Jump to content
Posted
Yorum istek ve düşüncelerinizi buraya yazabilirsiniz

Not : BcTurk e üye olurken TC KIMLIK kullanmanıza gerek yoktur kendi kullanıcı adınızı yazın :)

Featured Replies

BCT, bir fan sitesidir. Yani BC hk konuşmak istenilen herşey için ve herkese açık bir sitedir. WT ile tek alakası, aynı oyunu konu etmesi ve aynı ekibin imzasını taşımasıdır.

Bu arada BC için moderatörlük başvurularını " punc " accountuna pm ile bildirebilirsiniz.

Sevgiler,
hayırlı olsun arkadaşlar

kayıt yaptırdık arkadaşlar orayada :)

Edited by Bartuc

konuşulabilirdi de burası emu nun portalı, orası fan site. ya Bl@zzard registeered fan site olursa orası :) Bl!zz ne der private sunucu açmamıza ;)

tekrar hayırlı olsun diyeyim
ben orayı fan site olarak deil wt burning crusade ile oynar yeni site bu die biliom :D :P
[quote name='Invul' post='83522' date='Dec 25 2006, 06:12 PM']
ben orayı fan site olarak deil wt burning crusade ile oynar yeni site bu die biliom :D :P
[/quote]
açıklamaları dikkatli okumazsan böle olur işte :)
  • Author
Wt de Burning Crusade de oynayacaksınız merak etmeyin biz Bcturk ü orjinal wow oyuncularının bir araya gelebileceği ve orjinal hakkındaki bilgilerini paylasabılecegı yada toplanıp bir arada olmalarını saglayabilmek amacıyla kurduk
  • Author
hepsınız cok sagolun ama bu baslıgı hayırlı olsun demenız ıcın acmadık :) orda olmasını ıstedıgınız bölümler yada sıteyle ılgılı fıkırlerınız varsa onları paylasalım istiyoruz
[code]UI ve Macrolar
-Mage
-Warlock
-Shaman
-Priest
-Warrior
-Paladin
-Rogue
-Hunter
-Druid
[/code]

şeklınde alt başlıklar olabılır

Edited by sparkles

bu guildler bölümü için başvurunca alt bölüm filan mı açılcak ? yada topic olarak guildi tanıtan yazılar yazamaz mıyız bu bölümde başvurmadan ?
  • Author
evet oraya her guıld ıcın (istenirse sifreli) alt bolumler acılacak cogu turk guildinin genel bı ıhtıyacı olduğunu düşündük açıkçası
Aynı zamanda her realm içinde birer bölüm olabilir... En gözde realmlar için daha doğrusu... :) Böylece o realmlardaki kişiler birbirine daha kolay ulaşabilir :)
o zaman professions içinde alt bölüm açılabilir :) ama o kadar şart değil tabiki bu
benim yaptığım logonun editsiz hali bide .psd dosyasıni ekledim isterseniz :D
Hayılrı olsun en tez zamanda post atma onayımın verilmesi dileği ile :)