Jump to content
Posted
Merhabalar :D
şimdi muhtemelen başlığı görünce hı? ne? noluyoz? ne alaka? gibi tepkiler oldu...
haberimiz bu ayın CNBC-E dergisinden...

**"Dünyayı etkisi altına alan bilgisayar oyunu bu ayın bölümlerinden birine konu oluyor. Bütün çocuklar "World of wcrft" adlı bilgisayar oyununun pençesine düşüyor."

? çocuklar ?

evet! South Park...

**"Düşünsenize, South Park'ın iflah olmaz haylazları sokağa çıkıp arkadaşlarıyla buluşmuyor, hepsi evde kalmayı tercih ediyor. Üstüne üstlük odalarından dışarıya adım bile atmıyorlar. Çok acayip olurdu değil mi? Endişelenirdik onlar için. Ama durum aynen böyle..."

**"Adı ünlü hippi sloganı "make love,not war / savaşma seviş"e gönderme olan make love, not wcrft adlı bölümü özellikle World of wcrft adlı oyunun takipçilerinin kaçırmaması gerek. Bir süreliğine de olsa başlarını bilgisayardan kaldırmış olurlar. Bir southpark molası beyin hücrelerine iyi gelebilir."

'Make Love, not wcrft' bölümü bu ay yayınlanacak :) bilginize... (**lar dergiden alıntıdır) (Pazar 24:00 Cnbc-e)

Edited by gonzalez

Featured Replies

• Author
bende şimdi indirmeye başladım bölümü, yayınlanana kadar beklemek?.. yok canım :P
degişik :) izlemek lazım
bu bölüm süperdir, arada bi arkadaşlarla direk onun sohbetini yaparız :) abi senin char tam cartmanınki oldu neyi :P
bu arada bi spoiler:
+
+
+
+
+
+
+
+
bölümdeki sword of thousands kılıcı bc ile birlikte gerçek oyuna da geldi haberiniz ola :)
hönk :blink: cidden oyuna eklendi mi öyle bişey :D "The Sword of A Thoushand Truths" :blink:

ben torrent ten indirdim o bölümü 108 mb tı sanırım hatırlamıyorum çok güzel bi video :D

Edited by Isandor

TUrkcesi cıkmadı mı onun ya ing seyrettim pek bişi anlamadım ama goruntu olarak da baya bi komedi :)
Ben izledim süper bir bölüm.Öxetlemek gerekirse bi hacker çıkıyor ve herkesi tek hareketle kesmeye başlıyor=).İlk önce bizimkilere saldırıyor ve şaşıran arkadaşlar hemen Bl@zzard şirketi yardım hattını arıyor ve şikayet ediyorlar.Daha sonra okul arkadaşlarını toplayan kahramanlarımız bu adma saldırıyorlar aa gene nafile.En sonunda Bl@zzard çalışanlarının yaptğı özel bir kılıçla bu hackerı yeniyorlar.Denemenizi tavsiye ederim çok süper bir bölüm.Youtube'ye "male love not wcrft" yazarsanız çıkıyor zaten
haha onu gmler bile kesemiyordu quest yaparak lwl atlamaya çalısıyolar questte kesiyor :D komikti pc oynamaktan tipleri çok komik olmuştu :D
Ehuehue izlemiştim bunu süperdi :)
Do you have a world of wcrft account?
-No, i have a life

Bl@zzard Patronundan :)

bugün mü yayınlanıyo yoksa başka bi pazar mı şimdi bu :P
[quote]Ben izledim süper bir bölüm.Öxetlemek gerekirse bi hacker çıkıyor ve herkesi tek hareketle kesmeye başlıyor=).İlk önce bizimkilere saldırıyor ve şaşıran arkadaşlar hemen Bl@zzard şirketi yardım hattını arıyor ve şikayet ediyorlar.Daha sonra okul arkadaşlarını toplayan kahramanlarımız bu adma saldırıyorlar aa gene nafile.En sonunda Bl@zzard çalışanlarının yaptğı özel bir kılıçla bu hackerı yeniyorlar.Denemenizi tavsiye ederim çok süper bir bölüm.Youtube'ye "male love not wcrft" yazarsanız çıkıyor zaten[/quote]

tek sorun hacker değil adam ın "hayatı yok" ordaki deyimle :D ve sabah akşam kasıp şu anda gelinemeyen bi lvl a ulaşıyo sanırım 75 filan :P
Arkadaslar burning crusade in cıkmasının üstünden henüz cok kısa bir süre gecmisken ortalıgın level 70 drenei ve blood elf kaynadıgını düsünürsek bazılarının ne kadar psikopata bagladıgını göreiliriz :)
  • Author
aslında wowun direk dizisini çevirsen acayip izlenir ya neyse.. :P
kutsiyi aysun kayacıyı fln oynatcaksın :D :P
  • 3 weeks later...
[quote name='gonzalez' post='93369' date='Feb 4 2007, 20:10 PM']
aslında wowun direk dizisini çevirsen acayip izlenir ya neyse.. :P
kutsiyi aysun kayacıyı fln oynatcaksın :D :P
[/quote]

tarkanı human rogue yapcan night elf kızları da ona aşık yapcan :blink:
[quote name='6sanit6arium6' post='93170' date='Feb 3 2007, 21:41 PM']
bu bölüm süperdir, arada bi arkadaşlarla direk onun sohbetini yaparız :) abi senin char tam cartmanınki oldu neyi :P
bu arada bi spoiler:
+
+
+
+
+
+
+
+
bölümdeki sword of thousands kılıcı bc ile birlikte gerçek oyuna da geldi haberiniz ola :)
[/quote]

Gelmiş idi, betada gerçekten vardı o kılıç, ancak release'e yakın bir zamanda betadan kayboldu birden. (Arena ödülleri arasındaydı.) Sonrada bir daha gören olmadı malesef o kılıcı.
Cartmanin bilgisayarın basından kalkamayıp annesinden tabak isteyip oraya malum olayı yaptıgı bolummu bu?
"It will be end of the world...of wcrft"

Burda yerlere yattım ben :ep:
"sword of thousand truths" şu 800 mana emen tek el sword deilmi 400-500 damagesi olan :blink:
Ben cnbc-e de izledim gecen pazarmiydi yoksa ondan onceki pazar miydi hatirlamiorm ama gulmekten olmustum...Hani diyor ya etrafa bakin cogu koreli dio cok gulmustum.Cunku starcraft battle.net sunucularinda bide WCG turnuvalarinda birinciler onlar oluor hep... <_< o deilde o kılıç Frostmourne'a benziordu yaf WC3 teki da neyse alan kisi undead olmas herhalde Arthas gibi.... :P