Jump to content
Posted
-bazıları sönduremez, öylesine bir bastırır kültablasına, o sigara orada yanar durur, can çekişir, ortalıgı kötü bir koku ve duman kaplar.

-bazıları buker buker oyle bırakır kültablasına, sigara yanmaya devam etmeyi düsünemez bile, çoktan ölmüştur.

-bazıları filtre ve icilmemis beyaz kısmın kırılacagi sekilde bir bindirme yapar kültablasına, kalan beyaz kısım yansa da cabuk söner.

- bazıları bardagın, kutunun dibinde kalan çayın, kahvenin, kolanın, vs. içine atar, kesin çözüm.

-bazıları özellikle fast food restoranlarında kalan ketcabın, mayonezin üstünde söndürür, daha doğrusu bunlara daldırır ve hava alamayan sigara boğulur.

-bazıları da söndüremeyisini gurur meselesi yapmaz kültablasına sıvı döker.

-bazıları sigarayı kültablasına yeni atılmış poşet çay poşetine banıp söndürmeyi severler.

-bazıları sigarayı bitmiş paketin içine atıp sonra sigara paketini sıkarlar.

-bazıları kültablası yoksa sigarayı masanın ustune dik koyar.

-bazıları hafifce sigarayı havaya atarak sona da aane ilginç havaya atılan herşey yere duşüyor der.

-bazıları tabladaki başka bi izmaritin filtresine dayayip oyle söndürür.

-bazıları kurbanın vucudu üzerinde opsiyonel olarak erol taş kahkahası atarak.

-bazıları genizi temizleyip ele tükürür, bitmeye yakın sigarayı tukurdüğü eliyle bastırmak suretiyle söndürür.

-bazıları bir kağıt parcasını külah şekline getirip sigaranin bitmesine yakın ağızda biriktirdiği tükürüğü külaha iliştirerek..

-bazıları üşenmeyip lavaboya kadar gider.

-bazıları kola şişesine atıp biriktirir ve yeni yaşam biçimleri evrimleştirir.

-bazıları da üfleyerek

İstek ile eklenti yapıyorum
-mesela sigara içen bir arkadasinizin agzindan sigarsini alip sol burun deligine sokaraktan söndürebilirsiniz zaat-ı muhteremin sigarasini.

Direkt aldım, kopyaladım, yapıştırdım B)

Edited by spylord

Featured Replies

Ben beceremem bi türlü, hep yanımdaki kişi tekrar alır bastırır söndürür. Beceremiyosun, neden içiyorsu diceksiniz, benimkisi öyle herzaman değil, özel zamanlarda yakılan sigaralardan =)
Bende çok uğraşıyorum söndürmek için. Tam aha şimdi söndü diyorum ama gene ufacık bi ateş kalıyor. Hakkaten ya tam sönmüyor bu sigaralar, bozuk hepsi.
[quote]-bazıları sönduremez, öylesine bir bastırır kültablasına, o sigara orada yanar durur, can çekişir, ortalıgı kötü bir koku ve duman kaplar.[/quote]

İşte benim olayım bu, söndüremiyorum cidden, o da spyın dediği gibi intikam alırcasına pis pis kokar, tekrar söndürmek isterim elimi yakarım sinir olurum dellenirim falan ...
"-bazıları kola şişesine atıp biriktirir ve yeni yaşam biçimleri evrimleştirir."

Bu süperdi :D
Sigarayla savaşanlar derneği var, bunların bi de aptal şarkıları var, duman avcılarıyız biz, duman duman diye toplumun en loser kesimlerinden toplanmış şahıslar geziyor sokaklarda. Ben o adamı gördükçe sigara yakmak geliyor içimden, son düşünüyorum, doğru söyleyen düşmanın bile olsa, doğru doğrudur.
içmeyin içirtmeyin arkadaslar. mesela sigara içen bir arkadasinizin agzindan sigarsini alip sol burun deligine sokaraktan söndürebilirsiniz zaat-ı muhteremin sigarasini. spycim yaz o listeye bunu. aman dikkat sag delikle olmaz. illa da sol..
Sen benim burnuma o sigarayı sok, bak ben o küllüğü kafanda nası kırıyorum... :D
benim bir arkadaşım var, söndürme ile alakalı değil ama yine de yazayım. sigaranın filtresini resmen yalıyor :) öyle birşey işte, üstelik bu adam oda arkadaşım :P
[quote name='layne' post='79313' date='Dec 2 2006, 03:06 AM']
benim bir arkadaşım var, söndürme ile alakalı değil ama yine de yazayım. sigaranın filtresini resmen yalıyor :) öyle birşey işte, üstelik bu adam oda arkadaşım :P
[/quote]

9.Kapı filminde Johnny Depp'te yalayarak içerdi sigarayı. Yalayınca ağır olur derler ama ben bi fark hissedemiyorum :P
Black stone içerseniz yalarsınız, filtresi hem şekerli, hemde vişne aromalı

Edited by death_bringer

[quote name='spylord' post='79158' date='Dec 1 2006, 01:37 AM']

İstek ile eklenti yapıyorum
-mesela sigara içen bir arkadasinizin agzindan sigarsini alip sol burun deligine sokaraktan söndürebilirsiniz zaat-ı muhteremin sigarasini.

[/quote]

İstersen bi dene :)

Edited by Rion

Sigaradan nefret ederim.

Görüntüsünden bile iğreniyorum...
ya kül tablası yada baska bisi yoksa baziları da diline dgdirerek söndürüo bir cok kez sahit oldum
-bazıları kültablası yoksa sigarayı masanın ustune dik koyar. cok seviyorum bu olayi :) bende bilgiisayarin kasasinin üstüne koyarim :D