February 2, 200916 yr 20 charged bolt 20 lightning 20 chain l. 20 nova 20 unutmuşum yaw neydi o heh hatırladım. light mastery gerisini bilirsin zaten. teleport falan aç kafana gore warmth werirsin itemine gore de cold armor
April 8, 200916 yr light sorc tavsiye etmem arkadasim cunku anlamsiz lakin merchantina infinity yazarsan oda osurtur, infinity ayzman icinde sur mur runelerini bulman lazim oda zor sen en iyisi bi cold sorc yap blizzer opsun boyle herkezi anlından tek cakısta bas 7.5 k Bl!zz kafalarina =)
April 9, 200916 yr Bana gore en guclu sorceress class ı ligthning sorc dur. Bl!zz falan hikaye... Ama eger yeni başladıysan oyuna tabii ki Bl@zzard cok daha iyi, zevkli, kullanışlı. Biraz ustalaşınca Light aç.
April 9, 200916 yr =) iyi guzel soyluyorsunda bu adam diademle infinity i nasil bulucak yapicak vs vs ) sonra orastan's armor whale'lerini o is olmaz =) yap sen bi Bl!zz vur da vur yani kafaya bi nw giydir cold jewel 5-5 lik eline ver bi death's fantom tamamdir
April 9, 200916 yr Deaths fantom u nerden bulcak Ama dogru diyosun light itemlerini bulmak daha zor zaten yeniysen Bl@zzard aç diye belirttim adama. Edited April 9, 200916 yr by electron
April 10, 200916 yr Author Bazı diablo 2 oynayanları hem fire hem cold veriyo oda şöle: Cold skilleri: 20 orb ve 20 ice bolt cold mastery 5 Fire skilleri:20 fire wall 20 warmht fire mastery 5 Sizce bu skill dağılımı doğrumu bana mantıklı geldi.
April 10, 200916 yr ben profesyonel oalrak çok oynamadım diablo ama fire/frost karıştırınca synergy olayı yalan olur, o yüzden de verim az olur gibi geliyo bana.
April 11, 200916 yr Fire cold sorc larda itemlerinin çok sağlam olması lazim. Ben denemiştim 1 kez o skilleri. Güzel oluyor ama sıkılabilirsin bir süre sonra. Denemek istiyorum dersen buyur dene. Zararı yok.
April 18, 200916 yr Lighting benimde en sevdiğim skilldir sorcda hiresiz hb atabilirsin msl nadir olarak soul falan çıkarsa hire gerekir ama arkadaşlarında belirttiği gibi silahları zor bulunur ama buldumuda bağımlılık yapar diğer klassları oynamazsın