Jump to content
Posted
Evet Arkadaşlar bende biraz Pazar günü Çalışmanın Faydalarını yazayım dedim

1:sabah normal geldiğiniz saat te gelmezsiniz :D
2:O gün Ortalama Patronla Yada Müdürünüzle Fazla Karşılaşmazsınız
3:Daha rahat Giyinir Daha rahat haraket edersiniz
4:normal çıkma saatinden erken çıkarsınız
5:ufak işleriniz varsa onları yaparsınız :D arkadaşlarınızın haberi olması lazım

tabi bunun kötü taraflarıda var ama onu siz yazın istedim

herkeze iyi Pazarlar Arkadaşlar

Featured Replies

Ertesi gün okulun başlayacağını bildiğiniz için,bunalım içinde geçen bir gündür pazar... :)
yarın 2 tane sınavımın olması ve bu sınavların kitabın başından sonuna kadar olması ayrı bi hava yaratıo bana :S
[quote name='informal' post='80587' date='Dec 10 2006, 11:22 AM']
Ertesi gün okulun başlayacağını bildiğiniz için,bunalım içinde geçen bir gündür pazar... :)
[/quote]
içimi okudun
[quote]öss bitene kadar da ole olacak[/quote]

sen bi kazan üniversiteyi gör o zaman daha mi igrenç ya da degil.. (bkz: pazar gününe sinav mi konur hocam?!?!) ya da
(bkz: güzelim pazar gününü ders çalişarak geçirmek,neden? çünkü haftaya vize var.)
  • Author
Canım bak ben kendim adıma güzellikleri yazdım tamam Öss Yada vizeler var ama sizin için iyi yanı yokmu ? :D
valla hafta sonunun son günü olduğu için (hoş tabi 2 gün :D ) benim için kötü bi durum :P
[quote name='bloodbath' post='80610' date='Dec 10 2006, 02:26 PM']
sen bi kazan üniversiteyi gör o zaman daha mi igrenç ya da degil.. (bkz: pazar gününe sinav mi konur hocam?!?!) ya da
(bkz: güzelim pazar gününü ders çalişarak geçirmek,neden? çünkü haftaya vize var.)
[/quote]
valla üniyi bilmemde benden bikaç diyalog
-Yaw etmem baba paso ders mi çalışılır
-Ulan eve sadece bi gece yatmak için mi gelinir ben yurttada yatabiliyom :D
-Oğlum sen hele bi kazan o zaman rahatlayacan(yok ya kim demiş)
-Gençler siz lise 3 sünüz sizin ders çalışmanız lazım
-BENDE INSANIM
Lise sondaki dershane olayından beri yani takriben 6-7 senedir hiç bir pazarım öyle kabusumsu bir zorunlulukla işgal edilmedi. Pazar tatildir kardeşim, ötesi yok :)
Yarın matematik sınawı var trigonometri çalıştığım bi pazar günü ne kadar güzel.Bugün allahtan dersane yok yoksa bütün günü küfür sayarak geçiricektim.Brudan da çıkıyor ki pazar günü çalışmanın hiç bir iyi yanı yok :)
Her cumartesi pazar çalışan biri olarak birşey demiyorum :)
Vallaha ne diyeyim salı günü mikro işlem dersi var ne kadar bilg. yazılım olsakda <_<

Olsun güzel ders :P

Ama oldum olası nefret ederim pazardan okulun habercisidir pazar benim için <_<