Jump to content
Posted
Yetkili arkadaşlar Burning Crusade Türk'e bu forumdaki bilgilerimle giremiyorum.Pm'lerime cevap alamadım o yüzden topic açmak zorunda kaldım.Bir ilgilenirseniz sevinirim.
Teşekkürler...

Featured Replies

burdaki bilgilerle girmiyceksin zaten. orda yeni bir üyelik alcaksın tc no yazmak zorunda değilsin
  • Author
tamam sağol =) topic kapanabilir
hazır başlık açıldı, ben de yazayım sorunumu. bcturke düzgün bir şekilde üye oldum. registration için gelen mail boştu. evet boştu. baktım baktım, inceledim iyice, yok abi boş mail :D ilgilenilirse sevinirim.
Araçlar > Klasör Seçenekleri > görünüm > gizli dosya ve klasörleri göster ( şakaydı ) =)

Edited by Alijohn

[quote name='punc' post='90583' date='Jan 22 2007, 21:44 PM']
sadece IQ'su 435345'in üzerindekiler okuyabiliyor :P
[/quote]
lütfen üyelerle olan sohbetinizde size nasıl "davranışlar & cezalar" başlığındaki seviye ile yaklaşılmasını istiyorsanız, postlarınızda da yetkili sıfatınıza yakışır bir tavır takının. zira ben sizin bu esprilerinizi kaldırmak zorunda değilim. tepki verecek olursam anca o zaman yetkili sıfatınızı konuşturma çabası içine gireceğinizi bildiğimden, herhangi bir tartışma ortamı yaratmak istemiyorum. iyi çalışmalar...
[quote name='a_these' post='91493' date='Jan 26 2007, 14:55 PM']
lütfen üyelerle olan sohbetinizde size nasıl "davranışlar & cezalar" başlığındaki seviye ile yaklaşılmasını istiyorsanız, postlarınızda da yetkili sıfatınıza yakışır bir tavır takının. zira ben sizin bu esprilerinizi kaldırmak zorunda değilim. tepki verecek olursam anca o zaman yetkili sıfatınızı konuşturma çabası içine gireceğinizi bildiğimden, herhangi bir tartışma ortamı yaratmak istemiyorum. iyi çalışmalar...
[/quote]

Yetkililer elbetteki arkadaşımız ya da ben arkadaşlarım olarak görüyorum, burada bu kadar zaman geçirdik, lakin biz üye olarak nasıl dengemizi şaşırabiliyosak aynı şeyi yetkililerden görmek de bi o kadar şaşırtıyor...

Demek ki arkadaşça yaklaşana tepki göstermemek, madem tepki göstereceksek mesafeyi korumak gerek... :mellow:
  • Author
olmadık yerden tartışma çıkardınız tebrikler
Guest
This topic is now closed to further replies.