Jump to content
Posted
belki bazılarının haberi olmıyabilir diye bu minik ama insanlık için çok büyük bir adımı sizlere söliyeyim dedim.

KabloNet 256K = 35YTL
TT Adsl 256K = 50YTL

karar sizin.

Mahalleniz KABLOTV destekliyorsa hiç durmadan kablonet alabilirsiniz :?

Featured Replies

fiyatı öyle de kablonet e tt den daha kötü diyenler var bnm çevremde
  • Author
kablonet , eskiden beri adsl den çok daha hızlı hem zaten türksat aldı sanırım kabloneti yani süper. port sıkıntısıda yok ayrıca 25 ytllik 128 lik paketide var ama kim alırki :D

Edited by Greagor

• Author
bundan 3 yılki tecrübeme dayanarak konuşabilirim :

64 k kablonet kullanıyordum ve yükleme hızım 10 dan aşağı inmiyordu. halbüki 64 öyle ahım şahım birşey değildir. şimdi ise türksat aldığına göre ohooo. bide adsl gibi türk telekom üzerinden olan bir olay değil yani ttnetten ap ayrı birşey bi kere burdan kazanıyorsunuz zaten ^_^ ah be mahalle desteklese süper olurdu argh
tt nin 1k ile çıktığım en yüksek hız 106kb/sn
Valla ben bi ara Ankaradaki ev için sormusdum...
Konustugum bazı kişiler memnun değildi...
Biraz daha oturması lazım
kablonet adsl dan daha eski bir sistemdir... ama duyurulmadı pek fazla... sistem oturalı baya oldu...
[quote name='Greagor' post='77281' date='Nov 21 2006, 09:08 PM']
belki bazılarının haberi olmıyabilir diye bu minik ama insanlık için çok büyük bir adımı sizlere söliyeyim dedim.
KabloNet 256K = 35YTL
TT Adsl 256K = 50YTL

karar sizin.

Mahalleniz KABLOTV destekliyorsa hiç durmadan kablonet alabilirsiniz :?
[/quote]
keşke mahallede olsa be dostum hiç durmazdım :D :D
yok tamam kablonet adsl den daha hızlı tamam ama eğer elektrikler bir yerlerde kesilirse yine gitti demek kablo ama adsl öyle değil