Jump to content
Posted
bu topic internet cafelerden bağlanmak zorunda olan arkadaşların olsun gördükleri ilginçlikleri yazsınlar :)

ilki benden

2048 adsl bağlı 44 bilgisayar, hafta sonu ve bilgisayarların hepsi dolu, bi bilgisayar bulup oturuyorsunuz foruma bile bağlanmıyor 10 dk 20dk denedikten sonra pes ediyorsunuz heralde pc de bi sorun var diyerek kalkıyorsunuz 3-4 pc ye gözünüz çarpıyor bu arada.. hepsi açmış youtube u 10 tane videoyu ayrı ayrı pencerelerde... çıldırmamak eldemi?

Featured Replies

hıhı banada oluo öle servera geçip kapatıom hepsini easycafeden WQW oynatmıolar. :P
  • Author
bak hiç aklıma gelmemişti :D deniyim bi ara :D

ya bide gidip laf anlatmaya kalkışınca sanki adamlara küfür etmişim gibi karşılık veriyorlar.. la bi tane izle ötekini aç ne 10 tane yapıyon :D

sabahtan foruma giremiyordum daha yeni düzeldi bağlantı :S

Edited by YuquaiLon

eskiden kafe ortamında oyun oynayan biri olarak eski bi anımı anlatıyım;
bundan 3 sene kadar önce(evimde net yokken) henüz online oyun oynamayla yeni tanışan bir genç olarak, arkadaşların söylediği ve şimdi bakınca bile iğrendiğim bir oyun olan ko'ya başladığım(ve bıraktığım) günler... başlarda sevmeyip arkadaşların oyunun tadı 60 olunca çıkar demesi üzerine hadi olalım diye başlayıp 40 level civarı bi yerde yine bigün kafeye gidince karakteri çırılçıplak bulup ardından bu ne ola ki derken oturduğum pcnin tam karşısında oturan iki tane daha bıyığı terlememiş ufaklığın birbirine anlattıklarını dinleyerek başlayan bi çılgınlık...
"-lan ahmet dün buraya bi şifre bulucu koydum(keylogger yani) bi sürü adamın şifresini aldım lan...
-hepsini soysaydın olm nihahahhahaha..
-soymam mı olm en küçük potlarını bilem aldım ya...."
o anda benim için oyun değil de başka bişey eğlenceli hale geldi, ne mi?
bi çocuğun yanına gidip dur bi bakıyım ver sen şu fareyi hah aferin böyle uslu çocuk ol... abi ne yapıyosun ya niye o itemi kırıyosun hayıırr... bak şu pcde bi çıplak büyücü var işte o senin chara bişey yapacakmış o yüzden seni soyuyorum nihahahahahaha....

işte ondan sonra benim evime bi adsl almam ardından pcme ko denen şey yerine w3 yükleyip dotaya başlayıp ardından WQW'a başlamama sebep olan kafe hikayesidir bu :P
bende mebin okullara verdiğinden bağlanmayı deniyom ama olmuyo bundan bi haberi olan var mı?

Edited by Wrogue

koda zevk almak için artık 60 deil 70 olman lazım :P benim 71 level char duruo aylardır soyulmadı :D
[quote name='6sanit6arium6' post='80442' date='Dec 9 2006, 05:04 PM']
bundan 3 sene kadar önce(evimde net yokken) henüz online oyun oynamayla yeni tanışan bir genç olarak, arkadaşların söylediği ve şimdi bakınca bile iğrendiğim bir oyun olan ko'ya başladığım(ve bıraktığım) günler... başlarda sevmeyip arkadaşların oyunun tadı 60 olunca çıkar demesi üzerine hadi olalım diye başlayıp 40 level civarı bi yerde yine bigün kafeye gidince karakteri çırılçıplak bulup ardından bu ne ola ki derken oturduğum pcnin tam karşısında oturan iki tane daha bıyığı terlememiş ufaklığın birbirine anlattıklarını dinleyerek başlayan bi çılgınlık...
"-lan ahmet dün buraya bi şifre bulucu koydum(keylogger yani) bi sürü adamın şifresini aldım lan...
bi çocuğun yanına gidip dur bi bakıyım ver sen şu fareyi hah aferin böyle uslu çocuk ol... abi ne yapıyosun ya niye o itemi kırıyosun hayıırr... bak şu pcde bi çıplak büyücü var işte o senin chara bişey yapacakmış o yüzden seni soyuyorum nihahahahahaha....

işte ondan sonra benim evime bi adsl almam ardından pcme ko denen şey yerine w3 yükleyip dotaya başlayıp ardından WQW'a başlamama sebep olan kafe hikayesidir bu :P
[/quote]
güsel hikayeymiş
İnternet cafeleri sevmiyorum :) Klavye delikanları türeten bi mekan :)
int cafeci olaraktan camera hermakına da var lakin camra acanların msnleri direk iptal =) oluyor Sonracıma WQW da herhangi bir ping fazlalıgı olması durumunda modeme res hiç cekınmem :D
2048lik bir cafede beni deli ediorsa yapacağım 3 şey :

1) adsl modemlerinin markısını bulup default şifreleri varsa onları girip klulllanıcı adlarını ve şifrelerini silmek. böylece tüm kafede internet kopuyor.

2)Leechget , flashget , torrent türevi programlar çekip yüksek megabayt lı dosyalara abanmak. böylece leechget tarzı download programları internetin tüm bandwith ini yedikleri için kimse internette dolaşamıyor . oyun oynıyanlar laga giriyor.

3)Paramı ödeyip gitmek.
6-8 kişi olarak Local Area Network üzerinden DOTA oynamaktayız..Cafemizin sahibi yüce kişilik, örnek alınacak insan Hulusi Amca..Beyaz saçları ve öndeki 4 altın dişi bizi kendisine hayran bıraktırırken, efsane olmasına sebebiyet veren "SARI BEZ" hikayesi de bambaşkadır..

Sarı Bez:

Birgün bir internet cafe varmış..Bu internet cafenin sahibi olan Hulusi yerde sarı bir bez bulmuş ve internet cafenin bütün temizlik işlerini (bilgisayar monitörlerini silmek, tost tabaklarını silmek, çay bardaklarını silmek, masaları silmek) bu bezi hiç yıkamaksızın yapmaya başlamış..Zamanla bez rengini değiştirmiş tabii..

Ve bu yüce insanla aramızda geçen muhabbet:

-Hulusi amca bu makine kasıyo ya bi düzelt şunları!
-Kasmaması lazım..
-Ama kasıyo abi kör müyüz biz?
-Kasmaz olum GOYBEYK(goback yani) yüklü onlarda!!
-Ya ne alaka kasıyo işte!
-Kasmaz kasmaz HARD DISK var..
-Tamam Hulusi Abi biz kaçtık görüşürüz..
[quote name='Jah'rakal' post='80500' date='Dec 9 2006, 09:35 PM']
6-8 kişi olarak Local Area Network üzerinden DOTA oynamaktayız..Cafemizin sahibi yüce kişilik, örnek alınacak insan Hulusi Amca..Beyaz saçları ve öndeki 4 altın dişi bizi kendisine hayran bıraktırırken, efsane olmasına sebebiyet veren "SARI BEZ" hikayesi de bambaşkadır..
[/quote]

ayrıca hulusi abinin ana makinası küçük salonda diğer makinalara çok yakındır. Cafe de sigara içmek yasak olduğu halde kendisi sigara içmektedir ve karşı gelindiğinde

"orada içmek yasak benim olduğum yerde içmek serbest" der. halbuki orası ile olduğu yerin arasında 1 metre vardır.
[quote name='Jah'rakal' post='80500' date='Dec 9 2006, 09:35 PM']

Sarı Bez:

Birgün bir internet cafe varmış..Bu internet cafenin sahibi olan Hulusi yerde sarı bir bez bulmuş ve internet cafenin bütün temizlik işlerini (bilgisayar monitörlerini silmek, tost tabaklarını silmek, çay bardaklarını silmek, masaları silmek) bu bezi hiç yıkamaksızın yapmaya başlamış..Zamanla bez rengini değiştirmiş tabii..

-Kasmaması lazım..
[/quote]
hlusi rullzz
1-1.5 yıl evvel cafeden oyun oynarken kocakafalı biri gelirdi bi avuç flash bellek ile. bu arkadaşın aynı zamanda raidshare para lı üyeliğide vardı.yanında getirdiği worpad dosyasındasi linkleri indirmeye başlardı dikkat ettiyseniz tek tek indirmeye başlardı demiyorum hepsini bi anda indiriodu.sonra başlardı 1024+2048 bağlantıyı tek başına somurmeye.ey gidi günler ey
remote control die program vardı kafede şifresini bilmek laazım ağın ben biliom ayrıcalığım var kafede :D ordan istediğin makinayı istediğin yerden kontrol ediodun uyuz olduğum bazı knight oynayanları öldürtüodum hihi :P

Edited by Invul

[quote]6-8 kişi olarak Local Area Network üzerinden DOTA oynamaktayız..Cafemizin sahibi yüce kişilik, örnek alınacak insan Hulusi Amca..Beyaz saçları ve öndeki 4 altın dişi bizi kendisine hayran bıraktırırken, efsane olmasına sebebiyet veren "SARI BEZ" hikayesi de bambaşkadır..

Sarı Bez:

-Kasmaması lazım..
[/quote]

Aynı internet cafede (ki ismi şafak'tır) yine dota oynamak için gideriz. zaten sadece bir bilgisaytarda wc3 düzgün açlışır. Ağı kullanarak herkes bir makinanın altından girer. Sonra hikaye devam eder, herolar gelir, olay kapışır, bol bol kasar ve sonunda güzel bir son: FATAL ERROR tüm bilgisayarlar yer :) bizde yine mi diyerek bir daha oynamaya çalşırız ve bu böyle sürer gider...
vay be ben nediyim 56 k ile bağlandığım ultima onlineyi unuturmuyum

git int cafeye bağlanmaya çalış adam seni kessin sen hala kendini oyunda zannet eski günler tabi :D
  • Author
[quote name='6sanit6arium6' post='80442' date='Dec 9 2006, 05:04 PM']

[/quote]

hergün bi dünya küçük çoçuğun olm bak +7 buldum bak adam kasıyo bizi bak birinden çaldım laflarını duyuyorum... adslmi kesen babama burdan selamlar... <_< hayır hem onun daha fazla parası gidiyo hemde ben evde oturmamış oluyorum :D
[quote name='SLaM' post='80455' date='Dec 9 2006, 05:41 PM']
İnternet cafeleri sevmiyorum :) Klavye delikanları türeten bi mekan :)
[/quote]
:lol:
internet cafe :

her zaman açmak isteyip te son zamanlardaki beyinsiz, eğitimsiz, neyin ne olduğunu bilmeyen, internet delikanlısı veletler elimde kalır korkusuyla açmaktan vazgeçtiğim bir mekan...
[quote]internet cafe :

her zaman açmak isteyip te son zamanlardaki beyinsiz, eğitimsiz, neyin ne olduğunu bilmeyen, internet delikanlısı veletler elimde kalır korkusuyla açmaktan vazgeçtiğim bir mekan...

[/quote]

15 yas altı alma problem olmuyor :) ben ole yapıyorum sorunsuz gitiyor yer de güzel :D
valla internet cafe açıp hem kaliteli müşteri bulup hem de iyi para kazanmak için artık çok özgün ve farklı bi stil denemek lazım...
tabi kaç aydır söylüyorum hızlı yoldan bir sene iş yapıp sonra fazla iş görmez olacak ama o bir senede de iyi para kazanacak bişeyler açmayı düşünürseniz ps3 cafe açmayı düşünün güzel bir mekana... 1 senede harcadığın paranın en kaz 3 katını kazanırsın...
valla iyi fikir şu milli piyangodan büyük ikramiye çıksın çeyrek bilete açacam söz Ps3 :D ama iyi para kazandırır
kur bi unix, ver ayari Squid'e, gecebiliyolarsa gecsinler bandwidth'i...