Jump to content
Posted
22 Kasım 2008 tarihinde Saat 21.00 de Güzellik Yarışması yapılacaktır..

Katılmak istiyen arkadasların o saatte oyunda olmaları gerekmektedir..

Featured Replies

güzellik göreceli bir kavramdır :P ödül ney peki? vede erkek ve kız olarak ayrımı yapılcak?
  • Author
Ödül olarak aynı televizyonlarda yapıldıgı gibi para ödülü vereceğiz.. Bu miktar 300g olacak..

Male ve female olarak ayrı ayrı yapılacaktır yarışma.. Güzellik göreceli evet ama cogunlugun kararı belirlicek 1. yi :)

Shattrat city e body salonu eklenmiş.. Kosun son saatleriniz bunlar az kas yapın beyler :) Bayanlar ise solariumlarına girip yemek yemesinler, yarışma esnasında göbecikleri cıkmasın..
ehehe wow yüklü olsa kesin gelirdim :) eskiden dung. beklerken kendi aramızda yapardık(tabi ödülsüz :P ) , eğlenceli oluyor :) bence para yerine değişik kıyafetler verilebilir :)

b.elfler 1 adım önde :P

Edited by NightMare

Blod elf ler kazanır bence bu yarışmayı adam lar 1-0 önde bbaşlıyıcaklar :D
wersiyonumu yükseltmeseydim gelirdim ama gelmemem dier arkadaslar için iyi olcak :ag:

Edited by Zyne

[quote name='Zyne' post='223833' date='Nov 22 2008, 20:37 PM']wersiyonumu yükseltmeseydim gelirdim ama gelmemem dier arkadaslar için iyi olcak :ag:[/quote]

zyne e 10 üzerinden 10 :ag:
kim oldu 1 ci oyuna giremiom bari burdan takip edelim.
Güzellik Yarışması sonuçları :
Bayanlarda Horde'den Tzan
Erkeklerde Ally'dan Alemci

Katılan tüm oyunculara Teşekkürler...
En karizmatik acc sahibi olarak ben teşekkür ederim :) (havada atarım ciritte :P)
alemci tzan benimdi hea ne zaman görsem kiss atıodum tühh. xD

keşke format atmasaydım yha xD

ben 1 ci olurdum xD

[u]Edit[/u] : alemci bu arada tebrikler karizmatik erkek xD

erkek tarafı olarak xD

yarın hordelerden istemeye gidioz dimi millet

hordelerde hadi ordan ally lere kız yok :ag:

Edited by lord_fethi

tebrikler kankam 1 ay önceki charının halini hatırlıyomda soytarı gibiydi şimdi podyum erkeği olmuş :D
[quote name='Alemci' post='223848' date='Nov 22 2008, 23:06 PM']En karizmatik acc sahibi olarak ben teşekkür ederim :) (havada atarım ciritte :P)[/quote]
Kralsın :mellow:
[quote name='Lucifer666' post='223852' date='Nov 22 2008, 23:23 PM']Kralsın :mellow:[/quote]

Disko Kralı :P

Edited by Alemci

vay be serkanım hl olsun ne diyim özlemiştim zaten gözlerim dolu :P canımsın :)
keşke mature de yarışmaya katılsaydı kesin birinci olurdu :D onu gören terkederdi yarışmayı tek o kalırdı dolayısıyla birinci olurdu :lol:
[quote name='cirnelle' post='223847' date='Nov 22 2008, 23:03 PM']Güzellik Yarışması sonuçları :
Bayanlarda Horde'den Tzan
Erkeklerde Ally'dan Alemci

Katılan tüm oyunculara Teşekkürler...[/quote]
keşke kazanan arkadaşların sslerinide koysaydınız :)
[quote name='Alemci' post='223856' date='Nov 23 2008, 00:05 AM']Disko Kralı :P[/quote]
Gençken bayan arkadaşlara stiriztiv yapıyor muydun? :lol:
[quote name='CHaoSoFWaR' post='223857' date='Nov 23 2008, 01:32 AM']vay be serkanım hl olsun ne diyim özlemiştim zaten gözlerim dolu :P canımsın :)
keşke mature de yarışmaya katılsaydı kesin birinci olurdu :D onu gören terkederdi yarışmayı tek o kalırdı dolayısıyla birinci olurdu :lol:[/quote]
o mature neydi öle ilk gördüğümde günlerce kabuslarıma girdi :P
[quote name='ShadowPriest' post='223878' date='Nov 23 2008, 14:49 PM']o mature neydi öle ilk gördüğümde günlerce kabuslarıma girdi :P[/quote]
sorma ya çok gülüyorum ben ona aklıma geldikçe gülüyorum millet deli sanacak :) bide umudum vardı benim espirest'im onun forumdaki adıda esperanza ydı. serkan abimin açmış olduğu bi topic vardı "bana isminin anlamını söyle" gibi bişiydi. biri esperanza için esmerhamza demişti onuda unutmam birde benim kuzen var morpheus... kankam da ona mordeyyus derdi :P
hey gidi günler :)
[quote name='Lucifer666' post='223870' date='Nov 23 2008, 05:57 AM']Gençken bayan arkadaşlara stiriztiv yapıyor muydun? :lol:[/quote]

görüşces senle :Dh:

Edited by satanized

[quote name='CHaoSoFWaR' post='223929' date='Nov 23 2008, 23:15 PM']sorma ya çok gülüyorum ben ona aklıma geldikçe gülüyorum millet deli sanacak :) bide umudum vardı benim espirest'im onun forumdaki adıda esperanza ydı. serkan abimin açmış olduğu bi topic vardı "bana isminin anlamını söyle" gibi bişiydi. biri esperanza için esmerhamza demişti onuda unutmam birde benim kuzen var morpheus... kankam da ona mordeyyus derdi :P
hey gidi günler :)[/quote]

:ep:

[quote name='Alemci' post='223950' date='Nov 23 2008, 23:37 PM']Sizi gülümsetebilmek cok güzel :)[/quote]

:az:
[quote name='satanized' post='224796' date='Dec 1 2008, 16:27 PM']görüşces senle :Dh:[/quote]
:ba: