Jump to content
Posted
DEGERLI DOSTLAR,
>BEYOGLUNUN UNLU TREVESTILERINDEN CANSU OLARAK BILINEN
ABDULLAH,
>TINERCILER TARAFINDAN ISTIKLAL CADDESININ ARKA SOKAKLARINDA
>OLDURULDU. YARIN OGLE NAMAZINDAN SONRA CENAZESI
KALDIRILACAKTIR.
>ANISINI TAZE TUTABILMEK ICIN, SIZLERI YARIN OGLE NAMAZI
ONCESI BEYOGLU
>CAMIINDE BULUSARAK "HEPIMIZ CANSUYUZ, HEPIMIZ TRAVESTIYIZ" DIYE
>BAGIRMAYA DAVET EDIYORUM.
>
>TURKIYE TREVESTILER DERNEGI BASKANI
>YONCA

Gelen maillerden herhangi birinden...

Featured Replies

• Author
[quote name='punc' post='92588' date='Jan 31 2007, 13:38 PM']
"HEPIMIZ CANSUYUZ, HEPIMIZ TRAVESTIYIZ"
anaaaa şimdi fark ettim! ben de saf saf okumuşum demek... :)
[/quote]

TRAVESTİ kısmında başka bişey yazıyordu da ben değiştirdim tahmin etmişsinizdir zaten .....
ii etmişsin allahtan bizi sadece travesti yaptın okurken:D daha kötüsü ne olurdu bilemiyorum ama olabilirdi sonuçta
[quote name='a_these' post='92606' date='Jan 31 2007, 15:19 PM']
imzana bayıldım :)
[/quote]
saol o da seni çok sevdi =) :)
  • Author
[quote name='Dranei' post='92605' date='Jan 31 2007, 15:15 PM']
çok mu komik ölmesi <_<
[/quote]

Bir insanın ölmesi tabi ki komik değil mantık çerçevesinde düşünerek yazalım yorumlarımızı bizim güldüğümüz konu hangisi acaba ilk önce onda hemfikir olmamız lazım dostum...
aslında sanki burada Hrant Dink travesti kadar değersiz biriymiş de insanlar yürüyüş yapmış falan gibi gösterilmiş hoşuma gitmeyen o :) ama sana demiyorum tabi mail i yapanlara
Yaf bu bir geyik hrand dink ın bu kadar büyütülmesi ise bizim onca şehdimiz ölüyor bu kadar yankı yapmıyor dıye tabiki hepimiz ermeniyiz lafına TÜRK olup da kıl olamayan yok diye tahmin ediyorum adamlar hala bizim kuyumuzu kazarken birde.....!
  • Author
Hayır hrant dinkle bağdaştırılması çok saçma. Konu şu hepimiz o yuz şuyuz diyerek dikkat toplandığını gören aklı evvel vatandaş kırıntılarının kendilerince slogan uydurmasından ibaret....
tabiki de böyleleri ortalığı karıştırmak için hiçbir fırsatı kaçırmıolar.o'yuzlar bu'yuzlar iyice arttı zaten bu aralar.
neyse hakkaten sadece geyik ölesine yazdım zaten 'ölmesi çok mu komik' lafınıda ciddi olarak yazmadım :)
Malatya Elazıg macında Elazıg taraftarları 'Ermeni Malatya' diye slogan atarken aynı gece Bülent Ersoy Popstar Alaturka yarışmasında bir yarışmacıyı 'öyle bir şarkı söylüyor ki Ermeni üstüme geliyor gibi' diye fırcalıyor.. İste gerek Bülent Ersoy gerek Elazığ taraftarları gerekse burdaki bir iki arkadaşın anlamadığı bu. Türklük duygularını böylesine içten yaşamanız gayet güzel ama aslolan Ermeni sözcügünün küfür olarak kullanılması . Hepimiz Ermeniyiz diyenler kendilerini onların yerine koyarak yüzlerce yıldır birlikte yaşamış olan türkler ve ermenilerin aslında başka kişiler tarafından birbirine düşürüldüğünü, aslında çok benzer olduğumuzu anlatmaya çalışıyor...
Bu travesti olayı da gerçekse burdaki her hangi bir yoruma ( :lol: :ep: ) gibi ifadelerin konuldugunu görünce cok sasırdım...Kisiler travesti olmak için dogmaz .

Ukalalık yaptıysam affedin biraz karamsar oldu ama forumda bu günlerde bunların cok tartısıldıgını gördügüm icin bunu söyleme geregi duydum ..
komik olmadığını düşünüyorum.
[quote name='Dranei' post='92640' date='Jan 31 2007, 17:35 PM']
aslında sanki burada Hrant Dink travesti kadar değersiz biriymiş de insanlar yürüyüş yapmış falan gibi gösterilmiş hoşuma gitmeyen o :) ama sana demiyorum tabi mail i yapanlara
[/quote]
:ay:
Ben güldüm komikti bana da bir arkadaşım yollamıştı madem hepimiz ermeni olabiliyoruz travesti de olabiliriz diyerek bir kara mizahla karşılık işte ne war bunda ciddiye alıcak :)

Edited by Sanctuary

ermenide diilim,hrant dink'de diilim,travestide diilim.Neden hepimiz şehit Mehmetçikler Değilizde Hepimiz Travestiyiz Hepimiz Ermeniyiz ... <_<