Jump to content
Posted
Gmcim 3 dür acc alıyorum ama aldığım acclere ilk seferde giriliyor (siteye) ama sonraki seferlerde(siteye dahi) girilmiyor neden?_? sanırım iptal ediyorsunuz, ediliyorsa NEDEN?_? Ben baska hesapla da adam kasmak istiyorum ama bu bir türlü acc gerçekleştirilemiyor. LÜTFEN yardımcı olursanız sevinirim.

Featured Replies

Eskiden 2 hesap yasaktı ama şu anda yasak değil sanıyorum, yada yasaksa da pek ilgilenilmiyor başka bir problem mi var ki acaba
  • Author
abi nasıl alınır iyi biliyorum acc, yani hiçbir yanlış yapmadım adımlarda fakat ilk seferde girilip sonraki seferlerde girilmemesi beni bayağ kırıo:( heves yapıyorum iyi diorum 3 gün geçti açılmıştır hesap, bi bakıyorum yok öyle birşey :( anlamadım gitti acaip gereksiz 2 hesap açma yasağı var ise. mage ye (aynı hesapta ally horde olmaması için) talim kalmaktan bıktım ya, acil yeni hesaba ihtiyacım var !

Edited by zephon

basvuruların acıldıgı zaman uye gurubun
Grup: WT Üyesi

olur ilk basvuru yapgtıgında ise uyelık beklıyor grubunda olursun bu grupta hesabın acılmasa silindiği icin bıdaha o bılgılerle gıremezsın.