January 17, 200718 yr Bende şuan göremiyorum. Ve ayrıca raiddeyken offline olup charını silen arkadaşlar oldu bu sebeple charımla oyuna girdiğimde Error 132 veriyor hiç bir şekilde giremiyorum...
January 17, 200718 yr "Retrieving Character list" Sunucu Mefta ) Tamda Dalmıştım yaa. Alıştık Gece gece oynamaya şimdi yatsam uykum gelmez de )
January 17, 200718 yr gerçekten yav tamda kaptırmış gidiyordum bende finallerim bitti butun gun WQW oynayim derken sunucu down tüh be
January 17, 200718 yr Yöneticiler acaba bu saatte uyuyolarmıdır. şuna bi el atsalar.: Servere bağlanıyor ve garip olan 29 tane character i online olarak gösteriyor..Biz bağlanınca da bağlanıyor ama characterleri göstermiyor..
January 18, 200718 yr Ben haber ederim sunucu açılırsa eğer sızıp kalmazsam tabiki yarın sınavım varda sabahlıcam sanırım ...
January 18, 200718 yr way be bide res gelirmis....seyreyle gümbürtyü.....valmothun ve bi kac kisinin allya gecisi dengeleri iyice sarsarmıs...kim nereye gececeni bilemez hale gelirmis...sora yusuf BC yi getirirmis bi res daha sora BC sorunlu cıkarmıs bi res daha...RES manyaqı olurmusuz puhahahha