Jump to content
Posted
Wow'un zararları

-Oyun Bağımlılık etkisi yaratıyor
-Sosyal Hayat kalmıyor sadece WoW ve Siz Oluyorsunuz
-Çok fazla oynadığınız zaman İnsanlara Davranışınız değişiyor Oyun içerisindeki Teorileri arkadaşlarına yapmaya başlıyorsunuz.
-Okuyorsanız Yada Çalışıyorsanız Çalışanlar için Gün içinde Durgunluk ve sessizlik Okuyanlar içinde sadece okula gidip gelirsiniz+ Ders çalışamazsınız
-Sağlık açısından Rahatsızlanırsınız uyku düzeniniz bozulur ve sinir sisteminizi etkiler hastalanırsınız
-Uykusuz gecelerde bazen gercegin ne taraf oldugunu sasırıyosunuz

Wow'un yararları

-Hayal gücünüz Çok yükselir
-Stratejik olarak kendinizi geliştirsiniz.
-Oyundan Zevk alıyorsanız huzur veriyor
-Karakteriniz ile bütünleşiyorsunuz
-Belli bir sorumluluk sahibi oluyorsunuz
-Oynayışınıza bağlı olarak Saygınlık kazanıyorsunuz
-Hangi dilde oynuyorsanız o dil yeteneğiniz dahada gelişiyor + çok fazla kelime öğreniyorsunuz Geliştirebiliyorsunuz
-Maddi acıdan sizin icin olumlu sonuclar doguruyor... cunku dısarı çıkmıyorsunuz
-Her pazar sabahı gunesin dogusunu izleme fırsatınız oluyor.

Okurken çok hoşuma gitti ve paylasmak istedim :)

Not : Alıntıdır..

Featured Replies

Bi çoğu doğrudur çok konuşmaya gerek yok ama o maddi düzenin yerine gelme olayı kesinlikle doğru... Kendimi zaten şu anda bi geek olarak görüyorum ve wow oynamadığım vakit başka şeylere para harcıyorum bol bol, dahası arkadaşlarımla wowda değil de dışarda buluşunca bişey içmesi, bi aksiyon yapması derken, öğrenci adam olarak cepteki para suyunu çekiyor... Ama wow varken akşam aksiyonları maça gitme, sinemaya gitme vs vs değil wow oluyo para cepte kalıyo, o para ile yemek alınıyor ve karın doyuruyorum :D
  • Author
-Her pazar sabahı gunesin dogusunu izleme fırsatınız oluyor.

bu harika abi :) 5-6 kere gerçekten şahit oldum boyle bi şeye :)
haha harbi en cok Her pazar sabahı gunesin dogusunu izleme fırsatınız oluyor. bu lafı tuttum ah ah harbi bu laf diyince dolu anılarım aklıma geldi şimdi :)
Tc kimlik numarasını ezberlememe yardımcı oldu sağolsun o da WT'nin yararları arasında :P
walla hemen hepsini yaşadım ama maddi durumum düselmedi sadece okurken(daha o zamanlar evde adsl yoktu) internet cafeye verdigim parayı kimse sayamaz :D
okul bitip üniv başlayınca da da durum degişmedi bu sefer orjinale başladım ve her ay 14 euro gitti bide ayda 30 lira adsl batırdı bu wow beni batırdı :D :D
güneşin dogumuna şahit olmak güsel bişi bu arada ;)

Edited by cajamanga

ayın doğuşu, ayın batışı, güneşin doğuşu ve sonra o sabah serinliğinde sıcacık yatağa giriş... :D
böyle duygusallık yapmayın gören de wowla başka türlü ilişkimiz var sanacak :D

Ve hiç öyle söyleme caja, ayda 30 lira wowa 30 da adslye eder 60lira... Ben haftalık 30 lirayı sadece bi gece arkadaşlarla takılınca harcıyodum ki bu da ayda 120 lira eder kafadan :D
Bende dil konusuna katılıyorum orijinalde 3 yıl oynadıktan sonra sahip oldugum ingilizcem ve öğrendiğim yeni kelime sayısı en az 3 katına çıkmıştır. Bunu en basit dinlediğim şarkılardan farkettim öncesinde şarkıyı çat pat anlarken wowdan sonra dikkat ettim ki nerdeyse türkçe bir parçayı dinler gibi anlıyorsun özellikle eski 40 man dungeonlarda ventrillo sayesinde sadece göz değil, kulak aşinalığıda kazanmışız bolca :D
[quote name='Hitsugaya' post='224172' date='Nov 26 2008, 01:44 AM']Bende dil konusuna katılıyorum orijinalde 3 yıl oynadıktan sonra sahip oldugum ingilizcem ve öğrendiğim yeni kelime sayısı en az 3 katına çıkmıştır. Bunu en basit dinlediğim şarkılardan farkettim öncesinde şarkıyı çat pat anlarken wowdan sonra dikkat ettim ki nerdeyse türkçe bir parçayı dinler gibi anlıyorsun özellikle eski 40 man dungeonlarda ventrillo sayesinde sadece göz değil, kulak aşinalığıda kazanmışız bolca :D[/quote]

:lol: :ep:

hızlı dil ögrenme paketi : WoW
valla aynen ıoy6le oluyor ama o faydalı dedıklerı seyler o kadarda faydfalı deıl yalnız emınım hemen hepımızım mahallemızde oldugundan cok burda arkadası vardır kesınlıkle :D bu acıdan ıyı ınsan kendını evınde hıssedıyor oyundayken
lol
[quote name='Fkk' post='224161' date='Nov 25 2008, 22:17 PM']Tc kimlik numarasını ezberlememe yardımcı oldu sağolsun o da WT'nin yararları arasında :P[/quote]

Haha Kesinlikle katılıyorum...

Maddi açıdan da fazlasıyla katkısını gördüm. Dil konusunda zaten genelde oyunlardan dil öğrendiğim için aman aman bir faydasını göremedim... WT de ise Türkçe kullanımına başlarda çok dikkat etsemde son zamanlarda iyice salmış durumdayım eskiden çok dikkat ederdim ettiğim her kelimeye. Sanırım birazda artık kitap okumamaktan kaynaklanıyor.
[quote name='Fkk' post='224161' date='Nov 25 2008, 22:17 PM']Tc kimlik numarasını ezberlememe yardımcı oldu sağolsun o da WT'nin yararları arasında :P[/quote]
aynen :lol: bakıyorum arkdaşlara hiç biri tc kımlık nosunu bilmiyor :lol: allah razı olsun wt ............... :P
Oyunu bırakınca anlaşılıo az buçuk wow oynayarak dogru mu yapıyoruz yanlış mı yapıyoruz :lol: gerçi yanlışlar her zamn insanı cekio ama.... :P

Edited by Aegnor

Wow bırakılmaz..Ara verilir :DD
Aynen öyle Deft =)
7 ay oynamadım ve oynamam da sanıyordum, taa ki ek paket çıkana kadar...
WoWu bırakanların yüzde doksanı yeni paketle geri döner bu bi gerçektir...
Kitap okuyabiliyorum artık. Wow ile alakalı abuk sabuk şeyler aklıma gelipte dikkatimi dağıtmıyor.

En güzel yönü uykusuz gecelerde sınırsız muhabbet kapısını her zaman açık tutması bence :)