Jump to content
Posted
Filminin yapılmasını en çok isteğiniz bir oyunu yazın ?
  • Replies 84
  • Views 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Hıtman blood money
wcrft III ve WC3: TFT

asla WQW un filmi olsun istemem WQW un konusu ve olayları yokki!?!?

Şimdi aklıma geldi ah bi StarCraft ın filmi olsa :(

Edited by Isandor

Bence Diablonun olmalı bi filmi

ya da eski bi oyun falloutun da süper olrdu
[quote name='Isandor' post='92691' date='Jan 31 2007, 22:16 PM']
wcrft III ve WC3: TFT

asla WQW un filmi olsun istemem WQW un konusu ve olayları yokki!?!?
şimdi aklıma geldi ah bi StarCraft ın filmi olsa :(
[/quote]
biz oyununa gömülmüşüz ama birsürü kitabı var WQW ' un :huh: :mellow:
[quote name='NoBLe_PaLaDiN' post='92660' date='Jan 31 2007, 19:44 PM']
Filminin yapılmasını en çok isteğiniz bir oyunu yazın ?
[/quote]
WQW olursa dünya karışır yüzüklerin efendisi yanından bile gecemez :dj:
WQW olamaz.Çünkü,her ne kadar savaşları ve konusu acılı ve kinli olsa da,sevimli ortam ve karakter modellemesiyle bence WQW un filmi olmamalı.Olsa bile atmosferi sağlayamaz.(WQW dediğimiz de hani wcrft.dememize gerenk yok herhalde)

Bence WQW dan,çok güzel bir çizgi roman yada çizgi film olur ;) (Lady Jaina nın kimi oynayabileceğini aklımdan bile geçiremiyorum)

Edited by Efendy

Bir kez WQW filmi çokkkk saçma olur o WAr3 ve TFT nin devamı ... Adamlar izlemeye gitcekler hiç bişi anlamacaklar... Hikayeyi çoğunuz biliyordur diye düşünüyordum ama :) ...
Ama hikaye olarak yapılacak bir sürü oyun var ...
1-War3 , TFT
2- PoP
3- Soul Reaver 1,2,3
4-ya adını unuttum şimdi ama hani karısını çocuklarını öldürüyor intikama falan çıkıyor ... Ya dilimin ucunda ama :D 1 ve 2 si var ... İkinci de bir karıyla devam ediyor karı ölüyor falan ... Slow motion u falan var... Hikaye süper ama :=)
WQW dünyasında geçen yeni bir hikaye olmalı bence... Tabi ana kahramanlar arada işin içine girmeli ama hikaye yeni olmalı ki ben 2010 da vizyona girmek üzere öyle bir projenin olduğu okumuştum bu forumdaydı galiba.

Edited by Jasus

Warcarft'ın filmi zaten yapılacaktı Bl!zz'in haberi üzerine (Hatta Batman : Begins'i yapan firma idi yapımcı) fakat benimde endişem atmosferi ve hikayeyi güzel bir şekilde aktarıp aktaramayacağı.O yüzden bende wcrft olmasın derim.Ne olsun? Fallout olabilir mesela :)
[quote name='Tojora' post='92722' date='Feb 1 2007, 08:14 AM']
4-ya adını unuttum şimdi ama hani karısını çocuklarını öldürüyor intikama falan çıkıyor ... Ya dilimin ucunda ama :D 1 ve 2 si var ... İkinci de bir karıyla devam ediyor karı ölüyor falan ... Slow motion u falan var... Hikaye süper ama :=)
[/quote]

MaxPayne
Bir kez WQW filmi çokkkk saçma olur o WAr3 ve TFT nin devamı ... Adamlar izlemeye gitcekler hiç bişi anlamacaklar... Hikayeyi çoğunuz biliyordur diye düşünüyordum ama :) ...
1-War3 , TFT
2- PoP
3- Soul Reaver 1,2,3
[/quote]
Senin dediğin oyun MAXPAYNE de warctraftın filmi kusursuz olur ki çekilen ufak trailerlar izledik ve gayet manyaktı WQW un hikyaesi yok diyordu bir arkadaş acaba kendindemisin onu anlamdım nese ama filmini karakterleri kusursuz aktarmayı başarırlarsa evet bu oyun dünyada gelnmiş geçmiş en iyi oyun ve en iyi film olur :)
  • Author
1-War3 , TFT
2- PoP
3- Soul Reaver 1,2,3
[/quote]

MAX pAYNE TABİİKİ.. FİLMİ YAPILSA SÜPER OLUR BENCE
[quote name='spiritcrusher' post='92670' date='Jan 31 2007, 21:00 PM']
Blood Omen - Soul Reaver - The Legacy of Kain aynı seri zaten =)
[/quote]

iyi oyundur ben oynadım bi zamanlar
[quote]-ya adını unuttum şimdi ama hani karısını çocuklarını öldürüyor intikama falan çıkıyor ... Ya dilimin ucunda ama 1 ve 2 si var ... İkinci de bir karıyla devam ediyor karı ölüyor falan ... Slow motion u falan var... Hikaye süper ama :=)[/quote]

max payne 2 sanırım senin dediğin ama olmayadabilir :)
bence hitman'in filmi yapılsa iyi olur

[quote]WQW un hikyaesi yok diyordu bir arkadaş acaba kendindemisin onu anlamdım nese ama filmini karakterleri kusursuz aktarmayı başarırlarsa evet bu oyun dünyada gelnmiş geçmiş en iyi oyun ve en iyi film olur [/quote]
adam kendinde.çünkü wowculardan başka filmi anlayan olmaz.filmde direk ally-horde savaşından mı başlıcak?nerden girerse girsin bi yerde eksikler olucaktır bence.ama wowun filminin olmasına karşı değilm.biz anlarız yeter :D