Jump to content
  • Replies 57
  • Views 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Sanctuary' post='88148' date='Jan 12 2007, 05:35 PM']
Doğum günün kutlu olsun :D Çok sıcak bi ortam olmuş bu sefer :)
[/quote]
-o biiir master
-o biiiiir ustad
-o biiir yoksulların ve ac yetimlerin babası
-o biiir bassır elektroir rocker mucker fucker
-o biir WARCRAFTIR
-o biiiir kiiii üüüüç dööööörrtttt

MUTLU YILLAR BENA-MAGRAAAAAAA!!!! (oh be uzun zamandır ilk defa adamın adını bütün halinde yazdım) :)
:ba: :ba: :ba:
Sağolun varolun :) Hepbirlikte mutlu yıllara..
Evet çalıyorum, Umut'un [b]nuubca[/b] yorumundan nası çaldığımı anlar Umutu tanıyanlar B) :ae:
3 gün geç oldu ama neyse :) Hepi börtey falan filan...
geç oldu tamam niye kızıyon :rolleyes: doğum günün kutlu olsun nice mutlu beraber bol raidli party boss kesmelere :lol: şimdi kaç yaşına bastın bakıyım sen :) şu umut da bir sana abi diyemedi gitti(bena abi :ep: )

Edited by nomak

walla ben oyunda kutlamıstım buraya yazmaya üsendiğimden.. hazır fırsat warken yaziim dedim burayada...
nice yıllara benam magram
Gecikmeli kutlayanlara da teşekkürler :D 24 oldum Nomakcım. Umut kimseye abi demez çünkü kendisi 53 yaşında, evde balık besleyen, memur emeklisi bi insan :ep:
[quote name='Canbass' post='89000' date='Jan 15 2007, 01:14 PM']
Gecikmeli kutlayanlara da teşekkürler :D 24 oldum Nomakcım. Umut kimseye abi demez çünkü kendisi 53 yaşında, evde balık besleyen, memur emeklisi bi insan :ep:
[/quote]

Zaten Umut genel olarak herseyi tersten soleyen bi insan oldugu icin Can'ın "nuub" luu ile Umut'un "imba" lıgı arasındaki farkı sanırım herkes rahatca kavrayabilir. :) Ki bence umuttan ne emekli olur ne memur ondan olsa olsa hicbisi olmaz :)
benim ruhum yaşlı be! ben 53ten bile büyüğüm sen ne diyorsun... nuub basçı :lol:
[quote name='layne' post='89362' date='Jan 17 2007, 08:25 AM']
benim ruhum yaşlı be! ben 53ten bile büyüğüm sen ne diyorsun... nuub basçı :lol:
[/quote]
nuub yaşı bu tabiri tuttum umut zaten fotondan da yaşlı olduğun anlaşılıyor :D
doğum gününü kutlar ,yaşamın boyuncada saadet ve mutluluklar dilerim ALLAHTAN ..nice senelere canbass.
gözüm işten güçten anca yazdık ,nevar gardaşımızda up kalsın nolcek yani :D