Jump to content
Posted
Geçen gün bi derginin arkasında okuduğum bir reklamı sizlerle paylaşmak istiyorum...

Eğer

Hiç takılmadan 10'a kadar sayabilecek düzeyde Matematik,

Yemek yerken kaşığı kulağına değil de ağzına götürebilecek kadar Biyoloji,

Evine bildiğin en kestirme yoldan gidebilecek kdar Fizik,

Doğum tarihini ezberden söylyebilecek kadar Tarih,

Yağan şeyin kar değilde yağmur olduğunu anlayabilecek kadar Coğrafya,

Başkalarından yardım almadan adını yazabilecek kadar Türkçe,

Çaya tuz yerine şeker atabilecek kadar Kimya biliyorsan ,

Emin ol ki senin için ÖSS, doğum gününde evine en kestirme yoldan gidip
senin için yaptırılan doğum günü pastasının üzerindeki yazıyı okuyarak
mumları eksiksiz sayıp üfledikten sonra pastanın tadına bakıp
dışarıda yağan yağmuru sayrederek çay keyfi yapabilmen kadar kolay bir iştir ! ...

şimdiii yukarıda yazılanları yapamıyorsan lütfen bu kitabi hiç okuma ve hiç zaman kaybetmeden git uyu;yapabiliyorsan dert etme,o iş tamam kanka!...

3 saat boyunca hafızayı kudurtan ÖSS şekeri hediyeli ( Öss şekeri Toronto Üniversitesi tarafından "hafıza" konusunda yapılan araştırma sonuçlarına göre hazırlanmıştır.Herhangi bir benzeri yoktur.

Kitabın adı : Yerim Seni ÖSS

Yazar : Erdal Demirkıran ( Dünyanın En akıllı İnsanı )

Kişisel Değişim Serisi IV

Bilmiyorum size inandırıcı geldi mi ? ya da etkiledi mi ? Ama beni etkiledi :) En azından denemektefayda var :)

Buarada Kitabın fiyatı 12 YTL

Featured Replies

Damardan girmişler :) İletişim öğrencisiyim benim alanıma giriyor biraz benim için güzel bir örnek oldu teşekkürler... :)
Hımm şimdiye kadar sayılı kitabı isteyerek okudum.

Ama gerçekten bunu da alıp okuyacağım :D
Geçenler de arkadaşta gördüm kitabı. Değişik bir yapısı var üstü kesik falan :D
  • Author
[quote name='TuGhAn' post='84649' date='Dec 30 2006, 08:48 PM']
Damardan girmişler :) İletişim öğrencisiyim benim alanıma giriyor biraz benim için güzel bir örnek oldu teşekkürler... :)
[/quote]
Rica ederim ne demek :)
Bu adamın daha önceki kitaplarını okudum. Hep bişeyler öğütleyip sonucu garanti ediyor vs. Ama iş yine sizin yapıp yapmamanıza kalıyor. Tabi birde söylediklerine inanmanıza bakıyor. Öss'ye hazırlananlar için iyi bir "Gaz" aracı olabilir, en azından eğlenirsiniz okurken.
O ne giriştir ole benım gibi bi adama bile okutur o kitabı :P
okusam iyi olur. her şey en sonunda gelio ögrenciye dayanıo.
  • Author
[quote name='a_these' post='84699' date='Dec 31 2006, 12:18 AM']
vermiş gazı. vermiş gazı :)
[/quote]
gaz deyip geçmeyin...Bazen en gerekli şeylerden biri oluyor...
orası öyle. adam gazla beraber bilmemkaç kilo topu kaldırmış ;)

madem konuya girdik, bir iki birşey zırvalayalım. bence össnin kazanılamama sebeplerinin başında sınava zaten kazanamayacak gözüyle girmek. mevzu gözde öyle büyütülüyor ki, insanın kendi standartlarını bile yakalaması imkansızlaşıyor. eleman zaten gençliğini eline yeni almış, kız mı kovalayacak, sosyal mi olacak yoksa sınav kazanıp kendini ispat mı edecek. aslında rahat olduktan ve gerekeni yaptıktan sonra gaz felan yalan.

bunları normal userlar için yazdım. sen eğer kazanmadıysan veya kazanamayacaksan (hakkında hayırlısı olsun tabi) sebep imzanda gizli. what is the next question olarak değiştir bence onu :P

Edited by a_these

[quote name='SLaM' post='84862' date='Dec 31 2006, 09:35 PM']
gaz deyip geçmeyin...Bazen en gerekli şeylerden biri oluyor...
[/quote]

katılıyorum :D

bide adam cok samimi yazmıs o kadar samimi ki kız arkadaşıma okutmam :P

[quote name='a_these' post='84903' date='Jan 1 2007, 03:56 AM']
orası öyle. adam gazla beraber bilmemkaç kilo topu kaldırmış ;)

madem konuya girdik, bir iki birşey zırvalayalım. bence össnin kazanılamama sebeplerinin başında sınava zaten kazanamayacak gözüyle girmek. mevzu gözde öyle büyütülüyor ki, insanın kendi standartlarını bile yakalaması imkansızlaşıyor. eleman zaten gençliğini eline yeni almış, kız mı kovalayacak, sosyal mi olacak yoksa sınav kazanıp kendini ispat mı edecek. aslında rahat olduktan ve gerekeni yaptıktan sonra gaz felan yalan.

bunları normal userlar için yazdım. sen eğer kazanmadıysan veya kazanamayacaksan (hakkında hayırlısı olsun tabi) sebep imzanda gizli. what is the next question olarak değiştir bence onu :P
[/quote]

sende haklısın gecen sene öyle girdim hafta içi oldum :)
  • Author
[quote name='a_these' post='84903' date='Jan 1 2007, 02:56 AM']
[/quote]
:)
bu adamı bi kitabını okumuştum ben dünyanın en akıllı insanıyım diye hoşuma gitti düşünceleri ilginç :)
Pazar akşamı kitabı alıp aynı akşam bitirdim.Gerçekten de öss ile ilgili değişik, komik, eğlenceli fikirler sunuyor ama kitabı okuyacaklara şimdiden söyleyeyim.Adam sizi ÖSS'ye çalışmanız için gaza veriyor, sakın kitabın arkasındaki yazıdan ÖSS'ye çalışmadan girmenin yollarını anlattığı izlenimine kapılmayın. :) Yani size çalışmanın eğlenceli yollarını, insanın bir hedefinin olmasının önemini anlatıyor.Bu konuda eksiği olanlara faydası olacağından eminim.Birde yanında verdiği şeker var ki en ilgi çekici olan da o zaten :)
Tatmadım, ÖSS'ye kadar da tatmayı planlamıyorum :) Ama bi karışım olduğunu biliyorum(Nişasta,ahudu vs.), yarın size içindekileri ayrıntılı şekilde yazarım şimdi yanımda değil, şeker görünce dayanamadığım için elimden uzak köşelere sakladım da :D
[quote name='Canbass' post='85086' date='Jan 2 2007, 12:23 PM']
şeker neli?
[/quote]
Bilmem söylemem spoiler olurmu da ben gene de beyaz yazayım :)

[color="#FFFFFF"][b]Öss şekeri "Goo"[/b]
Öss şekeri normal bir şeker değil; Toronto üniversite'sinin bilimsel raporları doğrultusunda hazırlanmış, hafızayı 3 saatliğine kuvvetlendiren özel bir şekerdir.
İçinde; Patateste bulunan nişasta, hafızayı güçlendirdiği İbn-i Sina tarafından ıspatlanmış ahududu şurubu ve zihni performansı doğrudan etkileyen, büyük glikoz deposu üzüm konsantresi var...
şimdi de Patates içinde bulunan nişastanın ne alaka olduğunu yazayım.
[b]Bilimsel açıklama..:[/b] Toronto Üniversitesi'nin 2001 yılında yapmış olduğu bir araştırma, patatesin natürel yollarla hafızayı canlandırdığını ortaya koymuştur. Bu bilgiden hareketle Toronto Üniversitesi yetkilileri, hafızayı canlandıran maddenin patatesin içinde bulunan 'Nişasta' olduğunu keşfetmişlerdir.[/color]
Tam hatırlamadığım yerleri kitaptan alarak yazdım bilginize :)
[quote name='Lynkeus' post='85091' date='Jan 2 2007, 12:35 PM']
Tatmadım, [b]ÖSS'ye kadar da tatmayı planlamıyorum [/b] :) Ama bi karışım olduğunu biliyorum(Nişasta,ahudu vs.), yarın size içindekileri ayrıntılı şekilde yazarım şimdi yanımda değil, [b]şeker görünce dayanamadığım için elimden uzak köşelere sakladım [/b] da :D
[/quote]
Aynı duygu içindeyiz :lol:

Edited by utqu

ben bu adamın "ben dünyanın en akıllı insanıyım " diye bi kitabını okumuştum biraz bence kendine cok fazla güveniyor ama bir çok da yanlışı var. ama R€kl@m yapmasını biliyor sanırım.