Jump to content
Posted
Evet başlıkta da yazdığı gibi su an yazısını okuduğunuz kişi yani ben dünya üzerindeki en şansız insan benim 2 kere anakart ım yandı 2 kere ram yandı 1bg lık yeni pc aldım onu satıp oda 1 ay garantide kaldı WQW orjıye onca para yatırdım hala oynuyamıyorum ve gecende arabayı çarptım artık sıyıracam az kaldııı... :cg:

Featured Replies

Senden daha şanssız olan biri var ;) 2 kere anakart, 3 kere power, 1 kere monitör değiştirdim sonunda ups'li vs yeni bir sistem kurdum ve 1 yıl 3 ay telefonsuz, internetsiz kaldım. Bu süreç içinde bana da arkadan çarptılar, ama çok hasar yok :) Durumunu çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun...
3 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum bi kere power yandı oda yanmamış kısa devre yapmış tamirciye götürmeden hallettik :P
bnm şanssızlığım teknolojik diil yaşamdan gelio :mellow: hepinize geçmiş olsn :)
Kötü talihsizlikler.. geçmiş olsun :(
[quote name='TuGhAn' post='84481' date='Dec 30 2006, 01:17 PM']
Senden daha şanssız olan biri var ;) 2 kere anakart, 3 kere power, 1 kere monitör değiştirdim sonunda ups'li vs yeni bir sistem kurdum ve 1 yıl 3 ay telefonsuz, internetsiz kaldım. Bu süreç içinde bana da arkadan çarptılar, ama çok hasar yok :) Durumunu çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun...
[/quote]
:)
[quote name='Wrogue' post='84523' date='Dec 30 2006, 03:10 PM']
yuh bende kendimi şanssız sanardım
[/quote]
walla bende :bx: (bu arada kalorifer kazanı bozulmuş ayağımda iki çorap atkı bere evde yalnız dolaşıyom pc başında olduğuma bakmayın maraton gibi evde ısınma turları atıyom)
2 kere anakart yandı. 1 kere ram yandı. modemi en az 3 kez değiştirdim. şimdi de virüslerle boğusuorum. şansız hissetmiom kendimi. bizde aşk böyledir :)
Valla pc konusunda geçmiş olsun yapabileceğim pek bişi yok ama araç kazalarında sigortacı kimliğimle yardımcı olabilirim. (Tabi kazayı yapmadan önce :D)

Edited by iLeTaLiS

niye herkes şansız yazıyo :P allah daha kötüsünü vermesin sadece bilgisayarsa :) tabi sen WQW u hayat olarak görüyosun onuda düşünmek gerk :D
  • Author
Yaf abi daha kötü durumlarıda gördüm bu arada ama her şey birden gelince insan artık isyan ediyor :(
benim de 1 kere anakart, hardisk, DVD RW ,fan gitti ,buna baglı olarak işlemci :D bide bi sabah kalkdım bilgisayar ı açtım monitör den duman laar çık tı adam dedi bundan hayır çıkmas gittik yenisini aldık :D kardeşim gitmiş klavye nin üzerine su dökmüş oda gitti mouse la ı saymıyorum kaçkere bozuldugunu
valla baktımda içinizde en kötünüz benim ben bilgisayar servisiyim her gün neler görüyorum antika insanlar artık bilgisayardan nefret ediyorum WQW da olmasa başına oturasım gelmiyor valla.. :ep:
[quote name='akin55' post='84656' date='Dec 30 2006, 09:27 PM']
valla baktımda içinizde en kötünüz benim ben bilgisayar servisiyim her gün neler görüyorum antika insanlar artık bilgisayardan nefret ediyorum WQW da olmasa başına oturasım gelmiyor valla.. :ep:
[/quote]

Al bende den de o kadar gerci bu ara internet cafe olayına girdim ama burda da dokuntuler cok allahtan WQW var kafayı sakınlestırıyo bazen ^_^
bende 6 sene internet kafe calıştırdim o iş tam bir iziyet yapılacak iş degil allah internet kafecilere kolaylık versin..