Jump to content
Posted
Yahu sabah sabah kimse yok ofiste bugün C.tesi die, ben de buradaki arkadaşlarım ne güne duruyo die hepinize günaydın demek istedim. Gününüz güzel geçsin arkadaşlar ...

Günaayyyydıııııııııınnnnnn ! :rolleyes:

Featured Replies

• Author
Valla daha şimdi yapıcam aldım pastaneden abur cuburu iki de çay patlatcam, buyrun beklerim .... :)
Günaydın herkesede :)
  • Author
Iııh ufak domatesli biberli açmalardan var, küncülü simit de var alırız np :)
Ne günaydını ya, haftasonu işe gelmişsin zaten kandırma kendini hiç günaydınla falan :P
Günaydın! :)
  • Author
H.sonu falan dinnemiyo bizim patron kısmısı, akşam beşe kadar tavaf etcem İstanbul'u :blink:
bugun de snw war paso snw war zaten neyse yine de gunaydın
Günaydın iletçiğim ve tüm diğer wtliler...
[quote]Ne günaydını ya, haftasonu işe gelmişsin zaten kandırma kendini hiç günaydınla falan[/quote]

calışmanın kıymetını bılın arkadaşlar :)

Gunaydın ..
Günaydın.. Bende ofisteyim.. iş bitsede eve gidip WQW'a start versek ;)
Valla arkadaşlar açıkcası Günm hiçte aydın başlamadı gözümü şirketten arayanların telefonlarıyla açtım ve bir ton sorun akılsız işini bilmeyen çavuşların yapamadığı işlerin sorunlarıyla uğraşmak için sıcak yatağımdan kalkıp işe geldim. Ve hala o sorunla uğraşmaktayım :(
günaydın :) walla bugün dersane sınavım wardı pek iyi bi sabah olmadı açıkçası
  • Author
Evet gün devam etmekte saati ettik 15:00 ben de bi numara yok rutin geçiyo, orcolog halletmişindir umarım problemi de işini bilmeyen çavuşlar avuçlarını boş işlerde kullanmazlar artık :lol:

Ve yarın pazar ! Saat 12 den evvel kalkanın uykusu açılmasın :rolleyes:
dua et te sinemaya gidebilelim :rolleyes: 12den önce kalkmam gerekçek o yüzden ;)
[quote name='iLeTaLiS' post='78027' date='Nov 25 2006, 03:04 PM']
Evet gün devam etmekte saati ettik 15:00 ben de bi numara yok rutin geçiyo, orcolog halletmişindir umarım problemi de işini bilmeyen çavuşlar avuçlarını boş işlerde kullanmazlar artık :lol:

Ve yarın pazar ! Saat 12 den evvel kalkanın uykusu açılmasın :rolleyes:
[/quote]

yaa yaa sorma şimdi haber geldi malzeme nakliyeciye sonunda teslim edilmiş. Yarın uyumak hımm çok güzel olurdu ama saat 6 da havaalanında olmam lazım :(
akşamaydın
Yafff ilet günaydın da senin çharın adı ne be kardeşim yoksa ally felan mı oldun :D
harika bir pazar günü, daha yeni kalkmışım, elimde bir bardak çayım, gerine gerine geziniyorum nette, günaydınlar herkese :P
Walla bende cay koydum ... onu bekliom ..ama yanında ne yesem diede düşünmekteyim.. tavsiyesi olan???
GÜNAYDIN HERKESE.....

Edited by OzYY