Jump to content
Posted
Rüyalarımızı yazalım böyle enteresan falan.. :)

Evelsi gece kanatlı sürüngen yaratıklar şehri basıyorlardı. Bir tanesinin kalbini deşerek öldürüyordum. Hem de makasla böyle :huh: ama köklerini kurutamıyorduk bir türlü. Sonra bir dua okuyordum ve hepsi gidiyordu.

*

Dün gece de, eski evimize geri taşındığımızı gördüm. Evin alt katındaki kırtasiye dükkanını Yunanlılar alıp gümüşçüye çevirmişler. İlk gün vitrinleri Türkçeydi. İkinci gün yazıları Yunanca yapmışlardı. O kadar sinirleniyorum ki adamlara ağzıma ne gelirse söylüyorum. Tam o sırada telefon çaldı da uyandım yoksa sinir krizi geçirecektim uykumda :)

Featured Replies

[quote name='Pun©tualazrael' post='79954' date='Dec 6 2006, 12:00 PM']
Dün gece de, eski evimize geri taşındığımızı gördüm. Evin alt katındaki kırtasiye dükkanını Yunanlılar alıp gümüşçüye çevirmişler. İlk gün vitrinleri Türkçeydi. İkinci gün yazıları Yunanca yapmışlardı. O kadar sinirleniyorum ki adamlara ağzıma ne gelirse söylüyorum. Tam o sırada telefon çaldı da uyandım yoksa sinir krizi geçirecektim uykumda :)
[/quote]

Heryerde yunan kendini belli ediyor, yunan oyunu çeviriyorlar :)

Bende bikaç gün önce uzaylı istilası gördüm. Kocaman ufo'ları binaların çatısına iniyordu bizim balkondan onları izliyordum. Çatısına indikleri bina yıkılıyordu. Hemen bizimkilere toplayıp binadan çıkıp koştuk kaçtık :) Tam kıyamet günü gibi olmuştu, korktum yaw.
bi keresinde acayip bi rüya görmüştüm,

Aziz Üstel ve Hıncal uluçla Mars gezisi düzenliyor elimizde silahlarla gezegene iniyorduk,
akabinde Predator'lar ın saldırısına uğradık ( oha yannız, sanki mahallede köpek saldırıyor
muş gibi anlattım ama hakkaten öyle :) ) üçümüzün de sırtında roketatarlar, tünedik bi kayanın
arkasına ateş ediyoruz, h.uluç devamlı gülüyor böyle keyifli kahkahalarından birini koyuyo...

ben uyuz oluyorum, hepimizi üstünde süper speys suit'ler var böyle...sonra ben Bazuka'yı sabote
ediyorum ve hıncal ateş ederken hepimiz havaya uçuyoruz...

değişikti valla...sonradan hatırladım ki bütün gün Alien v.s Predator oynamış ve bir yandan o gece
yayınlanan maraton ( veya onun muadili ) bir program'da spor yorumu dinlemiştim bu zatıallerden.

:)
Ben sürekli ilginç rüyalar görüyorum, ama seviyorum rüyaları, başka dünyalara uçup gidiyorum.

Geçenlerde slovenya'da burslu okul kazanmışım, benimde orda çiftçilik yapan amcam varmış, onun yanına taşınıyordum, böyle fakir çamurlar içinde hayat geçiriyordum. Sarışın küçük bir kız çocuğu vardı, ona türkçe öğretiyordum. Film bile olur bundan dedim uyanınca.

Dün gördüğüm rüyada ise, elimde traş bıçağıyla denize dalıyordum, üstten dalgalar geçtikçe hoş sesler çıkarıyordu. Ama sonra suyun içinde şu WQW'daki yeşil garip sesler çıkararak üstünüze koşan sahildeki yaratıklardan gördüm. Traş bıçağı ne alakaysa, ona anlam veremedim.
Ben de 1996 doğumlu oyunculardan kurulu junior takımımın, ilk yarısı farklı bitmiş bir Türkiye kupası maçında Efes Pilsen forması ile maça çıkıp dandik bir 2. lig takımı ile kafa kafaya maç yaptığını gördüm. Dahası Efesin antrenörü Aydın Örs`tü ve 10 yaşındaki çocuklar kocaman adamlara karşı gayet iyi oynuyorlardı :mellow: Umutluyum bu takımdan vesselam ama bu kadarı da fazla sanırım :lol:
okulun istanbul gezisi war. ben arkadaşları uğurluyorum. ama bi anda otobüs ün içine ışınlanıyorum :wacko: otobüs ü durduruyorum. okula giriyorum, girdikten sonra istanbul gezisini iptal ediyolar ve o gün de kazık bir analitik sınavı oluyoruz :blink:
Bizim okuldan bi tane daha var rüyamda..Ama oraya gidenler bizden küçük yani ortaokul diyebileceğimiz tayfa..Bigün biz ordayken(niye gittik bilmiyorum) kavga çıkıyor ve çok sevdiğim arkadaşlarım okulun bahçesinde birden bire sanki Tripod çıkacakmış gibi açılan çukura düşüp kayboluyolar..

(evet bzim okul lanetli :D )
Yüzüstü uyurken birden yataktan düştüm ve sanki birisi nefes borumu yırtmış gibi oldu ve öldüm
Gecenlerde rüyamda fizik sınavının sonuclarını gördüm. Ben 35 almışım semih diye bir arkadaşımda sıfır. Bugün hoca okudu sonucları ben 05 almışım o da 30 sanırım :) (Bu arada hocayla konuştum tekrar sınav yapacak beni :) )
rüya görmek için ilginç bir taktik geliştirdim. şöyle anlatiyim fizik sinavim vardi cumartesi günü ve cuma günü ben eve 21 30 gibi gidebildim cok yorgun oldugumdan sabaha karsi 5 te uyanip biraz ders calisirim diye düşündüm. neyse alarm öttü kalktim 5te yaklaşik 2 saat çaliştim. bu arada cuma günü birisiyle yaşadigim bir olayi düşündüm ders çalişma sirasinda. daha sonra 1 saat uyuyim da sinava dinç giriyim dedim. yattigimda o düşüdgüm kişiyi gördüm rüyamda. tuhaf ama bu cok oldu bana :)
Devamlı almak için para kastığım epiphone gothic explorerı görüp duruyorum.Ama garipdirkii her görüşümde görüntü dahada bulanıklaşıo :S.Allahım sen bu gitarı almama yardımcı ol :(
1 ay rüya görmeyenlerin psikolojisi bozuk insanlar olduğu hakkında birşey okumuştum :)

arasıra muhabbeti açıldığında arkadaşlarla birbirimize rüyalarımızı anlatıyoruz yalnız nedense benimki en saçmalarından biri oluyor hep. ya kaçıyorum-kaçamıyorum, ya kovalıyorum-yakalayamıyorum rüyamda. illaki bir aksiyon olacak yani. bir insan kendini hiç mi ot, börtü böcük arasında keyf ederken görmez kardeşim :)