Jump to content
Posted
ojinale herkezin bildiği gibi yeni pach geldi yeni talentler speel ler yeni honor sistemi herşey çok iyi güzel peki buna sevinmelimi üzülmelimi 6 aylik bir emek uçup gitti desem yeridir

rank 11 oldum 100de 90 dayim rank 12 olucam ve tüm hafta herkez bg kasti son hafta diye çünki sali geceleri sunucuya rest gelmeden önce o haftaki honor puanini ala biliyorsun ve gidip iteminide o gece ala biliyorsun fakat ne hikmet ise o gece honor puanlarimiz verilmedi ve sunucu down oldu rank 12 de alacağim 3 parca item kazandiğim item uçup gitti :blink: itemleri alamadik çünki o gece rank atlatmadilar ve yeni pach kurlduktan sonra itemleri ala bilmek için yeni honor puani istiyor ve kazanmiş oldugum 3 parca item için kastiğim kadar kasmam gerek! onami yanasin zaten rank 12 yim 2 rank kalmis bütün itemleri almama o itemler için gerçekten gerekli olan itemler için sil bastanmi kasmama mi su an rank 12 yim marshal ve ustumde sadece repu lar ile kazandiğim epiç itemler var asil olmasi gerekenler yok yani bizzzardin bu olayina şaştim resmen isyanlik <_<

Featured Replies

kardeşim üzüldüm açıkçası ne yalan söliyim benimde bir mage im wardı zamanında orjinal sunucu dahilinde ama artık yok kasarsın boşwer en azından kasabiliceğin bi charın war dimi :) bişiy olmas..

bide bişey sorucam lvl 70 e gectimi Bl@zzard ?
hayır geçmedi. ama öyle bi patch ki yani bende anlamadım.
Yeni mekanları haritaları haritanda görebiliyosun ama gidemiyosun. madem gidemices ne diye göstertiyosun :D
+ honor olayındada yazık oldu gercekten allahtan ben yolun basındaydım :) Patch yüklendi sunucu 1 gün kendine gelemedi. Tüm addonlar yalan oldu. bana göre tek artısı yeni gelen talentler. + şu lfg sistemi de nasıl bi sistemdir yani auto join çat diye giriyosun bi partiye bi bakıyosun herkes mage :D millet lfg kanalını arar oldu. böle enterasan bişey bence 700 mb lık bi patch için cok kötü bi patch.
  • Author
1 /6 ay daha ayni şeyler için kasamam kasmamda bg diye bir sey yok benim için artik okadar noob ile bg kasmak nasil bir rezillik bunu yaşadim tekrar tekrar yaşayamam bide şimdi yeni sistem geldi diye tam noob lar toplanmiş bg kasiyorlar vay haline benim gibi lerin :D

[url="http://forums.WQW-europe.com/thread.html?topicId=92319929&sid=1"]http://forums.WQW-europe.com/thread.html?t...19929&sid=1[/url]
abi cekerken bile işkencesini cektım o patch in ama talentler cok ii =)
ne kadar rank 2 de olsam uzuldum haline
dun if'de duruyom, bi anda hs atmisim gibi isinlandim inn'e... adamla konusuyodum, adam dedi nere gittin... manyagimsi buglar var yaf :P
Bu kadar saygı duyduğum, taptığım Blizzard gün geçtikçe çok büyük hatalar yapmaya başlıyor. Tabii bu kadar büyük bir organizasyonu çekip çevirmek kolay iş değil ama yine de insan daha iyi olmasını bekliyor...
[quote name='Arslan' post='80210' date='Dec 8 2006, 05:14 AM']
Yeni mekanları haritaları haritanda görebiliyosun ama gidemiyosun. madem gidemices ne diye göstertiyosun :D
[/quote]

Kızım göster ama elletme demiştir Bl!zz :)
bu patch işime yaradı walla :D rank 6dım. şimdi kasmaya başladım ve bu hafta 1-2 parça warlord itemim olur :)
  • Author
evet rankki düşük olanlar için güzel su an 100 tane a.b kurulu ve 100 tane wsg öyle noob lar varki oyunda umarim keyif ile kasarsin :lol: bide premade denk gelir ise ne mutlu sana :D
LOl bu aksam yenı patchle giricem :) honorum benımde yoktu bu arada ibadeath abi üzüldüm senin işten bayadır haberim vardı ama yınede yazık olmus private olarak 290 kill vardı 0 honor pointim vardı nasıl mı once trailer ıle basladım orda paso wsg yapıyordum orjınal cd key gelınce bır gırdım 0 honorum vardı :) ama private tim nese burningi almayan kalmaz sanırım o kesin :) ama orjınalı zaten kazık yıyerek aldım bır CD ım de uctu senditten bana orjinal cd 95 ytl ye gelmıs oldu burnıngıde 150 filan alırım heral :P
[quote]LOl bu aksam yenı patchle giricem honorum benımde yoktu bu arada ibadeath abi üzüldüm senin işten bayadır haberim vardı ama yınede yazık olmus private olarak 290 kill vardı 0 honor pointim vardı nasıl mı once trailer ıle basladım orda paso wsg yapıyordum orjınal cd key gelınce bır gırdım 0 honorum vardı ama private tim nese burningi almayan kalmaz sanırım o kesin ama orjınalı zaten kazık yıyerek aldım bır CD ım de uctu senditten bana orjinal cd 95 ytl ye gelmıs oldu burnıngıde 150 filan alırım heral [/quote]

pardon da ingilizce mi bu dil, anlayamadim yaf :blink:
Acıkcası bende senn adına üzüldüm gerci benim kaybettiğim dazla da bişi yok 1,8,0 serverde oynardım dün yeni pachleri idiripi tekrar oynamaya başladımlwl 9 oldum yani fazlada bişi kaybetmedim aslında ama msjlara bakıyorumda cogu emek böyle bir durum karşısında ucup gidiyor =(

Edited by BaDWoNdeR

Ya o patchi indirmeye bile üşeniyorum ben..Bu gece pcyi acık bırakıcam indirsin bakalım hele..1 agi=2 rap'ti eskiden şimdi 1 rap yapmışlar deliricem..warlock bu kadar imbayken blizzin gözüne gidip de hunter takılmış..Duyumlarıma göre magelerin summonu gayet sağlammış novalar frostboltlar falan :) Hunterın arcane shotın cdsi ile aimedin cdsi birbirinden ayrılmış bu iyi bi haber :) arcane shotın dmgi arttırılmış bu da güzel tabi :)

paladinlere ise artık zamanı gelmişti el atmanın ve attılar..Artık onların da bir vuruşu var :)
Bi dakka kim dedi ya warlock pri tanımaz diye!!!Beni tanıcak valla hiç anlamam :D Bi de prilere shadow word pain gibi shadow death mi ne gelmiş.
Bizm tahminimz şu(daha dorusu fantezimiz) attığın adam belli bir şansla ölüyor :P
Bu yeni patch güzel de bizm acc frozen kredi kartı olan ve izmirde veya ankarada oturan var mı?Nezamandır acc umuz kapalı :(
Shadow Word: Death - Rank 2
Requires Level 70
309 Mana 30 yd range
Instant cast 6 sec cooldown

A word of dark binding that inflicts 572 to 664 Shadow damage to the target. If the target is not killed by Shadow Word: Death, the caster takes damage equal to the damage inflicted upon the target.
Ya ne bu adil değil warriorlara palalara warlocklara magelere imba özellikler gelmiş prieste nie gelmio!! Ben prieste gelsin istiorm isyan blizzarda :P
magelerin peti şekil ya. şahsen ben önce arcaneye verdim ama baktım herkes almış petini gezdiriyo yanında kısknadım bende açtım summon elementali :D hem pve hem pvp de işe yarıyo walla nova olayı süper. bg dede noobun tekinin üstüne saldım peti baktım 600 600 vurdu indirdi :D
paladinlere de taunt geldi :D ayrıca palaların tüm spelleride şekil olmuş görsellik açısından. yalnız millet ucuk kacık dmg ler vermeye başladı bg lere felan girmeye korkuyorum :D
pet 30 sn mi ne elemental zaten bi banish lik işi var :P
Bu yeni patch ve talent sistemini getirdi, herkes bg kasıyo, instance yapamaz olduk bc gelene kadar. Dün warsong gulch 65'e girince yuh dedim, herkes bg kasıyor, 65'e kadar ilerlemiş sıra. Honorların silineceği 2 hafta önceden açıklanmıştı zaten. O yüzden birşey söyleyemeyeceğim, geçmişe yönelik kill'lerden keşke bonus verseydi. Hayırlısı ne diyelim. Bu patch'te BC'deki çoğu şey olduğuna göre, bir patch daha çıkarsınlar, biz bc'yi sadece account key olarak alalım, BC aramak derdinden kurtulalım, en güzeli... CD'sine kutusuna çok meraklı değilim :)
addonslarıma üzüldüm gerisi iyi şu lfg sistemine ısınıorm daha güzel olck gibi bi his war :)
  • Author
[quote name='fidel' post='80325' date='Dec 8 2006, 10:04 PM']
addonslarıma üzüldüm gerisi iyi şu lfg sistemine ısınıorm daha güzel olck gibi bi his war :)
[/quote]
WQW un kendi addons lari cok güzel ben sürekli onu kulaniyorum bir tek colddown pach indirmistim :D
bi süre alıstıkdan sonra zor gelio mesela titandan normale gecince ekranın büyüklüğü bile insanı bi garip yapıo :)