Posted November 25, 200618 yr Yahu sabah sabah kimse yok ofiste bugün C.tesi die, ben de buradaki arkadaşlarım ne güne duruyo die hepinize günaydın demek istedim. Gününüz güzel geçsin arkadaşlar ... Günaayyyydıııııııııınnnnnn !
November 25, 200618 yr Author Valla daha şimdi yapıcam aldım pastaneden abur cuburu iki de çay patlatcam, buyrun beklerim ....
November 25, 200618 yr Author Iııh ufak domatesli biberli açmalardan var, küncülü simit de var alırız np
November 25, 200618 yr Ne günaydını ya, haftasonu işe gelmişsin zaten kandırma kendini hiç günaydınla falan Günaydın!
November 25, 200618 yr Author H.sonu falan dinnemiyo bizim patron kısmısı, akşam beşe kadar tavaf etcem İstanbul'u
November 25, 200618 yr [quote]Ne günaydını ya, haftasonu işe gelmişsin zaten kandırma kendini hiç günaydınla falan[/quote] calışmanın kıymetını bılın arkadaşlar Gunaydın ..
November 25, 200618 yr Valla arkadaşlar açıkcası Günm hiçte aydın başlamadı gözümü şirketten arayanların telefonlarıyla açtım ve bir ton sorun akılsız işini bilmeyen çavuşların yapamadığı işlerin sorunlarıyla uğraşmak için sıcak yatağımdan kalkıp işe geldim. Ve hala o sorunla uğraşmaktayım
November 25, 200618 yr Author Evet gün devam etmekte saati ettik 15:00 ben de bi numara yok rutin geçiyo, orcolog halletmişindir umarım problemi de işini bilmeyen çavuşlar avuçlarını boş işlerde kullanmazlar artık Ve yarın pazar ! Saat 12 den evvel kalkanın uykusu açılmasın
November 25, 200618 yr [quote name='iLeTaLiS' post='78027' date='Nov 25 2006, 03:04 PM'] Evet gün devam etmekte saati ettik 15:00 ben de bi numara yok rutin geçiyo, orcolog halletmişindir umarım problemi de işini bilmeyen çavuşlar avuçlarını boş işlerde kullanmazlar artık Ve yarın pazar ! Saat 12 den evvel kalkanın uykusu açılmasın [/quote] yaa yaa sorma şimdi haber geldi malzeme nakliyeciye sonunda teslim edilmiş. Yarın uyumak hımm çok güzel olurdu ama saat 6 da havaalanında olmam lazım
November 26, 200618 yr Yafff ilet günaydın da senin çharın adı ne be kardeşim yoksa ally felan mı oldun
November 26, 200618 yr harika bir pazar günü, daha yeni kalkmışım, elimde bir bardak çayım, gerine gerine geziniyorum nette, günaydınlar herkese
November 26, 200618 yr Walla bende cay koydum ... onu bekliom ..ama yanında ne yesem diede düşünmekteyim.. tavsiyesi olan??? GÜNAYDIN HERKESE..... Edited November 26, 200618 yr by OzYY
Günaayyyydıııııııııınnnnnn !