Posted November 26, 200618 yr ya arkadaslar şincik şöle bi durum var bizim dershane konuları internete verme gibi bi olay baslattı e bende adsl olmadıına göre açtırcam (tabiiiki WQW için ) ama şimdi bu konuyla nası ikna ederim yaratıcı arkadaslara duyrulur
November 26, 200618 yr ben direk "ben adsl istiyorum normal internet bi işe yaramıyo hemde pahalı" dedim bana güvenip açtırdılar ablamın işine filanda yarıcaktı sorun yaşamadım hiç
November 26, 200618 yr Öncelikle elinde koz olarak kullanabileceğin birşey olmalı..Dershane sınavında başarılı bi sonuç bunun için iş görebilir.. Genellikle bu konulara akşam yemeği sofrasında girilir ama bu bir hatadır..Aksi cevap aldığınızda tafra yapamazsınız çünkü..Ya ağzınız dolu olur ya da aç olduğunuz için sofrayı bırakıp gidemezsiniz Yemekten sonrası bu konu için uygundur.. Yemekten sonra baba muhtemelen televizyon karşısında olacaktır..Çaprazındaki bir koltuğu tercih ediniz ve oturunuz..Dershanedeki başarınızdan bahsedin ve biraz konuşmayı süsleyin(matematik hocası şöyle övdü böyle dedi gibi..) Sonra yavaştan dershanenin başlattığı uygulamadan bahsedin..Gerisi çorap söküğü gibi gelir
November 26, 200618 yr git de baba bana net al de sonrada git ders çalış yatakda kitapla uyu bu cocuk hakkedio desnler balatsınlar
November 26, 200618 yr [quote]git de baba bana net al de sonrada git ders çalış yatakda kitapla uyu bu cocuk hakkedio desnler bağlatsınlar [/quote] bencede boyle yap
November 26, 200618 yr baba beni okula gönder, göndermezsen evde kalıcam, babamısın turşucumusun, baba turşumumu kuracan şeklindeki (dumandan içerim ben bu akşam coveri) şarkıyı senin için çevirelim; baba bana adsl al, alamazsan cafe gitçem, babamısın cafecimisin, baba paramı mı yiyecen...
November 26, 200618 yr Bence LGS OKS çağındaki arkadaşlarımız bu olaya başlamasın geri dönüşü yok çnkü yoksa bnm gibi keşke çalışsaydım dersiniz
November 26, 200618 yr sana söyle söyleyim adsl faturasını senin ödeyeceğini ve üste 50 Ytl vereceğini söyle hemen açtırırlar Bartuc Böyle yapmıştı ama o çalışıyor
November 27, 200618 yr Dershane varsa ADSL alıp WQW oynayarak 1 seneni yakmak mı istiyorsun ? WQW dediğin nedir ki ? Bi oyun için değer mi 1 seneni yakmaya ? Bence sen bu ADSL alma işini bi daha düşün... Sınavı atlaktıktan sonra ADSL'yi iste ztn o zaman alınmaması için bi engelde kalmaz. Tabi karar senin.
November 27, 200618 yr Ne yaptığını bilen, etrafına güven veren bir birey ve bir yetişkin olduğunu göster yeterli olacaktır. Zaten böyle olursa WoW için 1 seneni yakmamış olacağına göre senin açından da sorun olmaz.
November 27, 200618 yr [quote name='Warlord' post='78340' date='Nov 26 2006, 10:12 PM'] sana söyle söyleyim adsl faturasını senin ödeyeceğini ve üste 50 Ytl vereceğini söyle hemen açtırırlar Bartuc Böyle yapmıştı ama o çalışıyor [/quote] bak ya sen ne yapacan benim nasıl aldığımı sen önce modemini ve tamir ettir baba oldun hala espiri yapıyorsun
December 2, 200618 yr Author [quote name='SLaM' post='78446' date='Nov 27 2006, 01:27 PM'] Dershane varsa ADSL alıp WQW oynayarak 1 seneni yakmak mı istiyorsun ? WQW dediğin nedir ki ? Bi oyun için değer mi 1 seneni yakmaya ? Bence sen bu ADSL alma işini bi daha düşün... Sınavı atlaktıktan sonra ADSL'yi iste ztn o zaman alınmaması için bi engelde kalmaz. Tabi karar senin. [/quote] ya abi orası öle tabide ne bilem ya bak konuya bile 1 ay sora cvp yazıyom zaten sırf bu yüzden 100 kntr 1 haftada gidio en fazla 4 kat fazla para ödüom yaw bi yandanda WQW [quote name='Jah'rakal' post='78296' date='Nov 26 2006, 06:14 PM'] Öncelikle elinde koz olarak kullanabileceğin birşey olmalı..Dershane sınavında başarılı bi sonuç bunun için iş görebilir.. Genellikle bu konulara akşam yemeği sofrasında girilir ama bu bir hatadır..Aksi cevap aldığınızda tafra yapamazsınız çünkü..Ya ağzınız dolu olur ya da aç olduğunuz için sofrayı bırakıp gidemezsiniz Yemekten sonrası bu konu için uygundur.. Yemekten sonra baba muhtemelen televizyon karşısında olacaktır..Çaprazındaki bir koltuğu tercih ediniz ve oturunuz..Dershanedeki başarınızdan bahsedin ve biraz konuşmayı süsleyin(matematik hocası şöyle övdü böyle dedi gibi..) Sonra yavaştan dershanenin başlattığı uygulamadan bahsedin..Gerisi çorap söküğü gibi gelir [/quote] abi öle orasıda bizimkileri etkilemioki başarı artık dershanede 1. yim okulda 2. diceksin şimdi okulda 1. ol imkansız kız süpersonic inek [quote name='Shevarash' post='78447' date='Nov 27 2006, 01:31 PM'] Ne yaptığını bilen, etrafına güven veren bir birey ve bir yetişkin olduğunu göster yeterli olacaktır. Zaten böyle olursa WQW için 1 seneni yakmamış olacağına göre senin açından da sorun olmaz. [/quote] bu çok mantıklı ama o kadar iradem varmı bilmiom
December 2, 200618 yr [quote name='Shevarash' post='78447' date='Nov 27 2006, 11:31 AM'] Ne yaptığını bilen, etrafına güven veren bir birey ve bir yetişkin olduğunu göster yeterli olacaktır. Zaten böyle olursa WoW için 1 seneni yakmamış olacağına göre senin açından da sorun olmaz. [/quote] Evet işte budur bence de. Aynen katılıyorum.
December 2, 200618 yr [quote name='Shevarash' post='78447' date='Nov 27 2006, 01:31 PM'] Ne yaptığını bilen, etrafına güven veren bir birey ve bir yetişkin olduğunu göster yeterli olacaktır. Zaten böyle olursa WQW için 1 seneni yakmamış olacağına göre senin açından da sorun olmaz. [/quote] bende katılıyorum ve şunu ekliyorum..Bir çalışma planı yaparsan örneğin günde 3 saat WQW oynayacağım,5 saat ders çalışacağım gibi..Buna benzer bir plan yapıp aksatmazsan bir sorun olmayacaktır..Ama uymazsan
December 2, 200618 yr O kadar iraden muhtemelen vardır Nail kendine biraz güven ve dişini sık yeter. Zaten hiç kimse sana günde 5 saat ders çalış demez ancak günde 2 saat dersini çalış düzenli bir biçimde her gece de 1 saat nete girersin ama önce o dersi ciddi olarak çalışman lazım sanırım. Neticede son söz ailenden çıkar onlar neti açtırana kadar güven vermen lazım.
December 2, 200618 yr bazı arkadaşlar biliyor ben uzun süre adsl'siz kaldım ama şu anda paşalar gibi bağlattılar hemde pc'yide güçlendirdiler bu konuda ustayımdır