Jump to content
Posted
nickinizin anlamı ne veya sizin için ne ifade ediyo?

benimki zebani :) bildiginiz şeytan ama bekçi şeytan cehennemde asgari ücretle turbo fırınları karıştırıyo ve kaçmaya çalışanları ait oldugu yere gönderio oyundaki guard'lara benzio birazcık :)
çeşitli söylentilere göre kırmızıymış boynuzları varmış (kim kazık attıysa artık geyik gibi olmuş ) elinde aile boyu bi çatal varmış :)

ama horde'ları hiç sevmem daima ally char açarım ally-human-sarışın-mavi gözlü-dişi :D

Featured Replies

Adım İslam ama bunu söylediğim zaman bana aşırı dinci bi gözle bakıldığı için bende "İ" sini atıyorum ve öyle kullanıyorum.... (İ)SLaM :)

Ama yalnış anlaşılmasın ismimle gurur duyarım :)
valla acıkLamaya gerek yok heralde bıLdığın mavi :D

en cok sevdığım renktır vede anLamı cok hoşuma gidiyor ..
  • Author
ben en çok CrocTheSithLord'u merak ediyom :) kelimeleri tamamla tamamla mantıklı bişi cıkmıo :D
Benimki vallaha tesadüfen bulunan bir nicktir ve anlamı falan yoktur kendisi özel isim olmaklan beraber çok sıkıcı geçen bir felsefe dersinde o sıkıcı felsefe kitabındaki tip tip adamlara bakarken olusmus bir nicktir.Yani bu Freud (Froyd) aslında bir filızof muş :)

Ama oyundaki nickime gelince o tamamen benim WoW dünyasına başladğım andan itibaren(WoW çıktığından bu yana) kullandığım bir nicktir.Tamamen kendi icadımdır. vs.vs :D

Amma felsefik konustum be. :lol:

Edited by Freud

nickinim anlamı Bay Yanlız. yanlızlığı ve karanlığı seviyorum dersem yalan değil yane. B) :rolleyes:

Edited by Mr Alone

Ultor=Avenger :)

latince bir kelime
Sentinel,

Bekci, Gozcu, Nobetci anlaminda... Cogu kisinin bilgisi dahilinde Sentinel adi Matrix'deki kollu bacakli nobetcilerin adi olarak bilinir... Fakat oradan gelmemekte... C64'te cok isteyip oynayamadigim, oynadigimda ise birsey anlamadigim bir oyunun adi...
urizen yazacaktım ama bırı benım nıck ımı almıs bende eskı emu nıck ımı kullandım urizenın benım ıcın manevı anlamı var sadece bılmıyorum baska kaynaklarda gecıyor mu?
bildiğiniz üzere Darth Croc un açılmış halinin biraz daha farklı versiyonu tam açılmış hali, Croc The Dark Lord of The Sith olmakla birlikte Croc The Sith Lord , Star Wars evreninde Sith adı ile bilinen gücü bilmekten çok güce sahip olanlarının iradesini ve kuvvetini kullanan ve karanlık taraf diye bilinen bir ideolojinin öğretilerinin uygulandığı bir grup force userların topluluğuna verilen isim... ve ben ise Croc ismimle bu tarikatin ustalarındanım ki ustalar öğrenmek ve öğretmek üzerine kurulmuştur Lordlar ise yönetmek ve kullanmak üzerine böylelikle Jediların Masterları Sithlerin Lordları vardır...

Croc 'un tarihine gelince Steve Üstad ki Croc Hunter olarak bilirsiniz Discovery Channel ile evlerimize giren manyak insanın etkisi çok büyük, aynı zamanda en sevdiğim hayvan sınıfının sürüngenler olması onda da Timsahları çok sevdiğimin ve favori olmasından kaynaklanan bir Croc vr, sonra Croc and the Legend of the Gobbos adlı EAnin çıkardığı hakları Fox Ent. elinde bulunan bir oyun kahramanı ki 486dan p2 350 ye geçtiğimde orjinal alarak oynadığım ilk 3d platform oynudur zaten ondan evvel Croc nickine sahip olduğum için bu karakte çok daha sempatik gelmiştir...

sonra genel olarak uzun bir süre Croc Hunter vardı JP döneminin etkisi de zaten sürüngenleri sevmemde büyük etkendi... zaten JP ile FRP birleşip timsahları ejderleri birleştirince ortaya iyice güzel bir harman çıktı.. daha sonra bunları birbirinden ayırmak için...

"Croc" ve türevleri

diye kendime patentledim...

en son olarak her evrene adaptasyon için...

Croc The One

olarak geçiş yapıyorum...

-----

ayrıca ismim uzun ve söylenmesi zor olduğundan ayrıca birde bazı söyleyemeyen kazmalardan sinirimi çıkarmak zorunda kaldığımdan Croc çok daha kısa ve rahat...
Findor : Yazdığım bir öyküde geçen bir savaşçı diyebilirim.
Herkes hari pıtır dan gryfindor die bişe varmış ordan almışsındır diolar.
Diyecek lafım yok ben varken hary pıtır yoktu . Terbiyesizler
wallha bi anlam veremedım adıma LenHunteR hunter işte gerısı nı bosveer zaten okadar acıl oya balamsıtım kı nıck hıc dusunmedım ama ElWinD koyacaktım :P
Can tahmin edebileciğiniz gibi adım :) bas gitaristim ve online oyunlardan çok müzik forumlarında kullandığım nickdir Canbass. burda niye bunu kullandığım konusunda hiçbir fikrim yok açıkcası ama kimse açılımını tahmin edemiyor ve fpr ile bi alakası olduğunu sanıyor :lol:
Black-poison
Kara - Zehir.

Darknes (s) - Falls Nick uzun oldugu ıcın bır s eksık yazmıstım.

Çağlayan Karanlık gibi birşey işte :P

Arex aslında Ares olcaktı Mitolojide savaş Tanrısı fakat bende once bırısı davrandıgı ıcın bıraz deişimle Arex e donustu :D

Bittii
Jedi academy e ilk alındığım günlerdi bizi genellikle pupil yada youngling diye çağırıkları için ismimizi hatırlamazdık...
ancak force 'un yolunu tanıyıp onu anlayınca değişti herşey eski kronoloji ustamın günlüklerinden birini okurken force u kullanıp daha hızlı erişim yollarını arayan ancak daha sonra karanlığın eline düşmüş bir "eski" jedi ustasının çalışmaları vardı çalışmaları tekrar ettim ve kendimce önlemler aldım karşımda belkide force un gözLe görüle bilir hali duruyordu dışı mavi içe doğru kurşuni griye kayan bir renk karışımıydı adeta içeriye ilk önce daha yeni yapımını bitirdiğim "lightsaber"la saplama hareketi yaptım bir tepki yoktu vede bu hızlı taşıma yolunun içine adımımı attım bir tür boşlukta süzüldüğümü bilmediğim tünellerden geçtiğimi hatırlıyorum yeniden gözlerimi açtığımda çimenlerin üzeirnde üzerimde parlayan bir güneş ile yatıyordum kıyafetlerim vede lightsaber'im gitmişti daha kötüsü ise force u hissedemeiyordum bir şey wardi ama hissettiğim force değildi ve o an bunu bir mucize olduğunu anladım çünkü ne bir uzy gemisi nede bir tek medeniyet göstergesi görmüştüm tam bu mucize hakkında bilgi toplamaya çalışırken başımın üzerinden muazzam kırmızı bir şey geçti muhteşem hızının yanında ona baktığım zaman pullarını ve kanatlı yapısına ters düşen uzunca kuyruğunu görüdüm ve bana kötü olarak gözüken bu olayın üzerine mucizelerin kötülüğünü anlatan bu ismi aldım badwonder olarak...
benımkısı scream kucuklugumden berı korkuya ve korku fılımlerıne bayılırım ama scream adı daha onceden kullanıldıgı ıcın screame olarak gırmek zorunda kaldım e buda benı bıraz uzdu :(
Resten önce karakter yapacam zaman, arkadaşta acele et diyordu arkadamdan, baktım benim adam Tauren, Animal sayılır :) Bende vejeteryan ve hayvansever, AnimalLover olsun dedim :) Arada oyundaki tavşandı, geyikti öldürsemde, hayvanları çok severim, özellikle kedileri. Death Bringer'a gelince, öyküsü uzun, oyuna geçecem :)
[quote]baktım benim adam Tauren, Animal sayılır Bende vejeteryan ve hayvansever, AnimalLover olsun dedim Arada oyundaki tavşandı, geyikti öldürsemde, hayvanları çok severim[/quote]

ya bende dedim adam Warrior ama ismi AnimalLover hemde RP guildinde bi hikayesi olması lazım böyle değişik bir isim normalde hoş karşılanmaz ama hayırlısı olsun kendine bir hikaye yaz bari de ona göre değerlendirelim...
valla ghazi, Total wardaki Ghazi infantry adlı çılgıncasına bi iman kuvvetiyle zırhsız sade bi baltayla savaşan delilik noktasında cesur efsanevi türk savaşçılarından gelio...yani osmanlının ilk zamanlarındaki osman gazi orhan gazinin yanındaki devleti kuran can yoldaşlarının lakabı bu, zaten daha sonra yeniçeri ocağı kuruluyo ve gazilerde ortadan kalkıyorlar...akıncı oluyolar sonraki kuşaklar.