Jump to content
Posted
Assassination

-Master of Poisoner:Rakibin üzerinde herhangi bir zehir etkisi varsa o rakibe critic vurma şansını %1(%2,%3) arttırır. Ve üzerimizdeki zehrin etkisini %17(%34,%50) azaltır.
-Turn the Tables:Party veya raiddeki bir oyuncu bir saldırıyı parry,dodge veya blocklarsa critic vurma şansımız 8 saniye boyunca %2(%4,%6) artar.
-Cut to the Chase:PvE için çok yararlı bir talent olan cut to the chase, eviscerate veya envenom vurduğumuzda slice and dice'ı 5 comboluk değerine uzatma şansı verir %20(%40,%60,%80,%100)
-Hunger for Blood(30 energy):Üzerimize 3 kere stacklenebilen bu skill her stackte %3 ekstra damage vermemizi sağlar. 30 saniye sürer ve üzerimizde bleed efektlerinden biri olduğunda kullanırsak bleedi kaldırıp 15 energy'yi de geri kazanmamıza yarar.

Combat:

-Unfair Advantage:Herhangi bi saldırıyı dodgeladığımızda saldırana main hand silahın %50(%100) hasarını vurmamızı sağlar: Binekten inmeden bi mobu %60a indirmiştim=)
-Savage Combat:Attack powerı %2(%4) arttırır. Üzerinde zehir etkisi olan rakibe %1(%2) daha fazla hasar vermemizi sağlar.
-Prey on the Weak: % olarak hpsi bizden daha düşük bi rakibe critlediğimizde vuracağımız hasarın %4(%8,%12,%16,%20) artmasını sağlar.
-Killing Spree(2k cooldown):Ben instant kill diyorum bu skille. Etrafımızdaki düşmanlara rastgele 0.5 saniyede bir elimizdeki iki silahla da vurur. Toplam 5 vuruş yapılır yakınımızda sadece tek düşman varsa insant kill gibi bişey oluyo=) Ayrıca bu 5 vuruş tamamlanana kadar öldürülmediği sürece durdurulamaz.

Subtlety:

-Waylay:Ambush critic vuruşlarımız %50(%100) şansla 8 saniye boyunca rakibin melee ve range saldırı hızını %20 hareket hızını %70 azaltır.
-Honor Among Thieves:Tam bir PvE talentı. Grubumuzdan birisi critlediği zaman %33(%66,%100) şansla bir combo kazanıyoruz. Crit şansı yüksek ve hızlı saldırı yapan bi party kurduğumuzda ne kadar çabuk eviscerate vurulacağını düşünün artık. Saniyede birden fazla combo toplayamıyoruz talentın söylediğine göre ama yalan=) saniyede 5 combo aldığımı biliyorum.
-Filthy Tricks:Tricks of the Trade ve Distract skillerinin cooldownını 5sn(10sn) ve preparation skillinin cooldownını da 2.5dk(5dk) azaltır.
-Slaughter from the Shadows:Ambush ve Backstab skillerinin energy ihtiyacını 3(6,9,12,15) ve hemorrhage skillinin energy ihtiyacını 1(2,3,4,5) azaltır.
-Shadow Dance(2dk cooldown):10 saniye boyunca stealth dışındayken tüm steath özelliklerini kullanabilmemize yarar. Ambushla açılış yaptığımız rakibe bir de shadow dancele 2 ambush daha vurmak ne kadar güzel olur=)

Edit:PvE ve PvP için de birer basit öneri yapmak istiyorum.

[url="http://www.wowhead.com/?talent=f0ecReMsiMRIu0o0xZeb0bh"]Mutilate PvP[/url]

[url="http://www.wowhead.com/?talent=fhxZ0gV0h0xZeMb0IbkdVkAc"]Subtlety(hat) PvE[/url]

Edited by Martalos

Featured Replies

ambush ve posion deli olmuş ama iyi dagerınız varsa ambush olun bence :D:D