December 17, 200618 yr evet aynı dert herkeste var ne yapacaz anlamadım yusuf abiyi beklememiz gerek herhalde:( boyle sunucu gocmesı oldugunda yusuf abıye kım haber verıyo bılenınız var mı
December 17, 200618 yr Sunucu kapalı, sağ üstte [b]WT:[/b]den sonra aşağıyı gösteren kırmızı ok bu anlama geliyo doom
December 17, 200618 yr Author He bilmiyodum saol Valmoth Kimse haber vermiyo rain Tel. olsa çağrı atardımda yokk D:
December 17, 200618 yr bu sabaha kadar gelmez yusuf abi harıl harıl uyuyodur şimdi konuyla alakası yok ama topic nasıl acılıyo:D
December 17, 200618 yr vıze bayramı mı benımde vızeler yenı bıttı ama beyler yazdıgımız yazının altında sureklı cıkıyo ya ıste su lvl char bu lvl char ozlu sozler falan her yazdıgımızda da cıkıyo o nasıl oluyo beyler topicle alakası yok ama
December 17, 200618 yr Author Ally arkadas'larla bi mahalle macı ayarlasakmı Önceden çook yapardım mac ama şimdi of of .Çocuk'luk yıllarımı geri getirebilcek bi yol bulsam hiç düşünmez yapardım. Efkarlandım şimdi NEyse ben bi KAhve yapayım.İçerizmi. Sizede yapayımmı bi kahve be
December 17, 200618 yr baddom bı soru sordum kanka yazdıgımız yazının altında yazıyo ya ozlu soz gıbı her yazdıgında cıkıyo mavi oluyo genellkle yazı o nasıl oluyo alakası yok ama....
December 17, 200618 yr Author Ben yazdıklarımın altındaki yazıyı diyosan profilne gir-imza düzenle kısmından ne yazmak istiyosan yazabilirsin
December 17, 200618 yr efet olmuş rainbow tamda bwl de bos kesmeye hazırlanıyoduk be yaaaaaaaaaa olurmu oldu hehe
December 17, 200618 yr bı vahıy gelse de yusuf abiye serverı acsa soruyoruz daha abı sormayayım mı???