Jump to content
Posted
Ne zaman zindana gitsek biri geliyor kesiyor gidiyor hadi onu geçtik bişi demiyoruz.Cok iyi hatırlıyorum zulkarneyn ve kelleci bana strathalomede dalmıstı bende fear atmıstım 2dk gecmeden gm belırdı bı daha atarsan ceza vermek zorunda kalıcam dedi.Ama nedense horde arkadaslar durmadan bunu yapıyorlar ve bişi olmuyor.Bugun canıma tak etti ve ss leri koymaya karar verdim.Bunlar devam ederse bende aynı seyi yapmak zorunda kalıcam.İnstancedeki harcadığımız zamana yazık.Yetkililerden isteim zından sıstemı 1,8 deki gibi olsun.

[url="http://img120.imageshack.us/my.php?image=1234by0.jpg"]ss1[/url]

[url="http://img183.imageshack.us/my.php?image=albideburdanyakfs5lb2.png"]ss2[/url]

bu arada arkadasa ben hiç dalmadım bana daldıktan sonra bzm adam dalmı.

Edited by Strathalome

Featured Replies

Normalde raidlerde hordeler allyleri göremez allylerde hordeleri böyle bir sorun olmaz ama burda bu sistem olmadıgı için bizim birşeyler yapmamız gerekiyor instance pvp yeri değildir bunu anlamak lazım instancede dalma konusunda bir kural getirilmesi lazım sonuçta emek veriyorsunuz ilerliyorsunuz.
Fear konusuna gelince instancede fear yasaklanmalı bunun bir yaptırımı olmalı çünkü resimde görüldüğü gibi karakter bozuluyor.
Eğer böyle bir olay tekrar yasanırsa ben bu serverı bırakıcam!Defalarca aynı seyler tekrar edildi sw de olsun bootyde olsun!Artık bunun zevk icin yapıldığından eminim..burdan gmlere sesleniyorum böyle olaylara cezalar getirilmezse artık oyunu oynamanın bir amacı kalmıcak...lütfen bunu yapanlar cezalandırılsın!!!!
suc olan birsey bilerek kasıtlı olarak yapılıyorsa ve bunun suc oldugunu biliyorlarsa gerekli cezanın verilmesi zorunludur sonuc itibari ile bunun ceza oldugunu bilmektedirler

yonetimin geregini yapmasını istiyorum...

bu yapılan olaylar duzenli olarak aynı kisiler tarafından yapılmaktadır
Gecen gece ubrs deyiz sonra horde clavicula (priest) yanımıza geldi.Tristan ben ve Marijjuana 3 müze de fear attı 10 kat asaga düstük ve öldük.Terbiyesizlikten baska birsey değil.
bilerek kasıtlı olarak yapılıyor sorun burda bilgisi yok tmm denirde adamlar bilerek kasıtlı olarak tekrarlarlarsa tabiki sorun dogurur gereginin yapılmasını istiyorum
hahah tiplere bak. biz de istiyoruz instanceların günlere ayrılmasını. ama bu şekilde hordelar şöyle, böyle, kesin ceza almalılar zırvalarıyla olmaz o iş.

beni stratholmedan 2 defa hs çekmek zorunda bırakan biri bunları yazıyor. bana fear attığında ise keyfini sürüyor. lol flex çekiyor. sonrada gelmiş burda bıktık artık ölmekten numaraları çekiyor.

[url="http://img405.imageshack.us/img405/7232/battoriag4.jpg"]http://img405.imageshack.us/img405/7232/battoriag4.jpg[/url]
zulk hatto sana yaptı ise sende sikayet et ama sizin onlara gidip saldırmanız ust uste fearlamanız sizin suclu oldugunuzu acıkca gosteriyor bildiginiz halde kendiniz istemediginiz halde onlara aynı olayları yapıyorsunuz ve ust uste tekrarlıyorsunuz bunada dur demek lazım

tiplere bak derken?
[quote name='Alcatraz' post='85118' date='Jan 2 2007, 05:05 PM']
Gecen gece ubrs deyiz sonra horde clavicula (priest) yanımıza geldi.Tristan ben ve Marijjuana 3 müze de fear attı 10 kat asaga düstük ve öldük.Terbiyesizlikten baska birsey değil.
[/quote]

SS göreyim ben öyle bişey yaptığımı hatırlamıyorum, charıma bi arkadaşım da giriyor belki o kuralları bilmeden yapmış olabilir, bu yine benim suçum tabi ve kanıtlanırsa verilecek cezayı problem yapmam.

Zira oyun içinde pislik yapılmasından hiç hoşlanmadığımı beni tanıyanlar bilir. Keyif almam yani. Karşımdaki kişiyi sevmesem dahi oyun zevkini bu şekilde bölmeye hakkım olmadığının herzaman bilincindeydim...

Not: Terbiyesiz sensin, çünkü ben bu tür ss leri foruma koyup da haksız da olsa kişi, kimseye rezil etmeye çalışmam.
[quote name='Strathalome' post='85112' date='Jan 2 2007, 04:50 PM']
Ne zaman zindana gitsek biri geliyor kesiyor gidiyor hadi onu geçtik bişi demiyoruz.Cok iyi hatırlıyorum zulkarneyn ve kelleci bana strathalomede dalmıstı bende fear atmıstım 2dk gecmeden gm belırdı bı daha atarsan ceza vermek zorunda kalıcam dedi.Ama nedense horde arkadaslar durmadan bunu yapıyorlar ve bişi olmuyor.Bugun canıma tak etti ve ss leri koymaya karar verdim.Bunlar devam ederse bende aynı seyi yapmak zorunda kalıcam.İnstancedeki harcadığımız zamana yazık.Yetkililerden isteim zından sıstemı 1,8 deki gibi olsun.

[url="http://img120.imageshack.us/my.php?image=1234by0.jpg"]ss1[/url]
[url="http://img183.imageshack.us/my.php?image=albideburdanyakfs5lb2.png"]ss2[/url]

bu arada arkadasa ben hiç dalmadım bana daldıktan sonra bzm adam dalmı.
[/quote]
o ssler yeterince herşeyi açıklıyormu? orda clav arkadaşımız elitlerden kurtulmak için fear attı arada sen kaynadın. senin ordan çıkmanı bekliyemezdi heralde değilmi?
O ss'deki fear'i attıgında zaten onu gm uyarmıştı bizede kanaldan söylemişti bir daha atmamasını söylemişti oda ondan sonra bir daha fear atmadı atmıyor zaten topici açarkende yazmış bunu.

Edited by Choosen

ben şikayetimi ticket yoluyla ettim, gm geldi elemanı uyardı. hemen akabinde bu adam bana tekrar fear attı. sonra da kendini öldürtüp melekten kalktı. böyle çifkef bir olay karşısında açılacaksa ben açardım topic.

siz de olayın ne olduğunu bilmeden hemen karalama kampanyasına başlıyorsunuz. yeter artık kelleci ve zulkarneyn hakkında yaptığınız asılsız şikayetler. bu benim bu topice son mesajımdır. derdi olanlar pm atsın.
arkadaş yazısını yazmış, gereğinin yapılmasını istemiş, daha fazla konuşmaya gerek yok, birbirinizi boşuna kırmayın, yapılacak birşey varsa, ayarlanacak birşey varsa yusuf yapar, siz burada boşuna birbirinizi kırdığınızla kalırsınız. bekleyin derim.
hacı tamam gereğinin yapılmasını istemişte bunu forumda topic açarak anlatması yanlış bu topici açarak ilk baştan kendisi tartışmayı başlatıyo.
[quote name='aytanrıçası' post='85128' date='Jan 2 2007, 05:47 PM']
arkadaş yazısını yazmış, gereğinin yapılmasını istemiş, daha fazla konuşmaya gerek yok, birbirinizi boşuna kırmayın, yapılacak birşey varsa, ayarlanacak birşey varsa yusuf yapar, siz burada boşuna birbirinizi kırdığınızla kalırsınız. bekleyin derim.
[/quote]

Tabi doğrusun ay da cvp hakkı doğurmadan yorum yapılsa ya da direk GM1 hesabı ile muhatap olunsa böyle kalabalıklar yaşanmaz sanırım...

Ben kimseyi kırmak istemem, ama hiç sevmediğim yapım itibarıyle duramıyorum, düzelirim inşallah B)
Guest
This topic is now closed to further replies.