Jump to content
Posted
connecting... BEyler bu şekilde kalıyo .

Featured Replies

evet aynı dert herkeste var ne yapacaz anlamadım yusuf abiyi beklememiz gerek herhalde:(

boyle sunucu gocmesı oldugunda yusuf abıye kım haber verıyo bılenınız var mı
Sunucu kapalı, sağ üstte [b]WT:[/b]den sonra aşağıyı gösteren kırmızı ok bu anlama geliyo doom :)
  • Author
He bilmiyodum saol Valmoth :D

Kimse haber vermiyo rain Tel. olsa çağrı atardımda yokk D:
vıze bayramı mı benımde vızeler yenı bıttı ama :unsure:

beyler yazdıgımız yazının altında sureklı cıkıyo ya ıste su lvl char bu lvl char ozlu sozler falan her yazdıgımızda da cıkıyo o nasıl oluyo beyler topicle alakası yok ama :)
  • Author
Ally arkadas'larla bi mahalle macı ayarlasakmı :P Önceden çook yapardım mac ama şimdi of of .Çocuk'luk yıllarımı geri getirebilcek bi yol bulsam hiç düşünmez yapardım. Efkarlandım şimdi NEyse ben bi KAhve yapayım.İçerizmi.
Sizede yapayımmı bi kahve be :P
:D
baddom bı soru sordum kanka :) yazdıgımız yazının altında yazıyo ya ozlu soz gıbı her yazdıgında cıkıyo mavi oluyo genellkle yazı o nasıl oluyo alakası yok ama.... :)
  • Author
Ben yazdıklarımın altındaki yazıyı diyosan profilne gir-imza düzenle kısmından ne yazmak istiyosan yazabilirsin
efet olmuş rainbow
tamda bwl de bos kesmeye hazırlanıyoduk be yaaaaaaaaaa olurmu oldu hehe :D :D :D
  • Author
Kim ne yiyo ne oluyo burda bıraktığım gib değil burası .. :D