Jump to content
Posted
şimdi direk konuya gircem serverda genelde online olan arkadaşlarla bir tartışma yaptık ve serverin gidişatında bizimde payımız olsun istedik. biz önerileri sunalım sizde bunu isterseniz gerçekleştirin. çoğunluk adına konuşuyorum:

1- Başımızda genelde online bir yetkili istiyoruz ( admin, op vsvs...)
2- Tabikide restart istiyoruz!
3- patch konusunda 2 düşünce var birincisi blackmark üstünde değişiklik yapılması ikincisi ise orjinal patchin gelmesi cvplayan arkadaşlar kendi tercihlerini belirtirlerse sevinirim + bence mantıklı olan 1.si çünkü player sayısı az...
4- malum serverdaki player sayısı az ve böylece item bulma olasılığı düşüyor bu yüzden droplarla biraz oynanıp artırılmasını istiyoruz...

bizim dilek ve ricalarımız bunlar, dilek bizden uygulama sizden saygılar... :)

Edited by PoNBuRaK

Featured Replies

kesinlikle katiliyorum

patch icin su anki bug kalksa yeter ( 3 ringden random item cikarma bug i )

bide onerim; isterseniz resten sonra server itemlarinin rwlerinin falan screen shotlarini kullanarak ( bize ozel onlar gosterme millete demiyorsaniz ) yabanci forumlarda serverin reklamini falan yaparak oyuncu cekmeye calisabiliriz/calisabilirim.
ustune eklemek gerekirse serwerda bug olayi ciktigindan beri (3 magic ring= random rune) bana gore oyundaki tum dengeleri alt ust oldu we bug olayi yapiyim derken charindan olan bir cok acc war buna tum playerlar olarak hemfikiriz karsi cikan birinin olacagini sanmiorum diablonun temeli runedir tradedir we bunlar icin cozum uretmeye calistik sizede bildirmek istiyoruz

1. oyunla ilgilenbilecek bi admin olmasi
2. resstart getirilmesi fakat ayni pacht e dwm edilmesi we bu bug olayinin cozumlenmesi
(* bunun icin sebebimiz orjinal pacth e donulurse ztn max 15 player war orjinal droplarla oyundan kimsenin zewk alacagini dusunmememiz)

ilgilerinize arz ederiz...

Edited by Kwo

Herkes reset diyor ben farketmez reslede olur ressizde olur diyorum ama illa reset olacaksa kesinlikle yeni itemler kalmalı ve droplarla özelikle rune droplarla online oyuncu sayısındaki azlıgın düsünülerek artırılması gerek diyorum.Orj patch olmamalı çünkü ondaki dropun azlıgı birde online oyuncu sayısındaki azlıgı yan yana düsününce olacak olan seyleri dusunmek bile istemiyom.Hepimiz su kadar senelik oyuncuyuz iyi kötü artık herkes biliyo oyunu hala aynı seylerle ugrasmaktansa(oyuncu sayısındaki feci azlıktan dolayı dusuk olan rune drop) artırılacak dropla daha yaratıcı ve eglenceli bir diablo oyunu ile vakit gecirmeliyiz bezdirmemeli oyun bizi.Benim düsüncem budur.Saygılar
hmm benim kanimca teklifler tamamen yerinde... ve katiliyorum.
ama resten sora orj simdiki patchin kullanilmasini isterim malum orj patch berbat.
bug hakkinda da, bana 2 sekilde uyar. çoğunluğun kararını desteklerim. :D

Edited by Lol2D

walla karakterler tam yeni adam oldu itemler oturdu reset gelirse ben bıraka bilirim:/
bu server da oynamamızın nedenlerinden biride restart gelmemesiydi ... yes gelirse daha cazip serverlar var admin kontrolünde inanın burdaki 1 avuç insanda bırakacaktır ..şu bug olayına acil bi çözüm çarlarımızı geri istiyoruz :):) saygılar;))

Edited by griswold

bu server da oynamamızın nedenlerinden biride restart gelmemesiydi ... restart gelirse daha cazip serverlar var admin kontrolünde inanın burdaki 1 avuç insanda bırakacaktır ..şu bug olayına acil bi çözüm charlarımızı geri istiyoruz :):) saygılar ;))

Edited by griswold

[quote name='griswold' post='231160' date='Jan 29 2009, 02:14 AM']bu server da oynamamızın nedenlerinden biride restart gelmemesiydi ... yes gelirse daha cazip serverlar var admin kontrolünde inanın burdaki 1 avuç insanda bırakacaktır ..şu bug olayına acil bi çözüm çarlarımızı geri istiyoruz :):) saygılar;))[/quote]
ya ole bisi demissinki yani yes gelince nolcak anlamiorum bug olayi yuzunden yes atmak zorunlu pachti duzeltip tekrar wersen bile sunucuya runesini yapan yapmistir ltfn yani nie yes istemiosunuz anlamiorum 1.5 sene olmus serwer acilali. daha cazip hangi serwersa oraya gule gule abicim o zmn bole imkanli bi pacht bulursan hbr wer:D
[quote name='griswold' post='231161' date='Jan 29 2009, 03:15 AM']bu server da oynamamızın nedenlerinden biride restart gelmemesiydi ... restart gelirse daha cazip serverlar var admin kontrolünde inanın burdaki 1 avuç insanda bırakacaktır ..şu bug olayına acil bi çözüm charlarımızı geri istiyoruz :):) saygılar ;))[/quote]

single oynayin ya yes falan gelmez ona , ayrica 3 5 dandik iteminiz gitcek die aglamayin o bug olmadan once hireimda botd vardi( hep sunla hava atmak istemistim sdfgsdg )
bencede yani 2-3 item editleyin hero editorden kimse size karismaz bi sorun war we onun cozumlenmesi gerekio we restart atilmaktan baska cozum goremiorum ha war cozum diosan sebepleri ile sole dinleriz ama restart atmayin iki tane itemin gidcek iki tane rw 'm gidecek die weryansin etme griswold.
bence bmc
  • Author
[quote name='soth' post='231148' date='Jan 29 2009, 02:45 AM']walla karakterler tam yeni adam oldu itemler oturdu reset gelirse ben bıraka bilirim:/[/quote]

hacım madem başlayacaktın niye 1,5 senedir restart atılmayan bi server da başladın + madem tekrar kasmak istemiosun başka serverda hazır char mı veriolar öleyse söle bizde gelelim ;)
söz konusu bir kaç itemin gitmesi deil. ben bu serverde 1,5 senedir oynuyorum.öyle çok zamanım geçti ki pc başında üzülüyorum tüm o emeklerin boşa gitmesine.benim gibi olan, benden daha da eski olan kullanıcılar war.herkesin bu zamana kadar ki tüm çabası boşa gitcek.yes gelirse ben bırakırım.
Ben aslında çoğu zaman online'ım ama account'ma giremiyorum ve yaklaşık 4-5 aydır Blackmark kaynaklı buglardan veya hatalardan haberim yok. Bu yüzden düzeltme ve güncelleme girişimleri olmadı. Aslında benim tavsiyem orjinal patch yüklenmesi ve yes gelmesi fakat zaten oyuncu eskiye göre çok çok az bu yüzden Blackmark'ın kalmasını istiyorsunuz sanırım. Patch'de kalkması gereken item ve bug'ları halledebilirim ama sonuçta bu benim bilceğim bir iş değil. Yusuf abiye kalmış birşey.
[quote name='omakam' post='231207' date='Jan 29 2009, 12:34 PM']söz konusu bir kaç itemin gitmesi deil. ben bu serverde 1,5 senedir oynuyorum.öyle çok zamanım geçti ki pc başında üzülüyorum tüm o emeklerin boşa gitmesine.benim gibi olan, benden daha da eski olan kullanıcılar war.herkesin bu zamana kadar ki tüm çabası boşa gitcek.yes gelirse ben bırakırım.[/quote]
Ya ole cok zmnim gectiki demissin benden fazla kastinmi omakam? bende cok kastim bende cok emek harcadim ama ortada bi sorun war we restart gelmesi lzm her istedigin olamio malesef bu rune bugu warken bu oyun oynanmaz bence fedakarlik ediceksin benim gibi bi cok insan gibi benim o kadar itemim war runem war ben fedakarlik ediorum sizdende bekliorum.
  • Author
[quote name='omakam' post='231207' date='Jan 29 2009, 13:34 PM']söz konusu bir kaç itemin gitmesi deil. ben bu serverde 1,5 senedir oynuyorum.öyle çok zamanım geçti ki pc başında üzülüyorum tüm o emeklerin boşa gitmesine.benim gibi olan, benden daha da eski olan kullanıcılar war.herkesin bu zamana kadar ki tüm çabası boşa gitcek.yes gelirse ben bırakırım.[/quote]

sana tek tavsiyem tercihini diablodan yana kullanma git ko fln oyna yada single başla çünkü hangi server a gidersen git restart görceksin üstelik bu restart ın sebebi çok daha farklı kıvançın dediği şeyleri tekrar oku + bu 1,5 sene içnde çok farklı şeyler oldu ve bu konuda bazı şeylerin kaldığı hakkında düşncelerimiz war.
siz burda istediğinizi söyleyin sallayan bitane admin yok bundan söz ediyorum dün gece lobby deydim server sahibinden başbakan gibi söz ediyordunuz .. server kurulduysa bakımı yapılacaktır, arkadaşlar biz burda kendi kendimize çare arıyoruz..Kwanch ,tiax kasma olayına gelincede iyi öneriler vermişsiniz ama almıym sagolun burda 4 kişi varken yeni char kasmak kadar saçma sapan bişey olamaz.. Size kolay gelsin tanımak güzeldi sizi iyi oyunlar diliyorum .Burada admin beklersiniz saygılar ;)
bu restart kararını tek basınıza veriyorsunuz olan playerde gider basta ben 1.5 den beri ne resler geçirdim eskisi kadar zaman bulamıyorum artık gelirse bırakırım wowu zati yani diabloya gelirse tüm servere geliyordu sanırım ayrı ayrı yes olmuyordu geçen öyle oldu :)

Edited by Foster

yaa sorumluluk almak bole bisi iste her telden birisi bisi der biz hersey ii olsun die ugrasioruz bi kere yes kesin gelicek allahin emri bu bugla oynanmaz!!! oyun oyun olmaktan cikar basite indirgemeyin su oyunu ozelliklede griswold e bi sozum war tamam admin bizi sallamio ama sallamicak diede elimiz kolumuz bagli oturmakta olmaz sen hic bi cozum yolu aramadan direk restart olmasin diosun bu is bole gitmez gelsin orjinal restartta gorun noluo biz oyundan zewk almak icin ugrasioruz ama siz paso killik cikartiosunuz anlamiorum bende. kendi kendimizede bi karar almadik restart sart. wow la diablo sunucusununda alakasi olacagini zannetmiorum.
nolursa olsun biz elimizden geleni yapalim comak sokmayalimda senin gibi nolursa olsun...