Jump to content
Posted
Ben Yeni Başladım LVL kasmaya Çalısıyorum işte görevlerle Falan okadar Fazla üstüne düşmüyorum şu aralar amacım oyunu kavrayabilmek ama bazı yerlerini anlayabilmiş değilim.. Level 18 falan oldu Talent Dağıtımını Yeni Başlayan birine Göre nasıl dağıtılmalı.Birde Bu Rogue Train Olayını nasıl yapmam Gerekiyor başka neler yapmam gerekiyor kasarkn. KnightOnline Falan oynadık ama :P bundada Level kasarken skill falan açtırmam gerekiyormu bana yardımcı olacak şekilde birşeyler yazabilirseniz SEvinirim ...

Featured Replies

Horde arkadaslara whisp atarsan oyun icinde sana yardımcı olacaklarına inanıyorum. ;)
lvl kasarken talent combat ağacından gitmeni tavsiye ederim train olayına gelince leveline göre skill açtırıyorsun undeadlerin şehri olan undercityde guardlara sorabiliyorsun rogue trainer diye, haritada bayrak şeklinde gösteriyor daha sonra undercityde herşeyi bulabilirsin, bide extra weapon train falanda olman gerekcek sword, mace vs kullanmak için, onlarda diğer şehirlerde oyun içinden biri daha iyi yardımcı olabilir fakat guardlara sorarakta halledebilirsin her işini, iyi oyunlar :)
  • Author
Train olayında Her Çıkan Skill i Yükseltmem mi gerekiyor yoksa ordada bi şeçim yapmam gerekiyor mu ? İlginiz için Teşekkürler ...
yok hayır, her classın zaten kendine göre trainerları var, senin açık olan herşeyi train olman yeterli olacaktır zaten genelde 2 lvlde bir yeni skiller açılır yada mevcut skiller geliştirilir yani çift sayılarda trainer a gitmen yeterli olacaktır :) rica ederim...
Undead rogue SeyduNa sahibi olarak soracağın her soruya bildiğim kadar cevap verebilirim Oyundan ulaşırsan - Ki baya bir online oluyorum- daha rahat yardımcı olabilirm...

Yok işim olmaz diyorsan :P combat talentiyle başlaman faydalı olacağı kanısındayım lvl kasmak için daha rahattır. Trainerları ana şehirlerdeki gardlardan öğrenebilirsin... Questler konusundaysa (poison questi olmadan olmaz çünkü) cidden yardım alırsan daha iyi olur :D
bence sub we assa agırlıklı git düşük lvlde combat zor olur combatı 45 ten sonra yap cünkü enerjini az kullanacaksın skillerde.
Valla combat assas sub ne gidersin o sana kalmış talentleri okursun biraz İngilizcen varsa anlarsın ama şunu tavsiye edeyim İlk 5 talentin Assas dan Malice ye sonraki 2 talentinde Combattan Sinister Strike ye olsun derim :)