Jump to content
Posted
Slm beyler/bayanlar dk ların yeni skillerini denemek ve diger yeni gelen skilleri denemek için server felan ararken karşıma birşey cıktı wowu single player a cevirebiliyomuşuz hoşuma gitti ve nasıl olcagını araştırdım fakat bulamadım bilen varsa bana acık şekilde wowu single player a nasıl cevirebilirm sölyebilirmi

şimdiden Tşkr ederim (^-^)

Featured Replies

ben tbc de ve ilk wowda kendime yapmıstım.. eğer googledan ararsan bulabilirsin. fakat wotlk içn server kurulumu zor bulabilirsin..
mysql ve bir kaç program daha indiriyorsun. realimiste 127.0.0.1 gibi bişey yazıosun. sonra kendine account yapıyorun. ona gmlik derecesi veriosun sonra test edersin.. tam hatırlayamadım ama çok zor deil. versiyon işine dikkat et.
yaparsın inş. :)
  • 2 months later...
Mangos var tek olarak oynayabileceğin ama daha woltk için çıktı mı bilmiyorum. Biraz araştırırsan bulabilirsin. Ayrıca hamachi üzerinden de grup olarak oynanabiliyor bildiğim kadarıyla :)
çıktı çıktı bir site her pack in emu sunu yayınlıyor :) unuttum ofisdeki pc de kaldı linki :D