Posted January 22, 200718 yr Yetkili arkadaşlar Burning Crusade Türk'e bu forumdaki bilgilerimle giremiyorum.Pm'lerime cevap alamadım o yüzden topic açmak zorunda kaldım.Bir ilgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler...
January 22, 200718 yr burdaki bilgilerle girmiyceksin zaten. orda yeni bir üyelik alcaksın tc no yazmak zorunda değilsin
January 22, 200718 yr hazır başlık açıldı, ben de yazayım sorunumu. bcturke düzgün bir şekilde üye oldum. registration için gelen mail boştu. evet boştu. baktım baktım, inceledim iyice, yok abi boş mail ilgilenilirse sevinirim.
January 22, 200718 yr Araçlar > Klasör Seçenekleri > görünüm > gizli dosya ve klasörleri göster ( şakaydı ) =) Edited January 22, 200718 yr by Alijohn
January 26, 200718 yr [quote name='punc' post='90583' date='Jan 22 2007, 21:44 PM'] sadece IQ'su 435345'in üzerindekiler okuyabiliyor [/quote] lütfen üyelerle olan sohbetinizde size nasıl "davranışlar & cezalar" başlığındaki seviye ile yaklaşılmasını istiyorsanız, postlarınızda da yetkili sıfatınıza yakışır bir tavır takının. zira ben sizin bu esprilerinizi kaldırmak zorunda değilim. tepki verecek olursam anca o zaman yetkili sıfatınızı konuşturma çabası içine gireceğinizi bildiğimden, herhangi bir tartışma ortamı yaratmak istemiyorum. iyi çalışmalar...
January 26, 200718 yr [quote name='a_these' post='91493' date='Jan 26 2007, 14:55 PM'] lütfen üyelerle olan sohbetinizde size nasıl "davranışlar & cezalar" başlığındaki seviye ile yaklaşılmasını istiyorsanız, postlarınızda da yetkili sıfatınıza yakışır bir tavır takının. zira ben sizin bu esprilerinizi kaldırmak zorunda değilim. tepki verecek olursam anca o zaman yetkili sıfatınızı konuşturma çabası içine gireceğinizi bildiğimden, herhangi bir tartışma ortamı yaratmak istemiyorum. iyi çalışmalar... [/quote] Yetkililer elbetteki arkadaşımız ya da ben arkadaşlarım olarak görüyorum, burada bu kadar zaman geçirdik, lakin biz üye olarak nasıl dengemizi şaşırabiliyosak aynı şeyi yetkililerden görmek de bi o kadar şaşırtıyor... Demek ki arkadaşça yaklaşana tepki göstermemek, madem tepki göstereceksek mesafeyi korumak gerek...
Teşekkürler...