Jump to content
Posted
Evet arkadaşlar, bu aralar wowla pek ilgilenemiyorum...
Orjinalde de arkadaşların ısrarı sonu wotlk alıp açtığım 80Levele geldiğim warlock'umu ve diğer eskiden kalma druidim vardı ve artık oynamamaya karar verdim... Elimde bi proje var ve hayata geçmesi için maddi kaynak lazım, maddi kaynak da wow olsun dedim satmayı düşünüyorum...

Almak isteyen olur mu burdan bilmiyorum ama almayacak bile olsanız piyasayı biliyorsanız fiyat hakkında da fikir verirseniz sevinirim, çünkü çoktandır takip etmiyorum wow borsasını =)

Account ile birlikte isteyene orjinal kutuları, cdleri dvdleri de kargo ile yollayabilirim...

Gelelim charların tanıtımına...
========================================================
Öncelikle Warlock
Shattered Halls
[url="http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Shattered+Halls&n=Sanitarium"]SANITARIUM[/url]
Ally Human 80 LvL
Engineer (chopper almaya müsait skill ve rep var ama parası pek yok o yüzden motor alamadım)
Tailor
Druid
Kor'gall
[url="http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&n=Muiratinas"]MUIRATINAS[/url]
Horde Tauren 70LvL
Skinner & Leatherworker
(wotlk sonrası hiç dokunmadım bu chara)

Fiyat ve şu sitelere koysan daha çabuk satılır gibi tavsiyelerinizi bekliyorum...

Featured Replies

o serverda oynamak istiyen olursa bence 110-120 verir gibi ama mirgate yapmak isterse alıcak 80-90 gibi bir fiyat olur gibi.
www.wowticaret.com buraya koyarsan alıcı bulursun kesinlikle ;)

ayrıca fiyat icin itemlerinide yaz o verdigim siteye ama tahminen 100 civarı gider 2 charda
  • Author
[quote name='Youngster' post='232020' date='Feb 2 2009, 18:55 PM']o serverda oynamak istiyen olursa bence 110-120 verir gibi ama mirgate yapmak isterse alıcak 80-90 gibi bir fiyat olur gibi.[/quote]
Abi sen direk öldürdün ya =)
Ben hiç oynamamış olsam paketleri olduğu gibi bırakıp satsam belki 90 100 lira eder...
60 lira wotlk 40 lira da wow artı tbc keyi değil mi zaten??
  • Author
[quote name='iLeTaLiS' post='232044' date='Feb 2 2009, 19:35 PM']Krediye uygun mu :D[/quote]
morgıçla bile alınabilir =)
bi an önce satsam da projemi hayata geçirsem :D (o proje de tutsa da çok para kazansam sonra blizzardı satın alsam :D )
  • Author
[quote name='akrepkral' post='232046' date='Feb 2 2009, 19:45 PM']Aslında ben orj oynamayı çok istiyorum ve şu anda karşımda tam hayalimdeki gibi bir human lock duruyor. Ancak Sanit sen İstanbul dasın ben Samsun da... Bi de Youngster mirgate demiş o ne oluyor? O zaman fiyatının düştüğü anlamını çıkardım ben. Hemde benim kredi kartım,paypal vs. yok malesef alsam da onun parasını nasıl öderim bilemiyorum. :unsure:[/quote]
Migrate denen olay şu oluyor, hesapdaki charlardan birinin başka bir servera aktarma işlemine deniyor...
Yani dersen ki ben o serverda oynarım fiyatı yüksek olur ama başka bi servera aktarıp oynamak istiyorum dendiğinde migrate için de biraz para vereceği için kişi, fiyatta indirim ister... Yani kötü bişey değil hesabın migrate'e açık olması...
Benim istanbulda olmam senin samsunda olman aslında bişeyi pek değiştirmez (birbirimizi tanıdığımız için) kutular kargo ile, para havale ile şifreler bilgiler msn ile vs vs halledilir...

Aylık ödeme ise Samsun'da var mıdır satan biyer bilmiyorum ama prepaid kart denen bi sistem ile bi kart alınıp (aylık paranın aynısı) burdaki şifre ile yükleme yapılabilmekte... Ya da garanti bankası gibi bankadan banka hesabı açtırıp, sanal kart ile aylık ödemeyi ordan da yapabilme ihtimali de var...

Eğer almayı düşünüyorsan msnden konuşalım =)
[quote name='akrepkral' post='232046' date='Feb 2 2009, 19:45 PM']Aslında ben orj oynamayı çok istiyorum ve şu anda karşımda tam hayalimdeki gibi bir human lock duruyor. Ancak Sanit sen İstanbul dasın ben Samsun da... Bi de Youngster mirgate demiş o ne oluyor? O zaman fiyatının düştüğü anlamını çıkardım ben. Hemde benim kredi kartım,paypal vs. yok malesef alsam da onun parasını nasıl öderim bilemiyorum. :unsure:[/quote]
charını başka bir servera aktarıyosun 15€ 20€ gibi fiyatlara.karkater transferi yani.
[quote name='6sanit6arium6' post='232023' date='Feb 2 2009, 19:13 PM']Abi sen direk öldürdün ya =)
Ben hiç oynamamış olsam paketleri olduğu gibi bırakıp satsam belki 90 100 lira eder...
60 lira wotlk 40 lira da wow artı tbc keyi değil mi zaten??[/quote]
1 ay kas ustune full epic fiyat 75 80 milyon artar yani alcak adam direk ortama girebilcek char arıyor bu şekilde bir chara alıcak adam 2ci bir acctım olsun migrate edim kendi serverıma diye alıyor :)