Jump to content
Posted
Evet arkadaslar konu su :)

Bu orjinalde cok yaşanan ve keyifli bir durum.. Level 19 a kadar char kasıp istediğiniz itemları ve enchantları yaptırabilirsiniz.. Bu stepleri atladıktan sonra; wsg ye kaydımızı yaptırıyoruz.. ve oyunun biraz daha sade bir şekilde tadını cıkartıyoruz :)

Twink eventi; cumartesi yada pazar olup forumdan bildirilecek aynı zamandada oyun içinde system mesajı geçilecektir..

Charlarımızı kasmaya baslıyalım :)

Featured Replies

Itemlar ve enchantlar sizden mi?=)
Ne anladım o twinkten ben=) Millet aylarca uğraşıyo twink için biz basit bişeyler yapıcaz demekki eğlenceli olacağını umuyorum.
hadaa :D 22lvl bi warlock um var, bileydim kasmazdım onu
Bendede 20 lvl bi rog var :D vakti zamanında 20 lvl olarak acmıstım, 19 olayını 1 lvl atlatsak olmazmi.. (cıkarcı ben :P)
  • Author
Zulgarip ve Alemci oyun içinde benimle görüşürseniz levellerinizi indirebilirim
Bu event uzun soluklu olsun yaww. Ancak 1 ay sonra baslıyabilcem tekrardan :)
Benimde 21 lvl var indirebilirseniz gelirim bende :D
bendede 70 var indirsek 51 lvl, ama itemleri aynı olsun :P

keşke wow yüklü olsaydı zevkli olur eminim :(
[quote name='NightMare' post='228407' date='Jan 8 2009, 22:19 PM']bendede 70 var indirsek 51 lvl, ama itemleri aynı olsun :P

keşke wow yüklü olsaydı zevkli olur eminim :([/quote]

ett keşke bende de yüklü olsaydı.
wt ortamını özledim.
( 3 aydır oynamıom ama az kaldı.
8 gb usb aldım. cafeden alıp bu hafta içinede oyniyacağım..)
heirloom item ayarlayın bali badge gold v.b karşılıgı twinkler için ^_^
twinklerde rogue bir numara ya.. itemler de çok da zor deil.. bir kaç tane dungeondan ii bir gear yapılır. engineer kasar kafalık yapar. bir de enchantlar olsa.. biraz zaman alsa bile dungeonları tamamen bitiren arkadaşlar biraz twinkleşir en azından ya.
tabi world itemlerin düşmesi ve ya bunların ahde 100 goldlara falan satılması burada biraz zor olur :P çok ugrasmak lazım ona.
peki leveli 20 olanlarda girebilecek mi? :P
twink nedir ? ne işe yarar ?
yenirmi içilirmi ?
bir açıklama rica ediyorum...
[quote name='maliace' post='228565' date='Jan 10 2009, 11:13 AM']twink nedir ? ne işe yarar ?
yenirmi içilirmi ?
bir açıklama rica ediyorum...[/quote]
orjde kendini yüksek sınıflara eriştiremeyen veya artık yüksek lvlda ortamı kalmamış veya çok sıkılmış kişiler 19 lvl bir chara giyebilcegi en iyi itemları takarak,enc basarak sadece pvp yapmak için kasılan bir olaydır twink kasmak.twink 19la sınırlı deyildir.sonu dokuz olarak biten 19-59 arası twink charlar görülebilir.
ee? ne yaptınız twing leri? ne zaman baslıyacak twing ı olana twink item verebılırım
Ah koyacam yakında cabuk kasın para lazım at alacam lvl 19 mavim item cok var bende ^^
  • 1 month later...
Yapalımmmmm.. orjinaldeki adamedeni kasiyorum :)
twink için charları hazır olan yazabilirmi arkadaşlar ona göre bi takvim oluşturulur belki..
ben hazırım örneğin