kimler orjinal windows aslında anket yapmak isterdim ama anket ekleme gibi bi yetkiye sahip degilim sanırım
orjinal windows kullanıyorsanız neden orjinal kullanıyorsunuz? gidip 5ytl'ye korsanını alabilecekken ndn yaklaşık 150$ para verip lisanslı bi ürün tercih ettiniz?
hyr ben korsan kullanıyorum diyorsanız, yakalandıgınızda 6ay'dan 3 seneye kadar hapis cezası oldugunu bildiginiz halde hala ndn korsan kullanmayı tercih ediyorsunuz?
(korsan kullananlar windowsunuzu ne sıklıkla update ediyosunuz bunuda yazarsanız sevinirim )
ben korsan kullanıyorum çünkü okadr para vermektense bilgisayarıma ram ve ekran kartı alırım düşüncesindeyim, tüm güncellemeleri yakından takip ediyorum korsan kullanmam demek xp'nin açıklarını kapatamıcam anlamına gelmiyo bence
orjinal windows kullanıyorsanız neden orjinal kullanıyorsunuz? gidip 5ytl'ye korsanını alabilecekken ndn yaklaşık 150$ para verip lisanslı bi ürün tercih ettiniz?
hyr ben korsan kullanıyorum diyorsanız, yakalandıgınızda 6ay'dan 3 seneye kadar hapis cezası oldugunu bildiginiz halde hala ndn korsan kullanmayı tercih ediyorsunuz?
(korsan kullananlar windowsunuzu ne sıklıkla update ediyosunuz bunuda yazarsanız sevinirim
ben korsan kullanıyorum çünkü okadr para vermektense bilgisayarıma ram ve ekran kartı alırım düşüncesindeyim, tüm güncellemeleri yakından takip ediyorum