Jump to content
Posted
Arkadaslar dusundum de oyuncu sayisi da olabildigi kadar yuksege ulasti su anda.Online user sayisi da fena degil sartlari dusunursek.Benim kafamda 3/4 de 1 i elite 15-20 item yine 3/4 de 1 i 30+rune isteyen 15-20 rw 3-4 de yeni rune u kapsayan ufak bir patch var.Zaman ilerledikce pvp haritalari vs gibi yenilikler de dusunuyorum.Oyunda yenilik iyi birsey benim kanaatimce.Dengeyi bozmayacak sekilde nacisane fikirlerim mevcut.Eger sizde oyunu cok degistirmeden ufak yeniliklerle rutinlesmenin onlenecegi gorusunde iseniz destek cikiniz ki yetkililer de dikkate alsin.Yetkili kisiler onaylarsa kisa bir sure icinde patch tamamlayabilirim.Bu da benden buranin oyuncularina 2. bir kiyak olsun olsun(1.sinden daha hayirli bir kiyak olacagi kesin) ; )

Ufak capli gerekli item ve rw lerden olusan bir patch hazirlansin mi? 28 members have voted

1. 1. Ufak capli gerekli item ve rw lerden olusan bir patch hazirlansin mi?

• Evet
      21
    • Hayir
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Patchde pvp itemlerine (charmlarda dahil) karşıyım ama diğer pve itemleri olabilir.Yeni monster ve harita olabilir.
[quote]Don't fuck with mpq. Taking you deeper into the World of Blızzard[/quote]

Bence de :D
  • 4 weeks later...
Patch istemeyen tek sunucu sanırım burası :)
Su an 1.12 mi ki server ?

1.11 bildigim kadarıyla

Edited by electron

Yanlız benim post tan sonra patch isteyenler baya bi artmiş :D
statsh ı büyütün bence en önemlisi bu gerisi önemli değil daha henüz bağlanmadın snucunuza, baska sunucuda oynadım elli bir süre suanda ünideyim ama haziranda gelecegim
Stash zaten büyük uber ayarıda uniq ring ve set ring
  • 2 weeks later...
[quote name='NaRoshReA' post='236847' date='Mar 2 2009, 22:27 PM']Arkadaslar dusundum de oyuncu sayisi da olabildigi kadar yuksege ulasti su anda.Online user sayisi da fena degil sartlari dusunursek.Benim kafamda 3/4 de 1 i elite 15-20 item yine 3/4 de 1 i 30+rune isteyen 15-20 rw 3-4 de yeni rune u kapsayan ufak bir patch var.Zaman ilerledikce pvp haritalari vs gibi yenilikler de dusunuyorum.Oyunda yenilik iyi birsey benim kanaatimce.Dengeyi bozmayacak sekilde nacisane fikirlerim mevcut.Eger sizde oyunu cok degistirmeden ufak yeniliklerle rutinlesmenin onlenecegi gorusunde iseniz destek cikiniz ki yetkililer de dikkate alsin.Yetkili kisiler onaylarsa kisa bir sure icinde patch tamamlayabilirim.Bu da benden buranin oyuncularina 2. bir kiyak olsun olsun(1.sinden daha hayirli bir kiyak olacagi kesin) ; )[/quote]
İkinciye yazıyorum ama çok merak ediyorum şu patch işin olcakmi olmıcakmı bari onu söliyin
ergun yaparsa patchi gelirim oynarım =) ilker yaparsa hayatta oynamam =) ama ilkeri sevmeyen ölsün =) ergünüde sevmeyen ölsün beni sevmeyende ölsün =)
Sen yap o zaman Patch i :D Hem Ergün oynuyo mu ki ?