Jump to content
Posted
Filminin yapılmasını en çok isteğiniz bir oyunu yazın ?
  • Replies 84
  • Views 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

prince of persia bence bir 3lemeyi hakediyor başrolde de johnny deep olmalı :) oyuncuları bile tasarladım şimdiden yani :D

Edited by Master-DZ

[quote name='Tojora' post='92722' date='Feb 1 2007, 08:14 AM']
Bir kez WQW filmi çokkkk saçma olur o WAr3 ve TFT nin devamı ... Adamlar izlemeye gitcekler hiç bişi anlamacaklar... Hikayeyi çoğunuz biliyordur diye düşünüyordum ama :) ...
Ama hikaye olarak yapılacak bir sürü oyun var ...
1-War3 , TFT
2- PoP
3- Soul Reaver 1,2,3
4-ya adını unuttum şimdi ama hani karısını çocuklarını öldürüyor intikama falan çıkıyor ... Ya dilimin ucunda ama :D 1 ve 2 si var ... İkinci de bir karıyla devam ediyor karı ölüyor falan ... Slow motion u falan var... Hikaye süper ama :=)
[/quote]

2. sini oynamadım ama maxpayne ' de ona benzer bi sahne uzerine kuruluydu galiba ama max payne nin filmi pek hos olmayablir kanımca :) 1 adam var bütün şirketi kendi çökertiyo yardım olmadan rambo gibim bişi zannediyo kendini :) veya cüneyt tarçın
[quote]WQW un hikyaesi yok diyordu bir arkadaş acaba kendindemisin onu anlamdım nese [/quote]

WQW un hakiayesi mi var? allah allah ben niye göremedim? anaa sizin dedikleriniz wcrft I, II, III ya da wcrft ın gitapları olmasın? hani şu medivh i anlatan ya da thrall ın doğuşundan warchief olana kadar hayatını konu edinen ya da burning legion ın azeroth a ilk gelişini (WQW dan 10000 yıl önce) anlatan kitaplar olmasın?

WQW sadece o anı oynadığın bir oyundur hikaye yoktur. örnek veriyim WQW da kel'thuzad ı kesiyosun ama o hikayede gerçekten öldü mü sence? 40 tane sıradan ölümlüye ölcek gibi birşey değil ya da neferian deathwing in oğluydu sanırım neferian ı da kestik ama hiç olmadı gerçekte düşünürsek ölceğini anlayınca kaçar giderdi. WQW da olan hiçbirşeyi hikayeyle karşılaştıramazsınız ve yaşanmış varsayamazsınız.... Alliance orgrimmar ı bastı thrall ı kesti e o zmana öldü horde n yöneticisi ne yapçaz şimdi? olur u öle şey <_<

tabi ben bunları yazdımda okumadan ya da yine düşünmeden -WQW WQW WOWUN FİLMİ OLSUN HÖEAÖAE dicek vardır <_<

Edited by Isandor

WQW un filmi olsun demiyo zaten kimse diyosada mümkün değil wcrft evreninde geçen bir macerayı konu alan bir film diyoruz :)
Hocam anlamıyorumki ben seni WQW warft I II III ve frozenthrone evet bunlar hikaye leri kitapları ama.... eger WQW u orjıde oynuyorsan analrsın ... WQW orda hikaye şeklinde sürekli yeniliklerle ilerliyor...!Dark portal acıldı yeni lordlar tekrar güçlendi illidan giderek güçleniyor ve arthas yani Deadnight an öcünü almak istiyor.... yani şimdi hikaye ilerlemiyormu ha kel tzhuzat nefernian bunları kesıyoruz ama bunlar olmak zorunda ... Sonunçta bir çok playerin oynadıgı bır oyun o kadar daolur.. oke!!
[quote name='Efendy' post='92721' date='Feb 1 2007, 04:40 AM']
WQW olamaz.Çünkü,her ne kadar savaşları ve konusu acılı ve kinli olsa da,sevimli ortam ve karakter modellemesiyle bence WQW un filmi olmamalı.[/quote]
WQW un filminde human çocukları ortalıkta ip atlar, çiçekler böcekler olur, undeadleri vahşi yerine sevimli yapmazlar heralde bence vahşi bi ortam ölümler falan hazırlanırsa çok daha hoş olur (bu arada wrcrft tan bahsediyoruz WQW o serinin dota dan başka bi oyunu deil mi? )

neco yazılarını son noktayı koyuyomuş gibi bitirme lütfen

Edited by Dranei

[quote name='NeCo' post='92767' date='Feb 1 2007, 16:22 PM']
Hocam anlamıyorumki ben seni WQW warft I II III ve frozenthrone evet bunlar hikaye leri kitapları ama.... eger WQW u orjıde oynuyorsan analrsın ... WQW orda hikaye şeklinde sürekli yeniliklerle ilerliyor...!Dark portal acıldı yeni lordlar tekrar güçlendi illidan giderek güçleniyor ve arthas yani Deadnight an öcünü almak istiyor.... yani şimdi hikaye ilerlemiyormu ha kel tzhuzat nefernian bunları kesıyoruz ama bunlar olmak zorunda ... Sonunçta bir çok playerin oynadıgı bır oyun o kadar daolur.. oke!!
[/quote]

hikayeleri veya anlık maceraları birbirinden iyi ayırt ediyosun. :du:

prince of persia iyi olurdu.
Knight online film olsa nasıl olurdu acaba !! xD sırf meraktan oyun iğrenç filmi nasıl olurdu :o
film boyunca bi tane rogue pot içer mob keser :D başka bişey olmaz
WQW un filmi çıkarsa filmde büyük ihtimal allyler kazanır. ben de fitil olurum. o yüzden WQW un filmi çıkmasın.
Diablo nun çıksın. çıkartın leynn
[quote name='Holy_Kiss' post='92825' date='Feb 1 2007, 23:04 PM']
WQW un filmi çıkarsa filmde büyük ihtimal allyler kazanır. ben de fitil olurum. o yüzden WQW un filmi çıkmasın.
Diablo nun çıksın. çıkartın leynn
[/quote]

Hocam wowun filmi çıkarsa allyler kazanır diye bir şey olacagını sanmıyorum su an arthas bu kadar güçlüyken ve dark portal açılmış durumdayken ... Biraz zor bence ucu bucagı olmayan savaşlar geliyor diyim :)
[quote]Knight online film olsa nasıl olurdu acaba !! xD sırf meraktan oyun iğrenç filmi nasıl olurdu[/quote]
oyunu nasılsa kendide öle olurdu.Isandora katılıyorum :D
arkadaşlar tam emin değilim ama 2010 yılında wqw un filmi çıkacak diye duydum :D
sabırlı olun :D
hönk! 2010 da ben kaç yaşında olurum acaba :)
[quote name='Isandor' post='92691' date='Jan 31 2007, 22:16 PM']
wcrft III ve WC3: TFT

asla WQW un filmi olsun istemem WQW un konusu ve olayları yokki!?!?
şimdi aklıma geldi ah bi StarCraft ın filmi olsa :(
[/quote]
Olmaz olur mu kitabı bile var.. :dj:
WQW derim yada diablo