Posted January 31, 200718 yr DEGERLI DOSTLAR, >BEYOGLUNUN UNLU TREVESTILERINDEN CANSU OLARAK BILINEN ABDULLAH, >TINERCILER TARAFINDAN ISTIKLAL CADDESININ ARKA SOKAKLARINDA >OLDURULDU. YARIN OGLE NAMAZINDAN SONRA CENAZESI KALDIRILACAKTIR. >ANISINI TAZE TUTABILMEK ICIN, SIZLERI YARIN OGLE NAMAZI ONCESI BEYOGLU >CAMIINDE BULUSARAK "HEPIMIZ CANSUYUZ, HEPIMIZ TRAVESTIYIZ" DIYE >BAGIRMAYA DAVET EDIYORUM. > >TURKIYE TREVESTILER DERNEGI BASKANI >YONCA Gelen maillerden herhangi birinden...
February 1, 200718 yr Eveet fırsatı buldum artık sölylüyorum arkadaşlar biz gay club kuruyoruz. Tiryaki Fun Club dan sonra Wt deki en büyük grup olacağına inanıyoruz şimdiden hepnizie başarılar dilerim Sloganımız ise "İ.ne değil eşcinsel" İşte bunu haykırarak tüm sokakları forumları dolaşacağız
February 2, 200718 yr [quote name='wampiria' post='92815' date='Feb 1 2007, 21:34 PM'] ermenide diilim,hrant dink'de diilim,travestide diilim.Neden hepimiz şehit Mehmetçikler Değilizde Hepimiz Travestiyiz Hepimiz Ermeniyiz ... [/quote] şehitlere taktınız ha sanki onları poşete sarıp direk gömüyoruz bi yere onlar içinde o kadar törenler falan yapılıyor ama hepsi için bi kez. Binlerce kişinin her biri için ayrı bi yürüyüş yapılmasını beklemiyodunuz demi? Hrant Dink Ermeni olduğu halde Türkleri savunuyodu aman yeter artık neyse
February 2, 200718 yr hrant dink i tanımam.Ayrımcılıktan da nefret ederim.Saygı ve hörmet isterim.(Ayrıca günümesi gereken yerde de gülerim) Çok güzel bir mizah olmuş...
February 2, 200718 yr [quote]aslında sanki burada Hrant Dink travesti kadar değersiz biriymiş de insanlar yürüyüş yapmış falan gibi gösterilmiş hoşuma gitmeyen o ama sana demiyorum tabi mail i yapanlara[/quote] onla bi alakası yok bence.kastedilmek istenen bu(aşağıda) [quote]Yaf bu bir geyik hrand dink ın bu kadar büyütülmesi ise bizim onca şehdimiz ölüyor bu kadar yankı yapmıyor dıye tabiki hepimiz ermeniyiz lafına TÜRK olup da kıl olamayan yok diye tahmin ediyorum adamlar hala bizim kuyumuzu kazarken birde.....![/quote] aynen katılıyorum. [quote]Hayır hrant dinkle bağdaştırılması çok saçma. Konu şu hepimiz o yuz şuyuz diyerek dikkat toplandığını gören aklı evvel vatandaş kırıntılarının kendilerince slogan uydurmasından ibaret....[/quote] TEBRİKLER...
February 2, 200718 yr Aslında burda şaka güzel ama bu hrant dinke takılma olayı mizah sadece .. ama komik deyil diyenler itiraf etsin şaka süper
February 2, 200718 yr [quote name='Sanctuary' post='92841' date='Feb 2 2007, 00:48 AM'] Eveet fırsatı buldum artık sölylüyorum arkadaşlar biz gay club kuruyoruz. Tiryaki Fun Club dan sonra Wt deki en büyük grup olacağına inanıyoruz şimdiden hepnizie başarılar dilerim Sloganımız ise "İ.ne değil eşcinsel" İşte bunu haykırarak tüm sokakları forumları dolaşacağız [/quote] Bir insanın mizah anlayışı bu kadar mı kötü olur. Umarım yakınlarından birine bişey olmaz yoksa ölümün; üstüne şaka yapılamayacak kadar ciddi oldugunu cok kötü öğrenirsin. Ayrıca terbiye sınırlarını aşma.
February 2, 200718 yr Astradamos dostum bak burda gercek bir ölüm yok bu sadece şaka oke takma bu kadar geyikk bu ...
February 2, 200718 yr Author Ne kadar da büyüttünüz yaa bu olayı yuh diyorum olaylara hep tek taraflı bakayın sert yönlerini almayın yumuşak taraflarından bakıp ordan da bişeyler almaya çalışın. Kabaca "at gözlükleri" ni çıkarın..
February 2, 200718 yr [quote name='Astradamos' post='92673' date='Jan 31 2007, 21:08 PM'] Malatya Elazıg macında Elazıg taraftarları 'Ermeni Malatya' diye slogan atarken aynı gece Bülent Ersoy Popstar Alaturka yarışmasında bir yarışmacıyı 'öyle bir şarkı söylüyor ki Ermeni üstüme geliyor gibi' diye fırcalıyor.. İste gerek Bülent Ersoy gerek Elazığ taraftarları gerekse burdaki bir iki arkadaşın anlamadığı bu. Türklük duygularını böylesine içten yaşamanız gayet güzel ama aslolan Ermeni sözcügünün küfür olarak kullanılması . Hepimiz Ermeniyiz diyenler kendilerini onların yerine koyarak yüzlerce yıldır birlikte yaşamış olan türkler ve ermenilerin aslında başka kişiler tarafından birbirine düşürüldüğünü, aslında çok benzer olduğumuzu anlatmaya çalışıyor... Bu travesti olayı da gerçekse burdaki her hangi bir yoruma ( :ep: ) gibi ifadelerin konuldugunu görünce cok sasırdım...Kisiler travesti olmak için dogmaz . Ukalalık yaptıysam affedin biraz karamsar oldu ama forumda bu günlerde bunların cok tartısıldıgını gördügüm icin bunu söyleme geregi duydum .. [/quote] yorumu yapmış :ay: [quote] ALINTI aslında sanki burada Hrant Dink travesti kadar değersiz biriymiş de insanlar yürüyüş yapmış falan gibi gösterilmiş hoşuma gitmeyen o ama sana demiyorum tabi mail i yapanlara[/quote] burda düşünülmesi gereken travestlilerin değersizliği değil toplumundaki bireylerin değer yargıları ve yaşama şartları eminimki sadece tercih diye bu işi yapan çok az insan vardır. bence bu insanların topluma kazandırılması lazım bunlar için rehabilitasyon merkezleri açılması lazım(gerekli yerlerde) ve insanların daha duyarlı olması belki gece vakti gezerken bi travesliyle karşılaşırsam düşüncelerim tamamiyle değişebilir ama şu an doğru olan bu bence...
February 2, 200718 yr Yok ben fazla ciddiye almadım zaten dedim ki 'eger gerçekse.......bilmem ne bilmem ne' Ama forumda i..e sözcügünü kullanması yanlıs geldi..
February 2, 200718 yr Author [quote name='Astradamos' post='92876' date='Feb 2 2007, 13:22 PM'] Ama forumda i..e sözcügünü kullanması yanlıs geldi.. [/quote] Onun için de bizim yapabileceğimiz bişey yok dost herkesin cinsel tercihi diyelim Zaten forum yetkilileri bu onuda yanlışlık varsa düzeltir gibi me geliyor
February 2, 200718 yr [quote name='Orcolog' post='92880' date='Feb 2 2007, 13:43 PM'] Onun için de bizim yapabileceğimiz bişey yok dost herkesin cinsel tercihi diyelim Zaten forum yetkilileri bu onuda yanlışlık varsa düzeltir gibi me geliyor [/quote] O zaman senin imzanı direk o arkadaşa yöneltelim
February 2, 200718 yr Author [quote name='Astradamos' post='92881' date='Feb 2 2007, 13:53 PM'] O zaman senin imzanı direk o arkadaşa yöneltelim [/quote] Amman diyim üstad sakin olalım.. Saygımızı muhafaza ve müdafaa edelim biz bizi bilelim yeter
February 2, 200718 yr off topic'e açılmış bir konuda tartışmak yersiz olabilir belki ama at gözlükleriyle ne alakası var olayın anlamadım? bir şaka yapılmış, her açıdan baktım, komik bulmadım. gülenlere de bir yorum yapmadım.
February 2, 200718 yr at gözlüğü taktığımı iddia eden birisine takmadığımı anlatmaya çalışmak. nedense bir iletişim kopukluğu yaşandığını düşünüyorum.
February 9, 200718 yr Hiç komik değil..Burda yine Hrant Dink cinayetinde protesto eden vatandaslarımıza taş atıolar..Ne kadar abarttılar bu konuyu..
>BEYOGLUNUN UNLU TREVESTILERINDEN CANSU OLARAK BILINEN
ABDULLAH,
>TINERCILER TARAFINDAN ISTIKLAL CADDESININ ARKA SOKAKLARINDA
>OLDURULDU. YARIN OGLE NAMAZINDAN SONRA CENAZESI
KALDIRILACAKTIR.
>ANISINI TAZE TUTABILMEK ICIN, SIZLERI YARIN OGLE NAMAZI
ONCESI BEYOGLU
>CAMIINDE BULUSARAK "HEPIMIZ CANSUYUZ, HEPIMIZ TRAVESTIYIZ" DIYE
>BAGIRMAYA DAVET EDIYORUM.
>
>TURKIYE TREVESTILER DERNEGI BASKANI
>YONCA