Jump to content
Posted
WQW u ilk WT 'de tanıdım ,bir sürü arkadaşım dostum oldu 1 yıl önce Guild olarak Orjinale geçtik.Bir bakayım dedim WT ahalisi ne yapıyor diye ama gördüm ki insanlar hala WQW un zaman geçirmeye yarayan bir oyun olduğunu bilmiyor.Sanki şirket evliliği yapmışlar da sonra anlaşmazlıklar olmuş da onun tartışmasını yapıyorlar bir birlerine sözler ediyorlar.Birleştiriyorsan guildini adam gibi birleştir sonrada oynayın güzel güzel zevk almaya bakın ya da yapamıyorsanız alın bir orjinal WQW oynayın dertsiz tasasız.Siz daha kendi aranızda ittifak yapamıyorsunuz ne anlamı kaldıki oyunun.Hep beraber oyundan sevk almaya bakın beraber savaşın eğlenin ,bencilliğe hiç gerek yok arkadaşlar ,bu bir bilgisayar oyunu ( sanki bilmiyoruz diyecekler için) herşeyinde cılkını çıkarmak olmazki :D

Featured Replies

Bu konudan umarım kimse tartışma çıkarmaz. Söylemedi demeyin sonra :)
EDIT : Tartışın yiyin birbirinizi.

Edited by informal

[quote]Hep beraber oyundan sevk almaya bakın[/quote]

O ne la celeb Çapa ya sevk alır gibi :lol:
:D
EDIT : Tartışın,yiyin birbirinizi!!!

Edited by informal

[quote name='iLeTaLiS' post='92994' date='Feb 2 2007, 20:47 PM']
O ne la celeb Çapa ya sevk alır gibi :lol:
[/quote]

abi one yav okuyamadım valla amuda kalktım baktım herseyi denedim sonunda okudum
[quote name='informal' post='93002' date='Feb 2 2007, 20:52 PM']
Ben gaestroenterolojiye sevkimi alabilir miyim?Dahiliye yazmışsınız da... :D
[/quote]
:dj: :dj: :dh: :( GM olsam 16541651654564564 hafta cezayı almıstın bu espri yüzünden.
EDIT!!!

Edited by informal

bende ilk okuduğumda tam yazcaktım.. dedim boşver şimdi önemli bi konu yazmamıştım :)
eğer herkes haddini bilerek konuşursa ve liderlik egosu olmazsa güzel güzel birleşme devam ederdi
Liderlik egosu dedinde zamanı geldi hani bir darbeyle Necrosexual'in yönetimini ele geçirireyim ben :D
  • Author
her yanlış yazılan kelimenin altında espiri arayacak kadar çocukmuşsunuz ben sizin için demiştim yanlış bi kelime yazmışım neyse siz nasıl istiyorsanız öyle davranın...
Abi burdaki şey çok basit 5-10 arkadaşı olan tamam ben sunucunun sahibiyim... Herşey ben yapabılırım kımseye gerek yok fılan oluyorlar işte tüm problem buu.... WQW paylasım ve Dostluk oyunudur...! Tabi bilenlere

İnşallah bunu idrak edebilicek arkdaşlar cıkıp buna son noktayı koyar ... tekrar geçmiş olsun ..! :)
Vuuuuuuuu esmiş millet Lodos rüzgarı gibi :) Hoş çoğu suni rüzgar ama neyssseee :)
Yok öle bi uzmanlığım yok sadece ikonlarımı doğru kullanıyorum hepsi bu, ha bi de ortaya konuşma modasını takip ediyorum passioncum...
bu oyunda yaş veya wt'de uzun süre bulunmak kimseye liderlik hakkı vermez.
Anladığım Kadarı ile burada kimse kimseyi sevmiyor (mesala ben Mohian ve Gençfenerbahçeli arkadaşı Hiç sevmem ) birde Warlord var tabi :)

Bu Dünyadaki En Mutlu Kişi Sevmeyi Bilendir.
Bu Dünyadaki En Mutlu Kişi İnsanı Sevendir.

Bütün Dünya Buna İnansa Bir İnansa

Hayat Bayram Olsa İnsanlar El Ele Tutuşsa Birlik Olsa

İyi Oyunlar
[quote name='Nepenthe' post='93039' date='Feb 3 2007, 01:09 AM']
Liderlik egosu dedinde zamanı geldi hani bir darbeyle Necrosexual'in yönetimini ele geçirireyim ben :D
[/quote]

Kırmızı alarm!Kırmızı alarm!... B)
[quote name='iLeTaLiS' post='93054' date='Feb 3 2007, 09:35 AM']
Vuuuuuuuu esmiş millet Lodos rüzgarı gibi :) Hoş çoğu suni rüzgar ama neyssseee :)
[/quote]

İletalis sana bir şiir yazdım azizim burda söylemicem ama :D nıahha
[quote name='Celebrimbor' post='92981' date='Feb 2 2007, 20:10 PM']
WQW u ilk WT 'de tanıdım ,bir sürü arkadaşım dostum oldu 1 yıl önce Guild olarak Orjinale geçtik.Bir bakayım dedim WT ahalisi ne yapıyor diye ama gördüm ki insanlar hala WQW un zaman geçirmeye yarayan bir oyun olduğunu bilmiyor.Sanki şirket evliliği yapmışlar da sonra anlaşmazlıklar olmuş da onun tartışmasını yapıyorlar bir birlerine sözler ediyorlar.Birleştiriyorsan guildini adam gibi birleştir sonrada oynayın güzel güzel zevk almaya bakın ya da yapamıyorsanız alın bir orjinal WQW oynayın dertsiz tasasız.Siz daha kendi aranızda ittifak yapamıyorsunuz ne anlamı kaldıki oyunun.Hep beraber oyundan sevk almaya bakın beraber savaşın eğlenin ,bencilliğe hiç gerek yok arkadaşlar ,bu bir bilgisayar oyunu ( sanki bilmiyoruz diyecekler için) herşeyinde cılkını çıkarmak olmazki :D
[/quote]

Evet bir guild birleşmesi yaşadık.
Bu tabiki bir şirket birleşmesi değildi, öyle olsaydı birleşme sözleşmesini
bozan ve kurallara uymayan ağır bir bedel öderdi fakat burda bu bedeli biz ödedik.
Açıkçası elimizi verdik kolumuzu alamadık :)
Asıl sorun bu oyunu çok fazla ciddiye almış görünen söylemlerde bulunan birilerinin,
işine geldiğinde, kendini oyunu sadece zevk için oynayanların önde gideni olarak
göstermesi. Böylece hem ciddiyeti hem ciddiyetsizliği sömürmesidir.
Evet, bu oyunu herkes önemseyerek yada önemsemeyerek oynayabilir,
kimi ciddi oynamaktan zevk alıyordur kimi öylesine oynamaktan.
İkisini de hoş görüyorum ama oyun içinde oyun oynayacak kadar hastalıklı olanları hoş göremiyorum...
[quote name='Celebrimbor' post='93047' date='Feb 3 2007, 03:49 AM']
her yanlış yazılan kelimenin altında espiri arayacak kadar çocukmuşsunuz ben sizin için demiştim yanlış bi kelime yazmışım neyse siz nasıl istiyorsanız öyle davranın...
[/quote]
Evet ben cocugum var mı?şurda ortam gerilmesin diye biraz yumuşatalım dedik hemen burnunuzdan solumaya başladınız.
Ne yapıyorsanız yapın!Yiyin birbirinizi!