Jump to content
Posted
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni bi class olan death knight lar oyuna eklendi yeni patchle beraber
peki bu class hangi ırklarda daha iyidir bi bilgisi olan varmı paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler...

Edited by Pegasus

Featured Replies

horde da pvpde orc pvede tauren iyi gidiyor pvede tanklık yapıcaksa tabi yoksa gene orc allyde ise draneiler healları ile blood classı için ön planda "vampiric blood" açan vede race skilli olan gift i açıp %50 bonus heal alıyor giftten.ikinci sırada ise yeni ırk özellikleriyle gelen insanlar var pvp içinde pve içinde tavsiyem human sayılır.
walla en super ve karızma görünüm bence dwarf ve ben sırf tıpı ıcın dwarf acarım :D
  • Author
[quote name='Youngster' post='227626' date='Jan 2 2009, 10:24 AM']horde da pvpde orc pvede tauren iyi gidiyor pvede tanklık yapıcaksa tabi yoksa gene orc allyde ise draneiler healları ile blood classı için ön planda "vampiric blood" açan vede race skilli olan gift i açıp %50 bonus heal alıyor giftten.ikinci sırada ise yeni ırk özellikleriyle gelen insanlar var pvp içinde pve içinde tavsiyem human sayılır.[/quote]

eyv kanka saolasın güzel bi açıklama olmuş
Undead yürür nerfte de yürür buffta da yürür.
Human->Every man for himself.!

Henüz yeni raciallar tam eklenmese de humanlar racial bakımından şu an 1 numara.
Evet eğer ally açıcaksanız human açın every man for himself süper bide forst ta biraz talent verince lichborne geliyo 15 sn fear stun vs resistliyo ben tank denedim tank çok ezik kalıyo kalkan koysalar süper olucak
en iyi tarafı pvp trinketi takmaya lüzüm bırakmıyor Bl!zz eti kemigi yerinde insanın ırk skilli ölüsünden iyi olmalı dedi :P
Dk orc a çok güzel yakışıyo ben orjdayım vede Dk nin orc da tam DK ya göre Siyah a yakın bi ten rengi var ve çok yakışıyo :)
Healerla oynanıyosa Taurenin de uygun olacağını düşünüyorum. Healera zaten yaklaştırmıyo bi ton skilliyle bir de stomp eklendiğinde kafayı yedirtiyo insana. Nuke gücü sayesinde tank dkların bile arenada iş yaptığı saçmalıklarla dolu yeni ek pakette %5 hp de çok işe yarayacaktır.
Daha yeni holy pala frost dk buildine yenildik(resto shamy-rogue). Holy palanın dönüp bana 2 kere critleyip yatırmasıyla frost dknın shamanı kesmesi aynı zamana denk geldi neredeyse. Bl!zz heryerde dk ve pala görene kadar bu denge(!) böyle devam eder sanırım. Konunun dışına çıktım biraz ama oyun rahatlatmaktan çok stres yükledi burda rahatladım ben de=)
human açtım neye yaicaksa sprinti var :) bide qestler çalısmıyor :( çıkılmıyo o acayip yerden
[quote name='Martalos' post='227738' date='Jan 3 2009, 02:16 AM']Healerla oynanıyosa Taurenin de uygun olacağını düşünüyorum. Healera zaten yaklaştırmıyo bi ton skilliyle bir de stomp eklendiğinde kafayı yedirtiyo insana. Nuke gücü sayesinde tank dkların bile arenada iş yaptığı saçmalıklarla dolu yeni ek pakette %5 hp de çok işe yarayacaktır.
Daha yeni holy pala frost dk buildine yenildik(resto shamy-rogue). Holy palanın dönüp bana 2 kere critleyip yatırmasıyla frost dknın shamanı kesmesi aynı zamana denk geldi neredeyse. Bl!zz heryerde dk ve pala görene kadar bu denge(!) böyle devam eder sanırım. Konunun dışına çıktım biraz ama oyun rahatlatmaktan çok stres yükledi burda rahatladım ben de=)[/quote]
şu yeni spell damage mevzusu çok sakat oldu..Önce 3 de 1 ini de spell damage olarak verdilerr.. yetmedi yarısını verdi..
Zaten manası bitmiyor ...Kim nası kesecek bu palaları anlamadım.
[quote name='Deftclaw' post='227762' date='Jan 3 2009, 15:49 PM']şu yeni spell damage mevzusu çok sakat oldu..Önce 3 de 1 ini de spell damage olarak verdilerr.. yetmedi yarısını verdi..
Zaten manası bitmiyor ...Kim nası kesecek bu palaları anlamadım.[/quote]
3.0.8 de locklar % ile mana drain yapıcak ^^ + lockdada healing.r var artık...

Edited by Youngster

Night elf_Druid'ten başka bir şey düşünemiyorum.Aklım fikrim onda, izne bir gelsem şu yeni talentleri baya bir merak ediyorum zaten.Orjinale geçmeyi de düşünüyorum, en çok wt oyuncusu nerede varsa oraya girmeyi istiyorum, mayısta inşallah geliyorum... :)
[quote name='AssasiN' post='227848' date='Jan 4 2009, 13:03 PM']Night elf_Druid'ten başka bir şey düşünemiyorum.Aklım fikrim onda, izne bir gelsem şu yeni talentleri baya bir merak ediyorum zaten.Orjinale geçmeyi de düşünüyorum, en çok wt oyuncusu nerede varsa oraya girmeyi istiyorum, mayısta inşallah geliyorum... :)[/quote]
Söylediklerinin hepsine dendenle katılıyorum.Ayrıca seni çok özledik diyorum..
Wt tayfası orjinalde nerde bilmiyorum... :D Orjinalde boğulduklarını düşünüyorum.Onlar hord oldular diye onları sevmiorum :D
Seni çok seviom ender :az: :al: :ah: :wub: :P
[quote name='Deftclaw' post='227867' date='Jan 4 2009, 16:56 PM']Söylediklerinin hepsine dendenle katılıyorum.Ayrıca seni çok özledik diyorum..
Wt tayfası orjinalde nerde bilmiyorum... :D Orjinalde boğulduklarını düşünüyorum.Onlar hord oldular diye onları sevmiorum :D
Seni çok seviom ender :az: :al: :ah: :wub: :P[/quote]
Ah enver ah sorma bende sizi çok özledim, ben gidince Druidin hali nice oldu acaba, sana güveniyorum, druid neslinin devamını sürdüreceğine de bütün gönlümle inanıyorum :P