir fire totem q sunun nereden alındığını bulamadım nerde alınıyor? <_<

Featured Replies

[quote name='beytu' post='221111' date='Oct 31 2008, 08:25 AM']arkaşlar bütün totem q larını yaptım bir fire totem q sunun nereden alındığını bulamadım nerde alınıyor? <_<[/quote]

Başka bir siteden kopyala yapıştır yaptım. Oraya koyan arkadaşın eline sağlık :)

Umarım işini görür.

SHAMAN TRAINING

Bu questi level 2 olduğunuzda Shaman Trainer Firamanvaar'a verirsiniz, kendisi Draenei'lrin başladığı yerde bulunur, koordinatlar 79,49

[color="#FF0000"]CALL OF EARTH[/color]

Level 4'e ulaştığınızda Shaman Trainer Firamanvaar size bu questi verir,
--> Questin ilk adımı olarak, Sacred Grove'da bulunan Spirit of the Vale ile konuşmanızı söyler. Spirite giden yo 73,42 koordinatında başlar, kendisini 71,40'ta bulabilirsiniz

--> Spirit ile konuşmanız ile questin 2. adımı başlar. Spirit of the Vale sizden 4 tane Restless Spirit of Earth toplamanızı ister, bu elementallar, Sprit of the Vale'in hemen arkasında bulunur.

--> 4 Restless Spirit of Earth'leri Spirit of the Vale'e verdikten sonra o sizin için bir Earth Crystal oluşturur ve bunu Shaman Trainer Firamanvaar'a götürmenizi ister (79,49). Bu questi teslim etmeniz sonucu Earth Totem'e sahip olursunuz.

[color="#FF0000"]CALL OF FIRE[/color]

Level 10 olduğunuzda Shaman Trainer Sulaa(33,24 exodar) sizi Shaman Trainer Tuluun ile konuşmaya yollar kendisi Azure Watch'ta bulunur.

--> Tuluun ile konuştuğunuzda sizi Temper'ı bulmaya yollar, kendisi 59,18 te bulunur

--> Temper size kendisine bir tane Ritual Torch getirmenizi söyler. Bu torch 45,19'daki mağarada bulunan Crazed Wildkin'lerden düşer.

--> Temper'e geri döndüğünüzde bu sefer sizen bir Hauter's Ashes ister bu itemı 11,82'de bulabilirsiniz.

--> Temper'e görevi verdikten sonra Shaman Trainer Tuluuna geri dönersiniz

--> Tuluun sizden Prophet Velen ile konuşmanızı ister, kendisini exodar'da bulabilirsiniz.

--> Prophet Velen sizi Firamanvaar ile konuşmaya yollar (79,49) onunla konuştuğunuzda Fire Totem'i alırsınız.

[color="#FF0000"]CALL OF WATER[/color]

Level 20 olduğunuzda Shaman Trainer Sulaa sizi Farseer Nobundo ile konuşmaya yollar (29,33 exodar)

--> Nobundo sizi Aqueous ile konuşmaya yollar (32,15 Bloodmysy Isle)

--> Aqueous sizden 6 tane Foul Essence toplamanızı ister. Bunlar 30,46 da bulunan Foul Water Spirit lerden düşer.

--> Daha sonra Aqueous sizi Ashenvale'e yollayıp 33,67de verdigi çantayı doldurmanızı ister.

--> Çantayı Aqueous'a getirdikten sonra Aqueous sizden ona Head of Tel'athion'u getirmenizi ister. Tel'athion'u 25,40 Bloodymist Isle'de bulabilirsiniz. Ortaya çıkması için kamp alanının önündeki fıçılara tıklamanız gerekir.

--> Aqueous'a gerekenleri getirince size Flask of Purest Water'ı verir ve Nobundo'ya yollar (29,33 exodar), Nobundo size Water Totemi verir.

[color="#FF0000"]CALL OF AIR[/color]

Level 30 olduğunuzda Shaman Trainer Sulaa sizi Farseer Nobundo ile konuşmaya yollar (29,33 exodar)

--> Nobundo sizden Velaada ile konuşmanızı ister. Ona ulaşan patika 26,25ten başlar kendisi ise 24,35 Azuremyst Isle'de bulunur

--> Velaada sizi Susurrus ile konuşmaya yollar, ona giden patika 27,25 Azuremyst Isle'de başlar.

--> Susurrus size Whorl of Air'ı verir ve Nobundo ile konuşmaya yollar, konuştuktan sonra Air Totemi alırsınız.
  • 3 weeks later...
[quote name='TRKZ' post='221151' date='Oct 31 2008, 16:54 PM']ally olursan totem q sunu yapamassın tabi horde ol yap hemen :P[/quote]
FİRE TOTEMSİZ KALIRIM YİNEDE HORDEYE GEÇMEM :P