Jump to content
Posted
Daha önce yazmıştım.Saturna ile konustum buraya tekrar yazmamı rica etti.(Yusuf duy sesimizi kurtar bu kedicikleri :D)
-------------------------------------------------------------

3440 ap ile 1k crit vuruyorum(bufflar açılınca 3800 ap oluyor ve ben mangle ile 1200 crit vurdum..)... Tekrar hesap kitap açıklama yapmak istemiyorum.

Ya skillerde sorun var,Ya talentlerde yada genel bazlı.
Az önce damage denemesi yapdım.Çıplak chara 1500 mangle vurdum ...yukarda yazdığım ap ile.En az 300-500 damage oynamış

Skillerin damage hesaplamalarında sorun olabilir.Armorda sorun olabilir critik vuruşların hesaplarında bi sorun olabilir...Zira ben 3400-3800 ap ile lvl 62 kelebeğe 1k vuracaksam pvp yapmiyim daha iyi..Ekleme :mangle ile ilgili damage talentlerde sorun olabilir.Predatory instincts bozuk olabilir..

Not:Orjinalde oynayan bir druidin bi dönem dps ler düşünce yahu ben lvl 53 druidle 1k mangle vuruyordum sözünü de size hatırlatırım.
Not2t:Bazen buffların hepsi birden açılınca ap 3800 filan oluyor. 3800 ap ile en aşağı benim 1800-2k arası mangle crit vurmam lazım(nitekim vuruyordum da..damagelar düşünce vuramaz oldum..)
--Bugün arenada resto druya ayıdayken 200 vurdum.Evet doğru duydunuz 200..Moonfire atsam daha fazla vuruyor 400 ...düşünün artık ..--

Ayrıca 3 kuralı ise serverımızda ne yazıkki tam çalışmıyor.Adam defalarca üstüste hibernate cyclone atiyor ama immune hakketire..Normalde ayni cc büyüsünü 3 cü kere attıkdan sonra gizli cd ye girer bi daha attıgında immune olur.Belli bi süre o büyüyü atmaması gerekir rakibne.
Aynı şey fear,scare beast,polymorh vs gibi cc büyüleri için de geçerli.

Bir diğer konu ise cyclone.Cyclone hem öne hem de arkandaki adama atılabiliyor.Bu de pvp de balance ve resto drulara çok büyük avantaj sağlıyor.Sadece önündeki adama atılabilmesi lazım.Adam arkana geçerse failed olması lazım.Tıpkı fireball vs gibi..

Bu konulara el atılırsa seviniriz .
Saygılar.

Featured Replies

Enumar sana katılıyorum ki zamanında bende bir topic açmıştım nasıl olur bu böyle diye. Ayrıca eklemek gerekirse hala pounce da adamın arkasına geçme zorunluluğu istiyor. Allah aşkına kim düzenlediyse lütfen tekrar okusun spelli. Balance druid arkasına ona buna istediğini yapabilirken feralde bir maim bozulur bir pounce sorun yaratır üstüne dmgler düşer. şu an charımı sadece dungeon a sokup dayak yedirtmek için kullanıyorum ( tank olarak) başka hiç bir işlevi kalmadı nerdeyse feral druidin. Mangle üstüne shred vurduğum da ki AP 3300 civarında cloth gear ın ağlaması lazım. Umrunda bile olmayacak dmgler çıkıyor. Enumar zaten buraya yazmış kendi AP sinde atabildiği dmgleri tek tek tekrar yazmak istemiyorum ama cidden feral druid şu an server bazında bitti. Yeni oynamaya başlayanlarsa sadece bear form kullanıyor çünkü cat form tam bir felaket durumda şu an...
Rogue a daha yatkın oyun stili olan druidin cat form kullanıcıları ki iyi kullanılırsa çoğu classın canını yakar şu an druidlerine özlemle bakıyor...
Lütfen nasıl bir düzenleme olucaksa yapılsın artık...

Saygılarım la sevgilerim le....
  • Author
[b]Ayrıca eklemek gerekirse hala pounce da adamın arkasına geçme zorunluluğu istiyor[/b] demiş seyduna .Çok sağolsun ,yazmayı unutmuştum.

[b]Ekleme:[/b]Normalde pounce vurmak için arkasında olmamız gerekmiyor sadece invis olup rakibe melee menzilinde olmamız lazım.Tıpkı rogue nun cheap shot u gibi.

[url="http://www.wowhead.com/?spell=49803"]http://www.wowhead.com/?spell=49803[/url]

Edited by Deftclaw

Seyduna ve enamurun dediklerini aynen katılıyorum

Ben cat forma girince arada sırada ap düşüyor bu sizdede oluyormu?
gecen 4k vurdum die ally bir druid avaz avaz bagırıyordu generalden :S
incelenmişken berskinde bir incelesin madem kimi zaman çalışıyo kimi zaman çalışmıyo :huh:
dmgler konusunda bir yorum yapmayacagim
arenada bahsettigin resto dru benim 3 kere cyclone atinca gizli immune ye giriyor dogru 3 kere hibernate attigimda da ayni sekilde gizli immune olursn ben bunlarin hic birini 3 kere üst üste atmadim sana
yane o konuda bir problem yok bunu belirtmek isterim
[quote name='folxc' post='225994' date='Dec 18 2008, 21:19 PM']dmgler konusunda bir yorum yapmayacagim
arenada bahsettigin resto dru benim 3 kere cyclone atinca gizli immune ye giriyor dogru 3 kere hibernate attigimda da ayni sekilde gizli immune olursn ben bunlarin hic birini 3 kere üst üste atmadim sana
yane o konuda bir problem yok bunu belirtmek isterim[/quote]
katılıyorum şu an gayet düzgün. barkskin çalışmıyor tam anlamıyla ilgilenebilirse seviniriz. %20 dmg reduction işlevsiz. ayrıca balance druidin moonkin formda yaptığı melee vuruşların şans ile toplam mananın yüzde 2 si kadar (emin degilim forumlardan baktım. yüzde 2 yazmışlar) mana restorelaması (nedense çeviremedim bir türlü kusura bakamayın) gerekli, buda çalışmıyor.
enumar sana katılıyorum dostum gerçekten çok düstü nedense druid damageleri 3600 ap ile 1 k yı zor buluyorum bide dps yim die geçiniyorum :S
pouncenin asıl amacı vurduktan sonra 18 sn boyunca kanatma yapmasıdır.Fakat stun dan başka birsey yapmıyor ona da bi bakarsanız seviniriz tüm druidler olarak
Druid in bir başka sorunu da Pounce , Rake ve Rip in kanatmalarının götürdüğü dmg ler çok düşük druid kanatmalar üzerine tasarlanmış bir char bunu benim kadar sizlerde biliyorsunuzdur zaten.Druid sorunlarını giderirken bunları da dikkat e almanızı diliyorum.
[quote name='StorQ' post='226170' date='Dec 19 2008, 23:22 PM']pouncenin asıl amacı vurduktan sonra 18 sn boyunca kanatma yapmasıdır.Fakat stun dan başka birsey yapmıyor ona da bi bakarsanız seviniriz tüm druidler olarak[/quote]

yoo kanama yapıyor 100 100 gidiyo adamın canı :P
[quote name='demandless' post='226019' date='Dec 18 2008, 23:46 PM']katılıyorum şu an gayet düzgün. barkskin çalışmıyor tam anlamıyla ilgilenebilirse seviniriz. %20 dmg reduction işlevsiz. ayrıca balance druidin moonkin formda yaptığı melee vuruşların şans ile toplam mananın yüzde 2 si kadar (emin degilim forumlardan baktım. yüzde 2 yazmışlar) mana restorelaması (nedense çeviremedim bir türlü kusura bakamayın) gerekli, buda çalışmıyor.[/quote]
ama o sans ın %kaç oldugu önemlı tabı kı moonkınde kım neden melee vurmaya ugrassın.

cc lerde bellı herhangı zamanda 3 tane atınca atılan kısı ımmune olmaz üstüste(yanı atılan zaman arasında sure farkı olmadan) 3 kere atılan kısı ımmune olur...
[quote name='BaHa' post='226191' date='Dec 20 2008, 12:44 PM']aman ellemeyın oyle kalsın :D[/quote]

isine geliyo dimi seni seni :)
kesınlıkle :D cloth gıyınmek cok zor ve kotu bısıı sen bılemezsın bu duyyguyu