ojinale herkezin bildiği gibi yeni pach geldi yeni talentler speel ler yeni honor sistemi herşey çok iyi güzel peki buna sevinmelimi üzülmelimi 6 aylik bir emek uçup gitti desem yeridir
rank 11 oldum 100de 90 dayim rank 12 olucam ve tüm hafta herkez bg kasti son hafta diye çünki sali geceleri sunucuya rest gelmeden önce o haftaki honor puanini ala biliyorsun ve gidip iteminide o gece ala biliyorsun fakat ne hikmet ise o gece honor puanlarimiz verilmedi ve sunucu down oldu rank 12 de alacağim 3 parca item kazandiğim item uçup gitti itemleri alamadik çünki o gece rank atlatmadilar ve yeni pach kurlduktan sonra itemleri ala bilmek için yeni honor puani istiyor ve kazanmiş oldugum 3 parca item için kastiğim kadar kasmam gerek! onami yanasin zaten rank 12 yim 2 rank kalmis bütün itemleri almama o itemler için gerçekten gerekli olan itemler için sil bastanmi kasmama mi su an rank 12 yim marshal ve ustumde sadece repu lar ile kazandiğim epiç itemler var asil olmasi gerekenler yok yani bizzzardin bu olayina şaştim resmen isyanlik
rank 11 oldum 100de 90 dayim rank 12 olucam ve tüm hafta herkez bg kasti son hafta diye çünki sali geceleri sunucuya rest gelmeden önce o haftaki honor puanini ala biliyorsun ve gidip iteminide o gece ala biliyorsun fakat ne hikmet ise o gece honor puanlarimiz verilmedi ve sunucu down oldu rank 12 de alacağim 3 parca item kazandiğim item uçup gitti