Posted January 20, 200718 yr beyler lütfen yardım edin çok önemli adresler var msnimin içinde.Bile biri varsa lütfen yardım etsin bana lütfen... Yardımcı olun
January 20, 200718 yr Author yani hackten falan anlayan varsa lütfen ya çok kötü oldu çok önemli benim adresim. :S
January 20, 200718 yr bu konuda bişi bilmem malesef ama başka msn adresi alırsan içindeki adresleri kaydetmek için yukardaki kişiler bölümünden kişileri kaydet de başka bi msn adresine yüklemek için aynı bölümden bi dosyadan kişileri kaydet de ve o dosyayı seç msn in hacklenirse dursun kişiler yani
January 20, 200718 yr Author ya onu yaparım yapmasına biliom da anlamadım adam hem şifreyi değiştirip hem kitlemiş mi ne ypamış hiçbişi anlamadım aynı zamanda donuk şuanda gece 1 de bir daha deneyeyim eğer şifre değiştiyse ona yönelik bişiler yaparım kim olduğu mutlaka çıkar ortaya...Kolay kolay alınmaz da benim adres çünkü gizli sorum karmakarışık bişi şifrem de bilineccek bişi deil :S
January 20, 200718 yr [quote]Tidus Dragonheart says: ben nasıl aldım Tidus Dragonheart says: şöyleki Tidus Dragonheart says: hotmail ile konuştum. Tidus Dragonheart says: [/quote] tidus ben onu tanıdığımdan beri en az 3 kez mail i hacklendi hepsinde geri aldı biraz interntten araştır. 2. bi mail adresin varsa bunu kullanarak hotmail ile konuşup geri alabiliyorsun konuşmanın devamı => [quote]passport.net mi ne Tidus Dragonheart says: yardım bölümüne girdim Tidus Dragonheart says: sorununuzu yazın falan Tidus Dragonheart says: kategorileri seçtim Tidus Dragonheart says: hackleindim birader bi el atın Tidus Dragonheart says: dedim Tidus Dragonheart says: sonra dier mailime bir mesaj geldi Tidus Dragonheart says: lütfen son biliglerinizi veriniz die Tidus Dragonheart says: bende karşılık verdim Tidus Dragonheart says: Son değiştirdim şifre en son başarılı giriş tarihi su ana kadar değiştirdiğim tüm şifreler varsa aklınızda kalan gizli soru cevapları isminiz soyisimiz nickiniz Tidus Dragonheart says: vs Tidus Dragonheart says: tarzı sorular wardı Tidus Dragonheart says: cevapladım Tidus Dragonheart says: tamam tidus bey Tidus Dragonheart says: şifrenizi sizin için sıfırladık tepe tepe kullanabilirsiniz.. Tidus Dragonheart says: dediler Tidus Dragonheart says: oldu[/quote] Edited January 20, 200718 yr by Isandor
January 20, 200718 yr Böyle msn şifrelerinin elde edenlerin ellerine ne geçiyor acaba. Hadi doomduard arkadaşımız için önemliymiş. Sanki hotmail parayla veriyor adresi.
January 20, 200718 yr hotmail ' in paralı maili var ki ben almayı düşünüyorum çünkü hotmaili çok seviyorum
January 21, 200718 yr Hotmail adresiniz alındıysa aşağıdaki yazıyı Hotmail'e gönderiyoruz arkadaşlar... Türkçe yazan yerleri silin ve size uygun olarak doldurun... ---------------------------------------------------------------- To passport@css.one.microsoft.com <mailto : passport@css.one.microsoft.com > Sent Mon Jul 7 23 30 39 PDT 2003 Subject my account has broken down Dear Sir Madam I have been having proplem with my hot mail address. When I try to access to my account after (Buraya Mailinizi Hacklenen tarihi yazınız) I found out my password and the secret question have been chanced.When I send you a request about new password the informations also were not match the ones I remember and the ones you recorded. I also have seen someone is using my mesenger and chating with others on behalf of me.My phone bills credit card extres information come to this account and this person gives my phone numbers the other people. thanks your answer. my name is İsiminiz sign in Mail adresiniz my birthday Doğum Tarihiniz country Ülke state Şehir zip or postal code Posta Kutunuz(örnek:35270 izmir için ) successfull sign En son Bağlandığınız Tarih Approximate date of account registration Ne Kadar Zamandır Bu Mail Adresinizi Kullandığını Yazınız List as many former passwords you used with this account as far back as you can remember Kullandığınız Şifreleri Yazınız List as many of your Folders as you can remembermailde Mail Adresinizde Sakladığınız Dosyalar Var mıydı Varsa Aklınızdakileri Yazınız my internet service provider is İnternet Bağlantınızın Adını Yazınız I would like you to solve this problem.Could you change the password and send me new one so this can not use my account. If this is not possibble could you cancel my account. Thankyou in advance , sincerely.. Buradaki İşlemleri Yaptığınızda Hotmail Size Şifrenizi Büyük İhtimalle Yolacaktır. diyor bi arkadasımız bi dene belki olur edit : bi kaç bişi duzelttim. Edited January 21, 200718 yr by hbb
January 21, 200718 yr Gmail kullanıyorum gayet memnunum Tavsiye ederim isteyenlere davet gönderebilirim yeterki forum üzerinden özel mesaj atın Edited January 21, 200718 yr by utqu