Jump to content
Posted
ojinale herkezin bildiği gibi yeni pach geldi yeni talentler speel ler yeni honor sistemi herşey çok iyi güzel peki buna sevinmelimi üzülmelimi 6 aylik bir emek uçup gitti desem yeridir

rank 11 oldum 100de 90 dayim rank 12 olucam ve tüm hafta herkez bg kasti son hafta diye çünki sali geceleri sunucuya rest gelmeden önce o haftaki honor puanini ala biliyorsun ve gidip iteminide o gece ala biliyorsun fakat ne hikmet ise o gece honor puanlarimiz verilmedi ve sunucu down oldu rank 12 de alacağim 3 parca item kazandiğim item uçup gitti :blink: itemleri alamadik çünki o gece rank atlatmadilar ve yeni pach kurlduktan sonra itemleri ala bilmek için yeni honor puani istiyor ve kazanmiş oldugum 3 parca item için kastiğim kadar kasmam gerek! onami yanasin zaten rank 12 yim 2 rank kalmis bütün itemleri almama o itemler için gerçekten gerekli olan itemler için sil bastanmi kasmama mi su an rank 12 yim marshal ve ustumde sadece repu lar ile kazandiğim epiç itemler var asil olmasi gerekenler yok yani bizzzardin bu olayina şaştim resmen isyanlik <_<

Featured Replies

[quote name='death_bringer' post='80316' date='Dec 8 2006, 08:00 PM']
Bu patch'te BC'deki çoğu şey olduğuna göre, bir patch daha çıkarsınlar, biz bc'yi sadece account key olarak alalım, BC aramak derdinden kurtulalım, en güzeli... CD'sine kutusuna çok meraklı değilim :)
[/quote]

Aynen. En mantıklısı bu olur zaten. Normal kutunun satıldığı fiyata satılırsa bc internetten alınır. 20 gün bekleme ya da mağaza mağaza dolaşma gibi bir dert olmaz en azından...

Bu arada 700mb patch mi olurmuş yahu :blink:
[quote]Bu arada 700mb patch mi olurmuş yahu blink.gif[/quote]

evet tam 697 mb :)

Yeni addonslarda cıkıyo ama yeni gelen CT bi tuhaf :) menusu falan
Titan panel vs hep aynı sorun yok devam ediyoruz işte ama bu patch olayı baya koydu biz limitli kullanıcılarına
rogların talentler fena olmamıs rank olayında sana katılıorum dostum uyuz oldum rank 9 um 10 olacam ama deiştiler bide guild işini bitirdi Bl!zz buda iyi inslere bg gibi girebilion raidler bilem var ama tehlkikeli önüne geleni alıolar şu 2+2 3+3 pvp de süper olmus aslında mükemmel yapmıslar :blink:
Eski düzene yetişemedim ama Allah'tan wt var :D
Bg lerdede halen sorun var dün ab ye girdim 3 saat cıkamadım afk felanda yaramıyor. Ve aynı sorun hala devam ediyor bi kaç arkadasım ab içinde mahsur kaldılar :D
Arenada iyi hos ama tam arena baslıcak kapılar bi acılıyor acılır acılmaz bitiyor :D ama allylerle allylerin felanda kapısabilmesi güzel olmus.
[quote]Bg lerdede halen sorun var dün ab ye girdim 3 saat cıkamadım afk felanda yaramıyor. Ve aynı sorun hala devam ediyor bi kaç arkadasım ab içinde mahsur kaldılar
Arenada iyi hos ama tam arena baslıcak kapılar bi acılıyor acılır acılmaz bitiyor ama allylerle allylerin felanda kapısabilmesi güzel olmus.[/quote]

boyle bisi gelirse basina mutlaka bi warlock arkadasini bul ve seni summon etsinler... denedik onayladik :)
abi ben de takıldım AV de ama mapın altında simgesi kaldı leave que midi nedi onu dedım cıktı :P