Jump to content
Posted
şimdi direk konuya gircem serverda genelde online olan arkadaşlarla bir tartışma yaptık ve serverin gidişatında bizimde payımız olsun istedik. biz önerileri sunalım sizde bunu isterseniz gerçekleştirin. çoğunluk adına konuşuyorum:

1- Başımızda genelde online bir yetkili istiyoruz ( admin, op vsvs...)
2- Tabikide restart istiyoruz!
3- patch konusunda 2 düşünce var birincisi blackmark üstünde değişiklik yapılması ikincisi ise orjinal patchin gelmesi cvplayan arkadaşlar kendi tercihlerini belirtirlerse sevinirim + bence mantıklı olan 1.si çünkü player sayısı az...
4- malum serverdaki player sayısı az ve böylece item bulma olasılığı düşüyor bu yüzden droplarla biraz oynanıp artırılmasını istiyoruz...

bizim dilek ve ricalarımız bunlar, dilek bizden uygulama sizden saygılar... :)

Edited by PoNBuRaK

Featured Replies

Burda 2 ayda falan 3 reset gormüştük :D yine de bırakmamıştık. Siz de 1.5 yılda 1 goruceksiniz cok mu ?
Sanki Bl@zzard da farklı mı ki orda da aynı 1.5-2 sene de bir yes..
yes gelirse belki ben de biraz oynarım.
diablo 2 sunucusu icin dusundugum duzenlemeleri yazayım.

1. Orjinal patchin Droplarını yukseltıp kasayı genıslettıgımız bır versıonu vardı onu kullanıcaz.

2. pvpgn 1.99 versıonu hazırladık artık bunu kullanıcaz ( mevcut surumden farkları d2 konusunda degıl ama Red alert 2 yuri ve butun Wol oyunlarında sunucu destegı saglaması)

3. Admin kadrosu kurulacak bu konuda muracatları bana pm le yapabılırsınız muracat eden arkadasları burada anket yaparak sizlerinde onayına sunup secım yapılacaktır.

4. Sunucuda oyun uzewrınden account acma olayını kaldırıp Wow sunucumuz gıbı hesapları forum db sıne baglamak ıcın ugrasıyoruz kı bu oldugunda oyunda kontrol daha rahat saglanıcak. ( yada web uzerınden muracat sistemi kurulup gelen basvurular diablo yonetıcılerının onaylaması ıle atıf edilecek) küfür ve ego tatmını amaclı hareketlere son vermek icin bu gerekli.

5. Reset konusuna gelince sunu dusunuyorum oncelıkle genel bır reset atılacak fakat eski charlarını ısteyenler icin oncekı char yedeklerı kullanılarak eskı charları verılmıs olacak. sanırım buda sadece kullandıgınız ana 1 2 karakterle sınırlı olacagı ıcın depolarınızın ıptal olması anlamına gelıyor.

D2 adminleri konusunda ne desem bos fakat benım wow dan arta kalan zamanlarımda bakabıldıgım bır konu oldugu ıcın ben dırek sizlerle ılgılenemedım ılgılenen (?) arkadaslarda savsaklar bır tavırda ıs yaptıkları ıcın sizler madur oldunuz o yuzden yeni ekipte bu sekılde calısacak hıc kımse bulunmaması ıcın elımden gelenı yapıcam.

Sımdı karsınızda bır muhatap ve sızler ıcın ugrasan bır arkadasınız oldugunu dusunup bu konuda fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım.
  • Author
[quote name='Yusuf' post='231872' date='Feb 1 2009, 20:12 PM']diablo 2 sunucusu icin dusundugum duzenlemeleri yazayım.

1. Orjinal patchin Droplarını yukseltıp kasayı genıslettıgımız bır versıonu vardı onu kullanıcaz.

2. pvpgn 1.99 versıonu hazırladık artık bunu kullanıcaz ( mevcut surumden farkları d2 konusunda degıl ama Red alert 2 yuri ve butun Wol oyunlarında sunucu destegı saglaması)

3. Admin kadrosu kurulacak bu konuda muracatları bana pm le yapabılırsınız muracat eden arkadasları burada anket yaparak sizlerinde onayına sunup secım yapılacaktır.

4. Sunucuda oyun uzewrınden account acma olayını kaldırıp Wow sunucumuz gıbı hesapları forum db sıne baglamak ıcın ugrasıyoruz kı bu oldugunda oyunda kontrol daha rahat saglanıcak. ( yada web uzerınden muracat sistemi kurulup gelen basvurular diablo yonetıcılerının onaylaması ıle atıf edilecek) küfür ve ego tatmını amaclı hareketlere son vermek icin bu gerekli.

5. Reset konusuna gelince sunu dusunuyorum oncelıkle genel bır reset atılacak fakat eski charlarını ısteyenler icin oncekı char yedeklerı kullanılarak eskı charları verılmıs olacak. sanırım buda sadece kullandıgınız ana 1 2 karakterle sınırlı olacagı ıcın depolarınızın ıptal olması anlamına gelıyor.

D2 adminleri konusunda ne desem bos fakat benım wow dan arta kalan zamanlarımda bakabıldıgım bır konu oldugu ıcın ben dırek sizlerle ılgılenemedım ılgılenen (?) arkadaslarda savsaklar bır tavırda ıs yaptıkları ıcın sizler madur oldunuz o yuzden yeni ekipte bu sekılde calısacak hıc kımse bulunmaması ıcın elımden gelenı yapıcam.

Sımdı karsınızda bır muhatap ve sızler ıcın ugrasan bır arkadasınız oldugunu dusunup bu konuda fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım.[/quote]

bnm fikirlerim;
-orjinal patch in sıkacağını düşünüyoruz ama tercih sizin tabi
-admin fikrine gelince bizm seçmemiz gruplaşmaya yol açar bu yüzden bu işten gerçekten anlayan insanları seçmeniz ( sacre, positron vsvs gibi ) çok daha iyi olur diyorum.
-acc siteden alımı çok mantıklı katılıorm.
-char aktarımına gelince abi bu bugla herkes istediğini yaptı bunun mantıklı olabilmesi için içindeki ve üstündeki tüm itemlerin gitmesi gerekir ve en önemlisi bu + bnm tercihm temiz sıfırdan başlamaktan yana :)

ilgilendiğin için teşkr saygılar ...

Edited by PoNBuRaK

Kendi Dönemimi hatırladım bir an :)

Benim sizlere yazdıgım patch, DT tarihindeki en stabil patchti. evet benden sonra patch yazan arkadaşlar saolsun baya ilgilenmiş çok item eklemiş ama görüldüki ölümcül bir bug ile bitiverdi.

yes gelmiş herkese hayırlı uğurlu olsun.
yes hayirli olsun uzun suredir bakmiyodum iyi olmus server adina...
  • 3 weeks later...
devilmaycry nediyorsa o doğrudur. i love you devilmaycry yakında donuyorum askerden son 75 gun :D herkese selamlar beni bilen bilir bilmeyen gelince tanır.
Kaan gel özlettin bitir şu askerliği :=)