Jump to content
Posted
şükrü ; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 24 ; İl: İstanbul

Kadıköy'desiniz, son vapura yetişmek için hızlı hızlı yürüyorsunuz, bir bakıyorsunuz vapur iskelede ama iskeleden biraz ayrılmış gibi sanki. Koşmaya başlıyorsunuz, son 100 metre, turnikelerin üzerinden atlıyorsunuz, bütün gözlerin üzerinizde olduğundan eminsiniz. Son bir hamle yapıp uzun bir atlayış yapıyorsunuz ve bingo! Vapurdasınız. Yerden kalkıp pantolonunuzu silkeliyorsunuz mağrur bir ifadeyle, işte tam bu sırada bir amca yanaşıp ´´Yiğenim, niye zahmet ettin biz daha yanaşıyorduk´´ derse ne yaparsınız ?

alıntıdır.

Featured Replies

Yapmam böyle bir aksiyon niye yapayım ki :mellow:
amcaya "şu tarafa bak ---->" der o baktiktan sonra ayni çeviklikle uzaklaşirim ordan ve sonra el sallarim beni izleyenlere :)
[quote name='bloodbath' post='81000' date='Dec 12 2006, 08:57 PM']
amcaya "şu tarafa bak ---->" der o baktiktan sonra ayni çeviklikle uzaklaşirim ordan ve sonra el sallarim beni izleyenlere :)
[/quote]
İşte her durumda zevk almasını bilen bir insan :)
Vapurun diğer ucuna kadar yürüyüp " benden kaçamazsın alçak herif" diyip suya dalarım herhalde :PPp
[quote name='Maldoror' post='81080' date='Dec 13 2006, 11:27 AM']
Vapurun diğer ucuna kadar yürüyüp " benden kaçamazsın alçak herif" diyip suya dalarım herhalde :PPp
[/quote]
Komikmiş ki :D
Ama en güzeli bomba ihbarı yapmak olurdu.
muahaha...

- "Ben JackAss Turkiye subesiyim amca, aksiyon yapiyom kendi capimda..."
nerde lan o benimkine laf atan, bu vapurdaymış bitti o bitti... (ağızdan köpükler saçarak sinirle soluyarak çıkacak ağızdan bunlar tabi) :)
[quote name='Pun©tualazrael' post='81085' date='Dec 13 2006, 01:36 PM']
Komikmiş ki :D
Ama en güzeli bomba ihbarı yapmak olurdu.
[/quote]

veya adama sarılıp " 3 saniyemiz var az sonra bu vapur ve içindeki herşey yörüngeye oturmuş olacak "
herifle birlikte suya atlarım
[quote name='Maldoror' post='81096' date='Dec 13 2006, 11:59 AM']
veya adama sarılıp " 3 saniyemiz var az sonra bu vapur ve içindeki herşey yörüngeye oturmuş olacak "
herifle birlikte suya atlarım
[/quote]
elalemin herifine neden sarıldın ki sen şimdi?
[quote name='Pun©tualazrael' post='81099' date='Dec 13 2006, 02:16 PM']
elalemin herifine neden sarıldın ki sen şimdi?
[/quote]

Elalemin herifi dediğin şahsiyetin [i]´´Yiğenim, niye zahmet ettin biz daha yanaşıyorduk´´[/i] diyecek kadar fütursuz ve vicdansiz olduğunu hatırlatır ve bu talihsiz soru ile sizi sahilden ve uydulardan izlemekte
olan milyonlarca izleyicide uyandıracağı tesiri tahayyül etmeye davet ederim.

Sarılırsınız tabi ki efenim...sarılırsınız...Bayana mı sarılsaydık ??
Bayana sarıl evet evet :D :D

Ama benden başka kimse de "ben böyle vapurdan vapura atlamam, düzgünce yürürüm kaçırdıysam binmem" dememiş, ne kadar aksiyonsever insanlar arasında yaşıyoruz ben de sporcuyum diye kendimi aksiyonsever sanırdım :lol:
[quote name='Maldoror' post='81102' date='Dec 13 2006, 02:55 PM']
Sarılırsınız tabi ki efenim...sarılırsınız...Bayana mı sarılsaydık ??
[/quote]
hep beraber, hadi şimdi herkes birbirine sarılsın, sevgi yumağı olun :lol:
abi geçlik işte yaptık bir cagillik derm :P
Yanaşan vapur için giriş kapıları açık değildir, yanaşıp içindekiler indikten sonra açılır.
[quote name='aytanrıçası' post='81105' date='Dec 13 2006, 03:00 PM']
hep beraber, hadi şimdi herkes birbirine sarılsın, sevgi yumağı olun :lol:
[/quote]

Sonra herkes birbirini öpsün.
şimdi saçlarınızla oynayın birbirinizin.
şakalaşın.

(Yiğit Özgür'ün aynı böyle bi karikatürü vardı :lol: )
"amca zaten ben atraksiyon olsun diye yaptım"
*çevredeki herkez donar. morpheus adındaki kel bir adam sana yaklaşır ve*

-sen bir programdasın. bunların hiç biri gerçek değil *bir pil gösterir* ahanda matrix hadi bakalım. mavimi kırmızımı.
-abi bende vermidon var saol

Edited by Greagor