Jump to content
Posted
nickinizin anlamı ne veya sizin için ne ifade ediyo?

benimki zebani :) bildiginiz şeytan ama bekçi şeytan cehennemde asgari ücretle turbo fırınları karıştırıyo ve kaçmaya çalışanları ait oldugu yere gönderio oyundaki guard'lara benzio birazcık :)
çeşitli söylentilere göre kırmızıymış boynuzları varmış (kim kazık attıysa artık geyik gibi olmuş ) elinde aile boyu bi çatal varmış :)

ama horde'ları hiç sevmem daima ally char açarım ally-human-sarışın-mavi gözlü-dişi :D

Featured Replies

Uzaklardaki huzurlu köyünün çevresinde çevreyi gezen genç prens Aragoth, kabilesinin başına geçeceği ve taurenlerin en güzel kızı Demesis ile evleneceği günleri hayal ediyordu. Taki köyünden yükselen dumanları görene kadar. Son zamanlarda insan ırkının yaptığı vahşice baskınlardan haberdardı, ancak insanlarla ılımlı olan babası Reis Nayon'a böyle kalleşçe bir vurgun yapılacağını tahmin etmiyordu. Köyüne döndüğünde bütün evlerin yerle bir edildiği, bebek taurenlere kadar öldürüldüğünü gördüğü anda kendisine lanet etti. Hemen sevdiği kızın, Demesis'in evine koştu ve gördüğü manzara karşısında şoka uğradı, evet ona da acımamışlardı, Demesis'in kafası vücudundan ayrı biçimde evin girişinde duruyordu. Genç prens o an gözlerini kapadı ve
- Andım olsun kanınız yerde kalmayacak. Hayvanların bile asla yapamayacağı bu vahşeti ödeyeceksin insanoğlu. İnsanlarla dostluk devri bitmiş, hayvanlarla dostluk devri başlamıştır.(AnimalLover) Hayvan olabilenlerin adına çıkıyorum yollara, Tanrılar bana yardım edin.

dedi ve yollara düştü....

Yolda kendisi gibi, kalleş ırklar tarafından rahatsız edilmiş dostlar gördü, reisleri Zarandy'ye itaat yemini etti. Tanrılar yollarını açık, kılıçlarını keskin eyledi, büyük bozgun başladı...

Croc'cuğum bu saatte bu kadar yazabildim :) Kusura bakmazsın artık.
Tyrael'i Diablo 2 oynayanlar bilirler... :) İlk defa Act 2'nin sonunda Duriel'i öldürdükten sonra karşımıza çıkan Archangel olur kendisi...

Diğer nickim Monthius'un ise bi anlamı yok açıkçası... İlk olarak bir Undead Mage karakter için öylesine salladığım isim sonradan çok hoşuma gitti, hep kullanmaya başladım bunu da... :)
[quote name='Mr Alone' post='5824' date='Feb 26 2006, 09:10 PM']nickinim anlamı Bay Yanlız. yanlızlığı ve karanlığı seviyorum dersem yalan değil yane. B) :rolleyes:[/quote]
edit: benim nickimin kimse ile beraberliğim yoq anlamında değil. yanlız kalmayı sviyorum. nezmn canım sıkılsa ve ya bişi düşünüceksem ve ya önemli bir iş ile meşgulsem yanlız kalmayı tercih ederşm. Mr. Alone nickini bu yüsden kullanıyorum.

Edited by Mr Alone

NOUMA = nede olsa her BJK sevdiği tek adam
IREM = Cennet Bahcesı .... Healer oldugum için inanıyorum
BLEK = En sevdiğim Çizgi roman Karakteri
IRENECUS = Bg2 Oynayanlar bilir en cok bu adamda zorlandımda...
İsmim Kadir bende araya bi H harfi kattım böyle yazdım ama msn de başlıgımı Cadir olarak yazarım hani C ingilizcede K olarak falan okunuyor ya o bakımdan ürettim öyle kendi kendime Qadir Khadir Cadir falan filan diye :) :P
  • 2 weeks later...
"Amos" ispanyolca bir kelime ingilizce karşılığı "Master" türkçede ise nereye çekmek istersen çek kabulüm :)) (efendi, sahip , müdür , usta , üstat v.b... )
Saint Jİmmy nin ne oldugunu greed day hayranları bılır ama ben ozentı olarak oradan almadım
onceden jimmy dı sadece guzel bır ısım oldugu ıcın sonra oradan gorup saint jimmy yaptım eskıden
pns ıdı bunu anlamına hıc gırmeyelım
benim nikim taurenli ama hesabım acılınca Ally olmam gerek umarim bi sorun olmaz. tauren warior acicaktim ama hordelerden bıktığım için elf le devam etmem gerktiğini dusunuyorum.
[url="http://www.nwncityofarabel.com/gods/SHEVARASH.htm"][color="#FF0000"]Shevarash nedir? Tıklayınız...[/color][/url]

Edited by Shevarash

Çok hızlı koşarım.. B) İlk bitirdiğim bilgisayar oyunu olduğu için en sevdiğim oyundurda kendisi..

Edited by SONIC

[quote name='Loafer' post='7909' date='Mar 7 2006, 10:47 PM']NOUMA = nede olsa her BJK sevdiği tek adam
IREM = Cennet Bahcesı .... Healer oldugum için inanıyorum
BLEK = En sevdiğim Çizgi roman Karakteri
IRENECUS = Bg2 Oynayanlar bilir en cok bu adamda zorlandımda...[/quote]

IRENECUS'u düzelteyim dedim, Irenicus olacak :)

Bakın BG dediniz canım çekti yahu, hayatımın oyunudur o benim... "Ah, the child of Bhaal is awoken... It's time for more, experiments!"
darkasar = valla dark la başlayan nickleri severim ama millet darklord falan yazar bende ne yazsam dedim ve soyadımla birleştirdim yani DARKASAR

merak ettiğim punchulazreal doru mu yazdım bilmiom ama anlamı ne taaa ilk world of turk açıldığında gördüm ne demek yaw admin bi açıklasa ne güzel olur