Posted February 28, 200916 yr Arkadaşlar barbar açmayı düşünüyorum size en iyi barbarın skillerini soruyorum yardım edermisiniz.şimdiden tesekkürler
February 28, 200916 yr Zıplama skilli bence en sağlam skill. Hayvan gibi zıplaması ve huyleahaayyt diye ses cıkartması cok hoşuma gitmişti. Ama ben dedim diye bu skill e verme zor kasarsın
February 28, 200916 yr emin olmamakla birlikte frenzy ya da whirlwind. bi d2 bilen gelsin de daha iyi yardımcı olur sana ben öyle çok oynamadım
April 8, 200916 yr Author [quote name='prey' post='243563' date='Apr 8 2009, 02:59 AM']BERSERK OSURTUR.[/quote]
April 8, 200916 yr Cok degişik bi soru Yani pvp oynayacaksan (ki sanmıyorum boyle bi soru sormazdın o zaman) WW açacaksın. PvM oynayacaksan da frenzy aç. Frenzy barbar ile itemlerin iyi ise kesemeyecegin yaratık kalmaz. Hem de cok zevkli oluyo frenzy skill ini kullanmak. Edited April 8, 200916 yr by electron
April 8, 200916 yr kardesim sen berserk ac eline bi death ver ethera berserke yazili gel burada palaya attigin tekleri tartisalim
April 9, 200916 yr dogru daha iyi keser ama yavas yavas berserk te tek koydugu anda yatirir palayi saglam berserk =) yanliz berserkte vurmasi zordur vurdugun anda kirarsin kalkanini
May 28, 200916 yr babacan oyunlarimda genelde sabirli bir insan olmadigim icin ben ww ile hic ugrasamam okuz gibi ar ds cb kasarim tek vurdugumla yatirmaya calisirim ya o yatar ya ben yada beraber oluruz
November 10, 200915 yr arkadaşlar bende barbar açtım frenzy yapmak istiyorum stats ve skilllerde yardimci olursaniz sevinirim hiç bilmiyorum oynamasini yanlız frenzyde dönerci gibi doğramasi kestikçe delirmesi eğlenceli yanı, bilen arkadaşlar acemiye anlatir gibi anlatirsaniz acemiyim çünkü